Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

           Την Μεγάλη Τρίτη 11 Απριλίου 2017 στις 17.00 μμ στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στην Βόνιτσα, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων Δήμου Ακτίου Βόνιτσας με τον Δήμο και το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.
      Έφτασε πλέον η ώρα να γνωριστούν οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του Δήμου μας και να οργανώσουν κοινές δράσεις για την ανάδειξη της Πολιτιστικής και Κοινωνικής κληρονομιάς του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας............



Τα Θέματα της συζήτησης:
1. Συνεργασίες μεταξύ των Συλλόγων και Δήμου
2. Συζήτηση για σύσταση άτυπης επιτροπής και δημιουργία συνδέσμου συλλόγων Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας.
3. Ανάδειξη Πολιτιστικής και Κοινωνικής κληρονομιάς Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας
4. Πολιτιστικές εκδηλώσεις
5. Γενικά θέματα

  Είναι σημαντικό να γνωριστούν οι Σύλλογοι και να ακουστούν όλες οι απόψεις για την πολιτιστική ανάδειξη και ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής μέριμνας
Παντελής Αποστολάκης

13 σχόλια:

  1. Κσεκινησαν τα οργανα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με κουραμπιεδεσ και κλαρινα παμε να ριξουμε σταχτη στα ματια του κοσμου ρε παντελη ασχολησου αγορι μου με καμμια τυροπιτα και ασε την πολυ τοπικη και καλα δημοκρατια μπας και μαζεψουμε τα αμαζευτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τραμπούκος από τη Κατούνα να πάει να διδάξει πολιτισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δικαιολογίες για να αρχίσει το πάρτι των απευθείας αναθέσεων. Ποιος σας είπε κύριοι ότι οι Δημότες είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν όλες τις εκδηλώσεις των συλλόγων; Σε ποιον άλλο Δήμο γίνεται αυτό; Οι σύλλογοι πως συμμετέχουν οικονομικά; Αυτά τα απέραντα τραπεζώματα που πληρώνουν οι Δημότες πότε θα τελειώσουν; Μερικοί πίνουν και τρώνε τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σα δε ντρεπομαστε λιγο..εδω ο λαος πειναει και εσεις τρεια πουλακια. Για συμορφωθειτε εκει στο δημαρχειο καλυτερα που μπαινει οποιος να ναι και παλουκωνεται σε μια καρεκλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κόψατε για εμφιαλωμένο νερό και αναψυκτικά περίπου 30.000 ευρώ. Οι προβατίνες με κρασί και μπύρες συνοδεύονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάνατε πλούσιο το Κτίστη. Εκτός και αν ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δήμαρχε Αποστολάκη και Δημοτικοί Σύμβουλοι ο Παντελής Αποστολάκης πριν λίγες ημέρες στο διαδίκτυο έγραφε ότι θα φορέσει γάντια και θα πάει να κόψει τα χορτάρια από την αυλή του Παιδικού Σταθμού στη Βόνιτσα εθελοντικά. Καλούσε να πάνε και εθελοντές. Σήμερα 6-4-2017 έκοψε το πρώτο χρηματικό ένταλμα πληρωμής Β1 , με δικαιούχο το Τραυλοστάθη Δημήτριο και ποσό 1.000 ευρώ. Να τον χαίρεσαι Δήμαρχε και εσείς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι που τον δεχτήκατε για άλλα 2,5 χρόνια ως Πρόεδρο. Πηγαίνετε να δείτε το προαύλιο και βγάλτε τα συμπεράσματα σας. Ευθύνεστε όλοι για αυτό. Δημότες σκεφτείτε. Σας δουλεύουν ψιλό γαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και πόσοι απο τους πρωτοστατούντες που θα μας εκπολιτίσουν έχουν είπαμε πτυχίο πανεπιστημίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απο ποτε κόβονται λεφτά σε προέδρους και τοπικούς συμβουλους,αφού η αντιπολιτευση κοιματε και ονειρεύεται.... Ξυπνήστε ρεεε σε δυο χρόνια έχετε εκλογές εκτός κι αν κατεβειται παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κόσμος πεινάει και αυτοί κονομάνε. Ακούς για να κόψουν τα χορτάρια στο προαύλιο του Παιδικού Σταθμού 1.000 ευρώ; Μπόχα και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δήμαρχε Αποστολάκη 1.000 ευρώπουλα στο τραμπούκο Τραυλοστάθη. Δεν μπορούμε να σταθούμε σε καφενείο Γιώργο με τα καμώματα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σωτηράκη τι έγινε δεν αντέχεις να βλέπεις αυτή την δημοτική αρχή . Στεναχωριέσε; Μήπως αρρώστησες;;;;;
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο