Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Συλλήψεις για καπνό και χασίς

Σε καθημερινή βάση συνεχίζονται οι συλλήψεις για ναρκωτικά στην περιοχή του Αγρινίου.  Με μικροποσότητα χασίς , που κατείχε σε νάιλον συσκευασία,  πιάστηκε 34χρονος χθες το μεσημέρι μετά από έλεγχο αστυνομικών της ΟΠΚΕ στο όχημα του στον κόμβο Τσίγκα. Από την ΟΠΚΕ επίσης πιάστηκε 42χρονος με αυτοσχέδιο τσιγαριλίκι. Οι δικογραφίες σχηματίστηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου.....

Ωστόσο χθες Τετάρτη 26 Απριλίου, συνελήφθη και ένας 57χρονος για κατοχή λαθραίου καπνού. Η σύλληψη έγινε στην περιοχή του Κουβαρά από αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου οι οποίοι προέβησαν σε νομότυπη έρευνα έχοντας σχετικές πληροφορίες, Βρέθηκαν σε αποθηκευτικό χώρο 480 γραμμάρια χύμα καπνού.
Σε βάρος του 57χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του τελωνειακού κώδικα.
Η ανακοινώσεις της Αστυνομίας 
Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ένας 22χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα τσιγάρο με μίγμα καπνού – κάνναβης.
Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών:   Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας ένας 34χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στον Κουβαρά Αιτωλοακαρνανίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας ημεδαπός, διότι σε έρευνα που διενεργήθηκε σε επιχείρησή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μια συσκευασία που περιείχε (480) γραμμάρια λαθραίου καπνού.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο