Σάββατο 29 Απριλίου 2017

Παραλίγο να “πιαστούν” για το γήπεδο Παπαδατών

Λεκτικό επεισόδιο με υπάλληλο του δήμου Αγρινίου , φέρεται πως είχε προχθές στις τρεις το μεσημέρι στο γήπεδο Παπαδατών της Δ.Ε. Αρακύνθου,  ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Παναγιώτης Τούρκας. Σύμφωνα με πληροφορίες, με αφορμή τα προβλήματα που υπάρχουν στο γήπεδο, αφού υπήρχε η διαβεβαίωση πως αυτό θα ήταν έτοιμο από το Νοέμβριο, ο δημοτικός υπάλληλος φέρεται να κατηγόρησε τον κ. Τούρκα πως είναι ο υπεύθυνος για την κατάσταση που επικρατεί.

 Στη συνέχεια ο δημοτικός υπάλληλος , πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να κινήθηκε απειλητικά προς τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Παπαδατών, πιάνοντάς τον από το ώμο, σταματώντας όμως πριν το επεισόδιο λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Κάτι το οποίο διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον δημοτικό υπάλληλο , αν και παρόντες στο περιστατικό ήταν και άλλοι.
Πάντως ο κ. Τούρκας δεν φαίνεται διατεθειμένος , σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να αφήσει το περιστατικό να περάσει έτσι και αναμένεται να ενημερώσει το δήμο Αγρινίου, αλλά και το Δήμαρχο προσωπικά για το γεγονός και τη συμπεριφορά του υπαλλήλου.
 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο