Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Επτά συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση το πρωί (και σε Κατούνα και Πάλαιρο)

    Συνελήφθη ένας 17χρονος στην περιοχή της Κατούνας που οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς άδεια, ένας 58χρονος στην Πάλαιρο, για οδήγηση δικύκλου χωρίς άδεια.

        Αστυνομική εξόρμηση έγινε το πρωί από διάφορες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας και συνολικά συνελήφθησαν επτά άτομα για διάφορές παραβάσεις.
       Αναλυτικά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου, συνελήφθη ένας 26χρονος, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου φυλάκισης 8 μηνών για κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων.............



    Ακόμη στην Δ.Ε. Θεστιέων συνελήφθη ένας 35χρονος επειδή λειτουργούσε καφενείο, χωρίς την απαιτούμενη άδεια. Μάλιστα το κατάστημα είχε σφραγιστεί από την Δημοτική Αστυνομία.
   Τέλος, οι άλλες πέντε συλλήψεις έγιναν σε διαφορές περιοχές για παραβάσεις του ΚΟΚ.
     Συγκεκριμένα συνελήφθη ένας 17χρονος στην περιοχή της Κατούνας που οδηγούσε μοτοσικλέτα χωρίς άδεια, ένας 58χρονος στην Πάλαιρο, για οδήγηση δικύκλου χωρίς άδεια, ενώ η ΟΕΠΤΑ συνέλαβε ένας 31χρονο στο 7,5 χλμ της ε.ο. Αγρινίου – Θέρμου για οδήγηση ανασφάλιστου δικύκλου χωρίς άδεια, έναν 37χρονο επίσης για οδήγηση δικύκλου χωρίς άδεια ικανότητας οδήγησης στην εθνική οδό Αντιρρίου-Ιωαννίνων κοντά στο Αγρίνιο και έναν 37χρονο Αλβανό στο 8,4 χλμ της ε.ο. Αγρινίου-Θέρμου για οδήγηση  επιβατηγού χωρίς δίπλωμα.

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο