Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Οι (αδιαφανείς) απευθείας αναθέσεις καλά κρατούν!-Το «μεγάλο φαγοπότι»!- Ρέει το χρήμα για “βόλεμα” ημετέρων!

  -Χάθηκε η μπάλα με τις απευθείας αναθέσεις. Σοβαρό πολιτικό  και όχι μόνο θέμα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
  -Μετά το Γεράσιμο Τζεφριό ΚΟΥΝΙΑΔΟ του Δημάρχου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ που πήρε όλο το «χαρτί» πάνω απο 183.000€!! με απευθείας αναθέσεις μέσα σε 2 χρόνια! και που καταγράφεται στα μελανότερα γεγονότα της τοπικής αυτοδιοίκησης 
  -Σοκ και οργή: Έρχονται τώρα στο φως, νέες απευθείας αναθέσεις σε "ημέτερους" και στο οποίους κατεβλήθησαν υπέρογκα ποσά.
 -Στην επιχείρηση ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. κατεβλήθησαν 12.355,27 €, ο  κ. ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ  με κεντρικό κατάστημα στη Λευκάδα εισέπραξε 36.592,19 €, η επιχείρηση ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ Ο.Ε και ΤΟΛΗΣ ΧΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ εισέπραξαν 58.918,8 €.
  -Πρωτόγνωρο! δείτε και ποιοι ήταν υπεύθυνοι για την παραλαβή έργων στο κέντρο Μέριμνας. Αυτοί που δεν σεβάστηκαν τα χρήματα των δημοτών, παριστάνουν τους τιμητές!!
  -Στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας το «πάρτι» με απευθείας αναθέσεις συνεχίζεται όπως στον «Τιτανικό» πριν συγκρουσθεί με το παγόβουνο....

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

       Βρέθηκα τις τελευταίες ημέρες σε μια  μεγάλη πόλη της Δυτικής Ελλάδας στο σπίτι ενός φίλου από τα φοιτητικά μου χρόνια. Ο κύριος έχει έρθει  με την οικογένεια του τρία καλοκαίρια στη περιοχή Παλαίρου-Πογωνιάς για διακοπές και θαυμάζει το τόπο μας. Είναι Αυτοδιοικητικός με μεγάλη εμπειρία δεκαετιών. Έχει ασκήσει Διοίκηση  14 χρόνια. 
     Με ερώτησε πολλές φορές  τηλεφωνικά, αλλά και δια ζώσης το εξής. Αν σε καλέσουν αύριο το πρωί  από τη συντεταγμένη πολιτεία και σε ρωτήσουν γιατί γράφεις συνέχεια για Διαχειριστικό και Οικονομικό έλεγχο στο Δήμο σας έχεις στοιχεία να το στηρίξεις; -Του απάντησα. Περιμένω αυτή την ώρα και θα  στηρίξω πολλαπλώς  ότι χρειάζεται ο έλεγχος. 

Αγαπητοί  Αναγνώστες
      Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη στήριξη στον αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί. Ευχαριστώ όλους τους συνδημότες αλλά και τους υπόλοιπους εκτός Δήμου που με διάφορους τρόπους μου δίνετε δύναμη, κουράγιο και ταυτόχρονα με παροτρύνετε να συνεχίσω αταλάντευτα τον αγώνα. 
    Έχω πει και άλλες φορές δεν έχω τίποτε με κανένα εργολάβο, προμηθευτή, μεγαλοοφειλέτη στο Δήμο. Δεν κάνω κριτική σε φυσικά πρόσωπα. Κάνω κριτική σε πολιτικές που επηρεάζουν τη ζωή μας. Πολιτικές που κρατούν στάσιμο τον υπέροχο τόπο μας χρόνια τώρα. Πολιτικές που ταλανίζουν την υπέροχή μας χώρα. Πολιτικές που εξυπηρετούν μεγάλα πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα και είναι ενάντια στους ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας και του πνεύματος.........

 
     Εμείς που ασχολούμαστε με τη πολιτική δεν ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ. Η παρουσία μας, η δράση μας, η ιστορία μας, η στάση ζωή μας , πιστοποιούν το παραπάνω. Κάποιοι βρίσκονται σε πανικό, δυσκολεύονται να κατανοήσουν ότι υπάρχουν ενεργοί και ελεύθεροι πολίτες, δεν περίμεναν τέτοια αντιπολίτευση με στοιχεία και όχι άγονες αντιπαραθέσεις,  παραξενεύονται ότι αμφισβητείτε η πολιτική τους δράση, βλέπουν ότι οι πολίτες τους εγκαταλείπουν και αντιδρούν με τρόπους που θα ζήλευαν ακόμη και οι κομματάρχες της προδικτατορικής δεξιάς.  
   Είναι λυπηρό και πολύ ανησυχητικό  Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που προέρχονται από φτωχικές οικογένειες να πολιτεύονται με αυτό τον τρόπο .  

********************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 1
   Σας ενημερώνουμε για την επιτροπή παραλαβής των έργων του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης.
   Από τη διαύγεια του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου μας με ΑΔΑ:  7ΖΝ5ΟΛΧΖ-ΥΣΔ. ΈΧΟΥΜΕ: 
Συγκροτεί την επιτροπή παραλαβής έργων του Ν.Π.Δ.Δ για το έτος 2015 ως εξής:
1)-Για τη παραλαβή έργων αξίας μέχρι 5.869,41 ευρώ χωρίς ΦΠΑ ορίζουμε τους Πανταζή  Παναγιώτα μέλος ΔΣ και Τραυλό Σωτήριο Αντιπρόεδρο ως τακτικά μέλη με αναπληρωματικά μέλη τους Κουτιβή Ευάγγελο και Γεροκωστόπουλο Κων/νο.
2)-Για την παραλαβή έργων άνω των 5.869,11 ευρώ έως 8.804,11 ευρώ ορίζουμε τον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ Τραυλό Σωτήριο με αναπληρωματικό μέλος την Πανταζή Παναγιώτα.
3)-Για τη παραλαβή έργων άνω των 8.804,11 ευρώ ορίζουμε τον Πρόεδρο του Δ.Σ Παντελή Αποστολάκη με αναπληρωματικό μέλος την Αντωνίου –Αντωνάκη Ρομπίνη.

**************************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 2
   Προχωρούμε στο ποσό  που έχει εισπράξει  το Ξυλουργικό Εργαστήριο με την επωνυμία  ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. από το Δήμο και το Κέντρο Μέριμνας από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016:


ΣΥΝΟΛΟ 12.355,27 €

ΣΧΟΛΙΟ:
    Η διαχείριση του Δημοσίου χρήματος είναι ύψιστη πολιτική πράξη και διέπεται από γραπτούς κανόνες αλλά κυρίως και πρωτίστως από τους άγραφους που παραπέμπουν στην ακεραιότητα του κάθε ανθρώπου. Εδώ ελπίζω να συμφωνούν οι πάντες .
     Η Αντιδήμαρχος κα Πανταζή Παναγιώτα (που ως γνωστό έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ) αν κάποιος συνδυάσει τα παραπάνω στις ενημερώσεις 1 και 2  βγάζει το συμπέρασμα ότι είναι ΕΥΑΛΩΤΗ στις αποφάσεις της.
     Για αυτό  σας κάνουμε κριτική κα Πανταζή και όχι στο φυσικό πρόσωπο σας. Σας κάνουμε κριτική γιατί οι αποφάσεις σας και η στάση που κρατάτε στα θεσμικά όργανα του Δήμου ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ. 
    Οτιδήποτε άλλο νομίζετε  είναι πέραν των ΑΞΙΑΚΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΜΑΣ. Αν ενοχλείστε μας ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ. 
     Εδώ είναι το βήμα του διαλόγου. Χρησιμοποιείστε το με ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ, με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ  και με ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ .

**********************************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3
Την 19η -04-2017 ημέρα Τετάρτη έχουμε την υπογραφή δύο συμφωνητικών.
  -Το ένα συμφωνητικό με ΑΔΑ: 7Γ Τ4Ω6Ζ-ΚΑΗ αφορά τη "Λειτουργία Βιολογικού Καθαρισμού Παλαίρου", έχει διάρκεια οκτώ ημερολιακούς μήνες, η αξία με ΦΠΑ είναι 24.800 ευρώ.
  -Το άλλο συμφωνητικό με ΑΔΑ: 7Γ3ΚΩ6Ζ-7ΜΞ  αφορά τη "Λειτουργία και Συντήρηση Εγκαταστάσεων Επεξεργασίας Λυμάτων Βόνιτσας", έχει διάρκεια οκτώ ημερολογιακούς μήνες , η αξία με ΦΠΑ είναι 24.800 ευρώ.
ΣΥΝΟΛΙΚΑ : 24.800+24.800= 49.600 ΕΥΡΩ

   Τα δύο συμφωνητικά υπέγραψαν οι παρακάτω συμβαλλόμενοι:
1)-Ο Δήμαρχος, ως εκπρόσωπος του Δήμου κ. Γεώργιος Θεόδωρος Αποστολάκης
2)-ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ο.Ε  με έδρα στην Περιφερειακή οδό της ΑΡΤΑΣ.

ΣΧΟΛΙΟ:
   -Μαθήματα τόνωσης της Δημοτικής Αγοράς από το κ Δήμαρχο!!!!! Ποιους νομίζετε ότι κοροϊδεύετε κύριοι της Δημοτικής Αρχής; 
   -Εδώ έπρεπε να γίνει ΑΔΙΑΒΛΗΤΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ και όχι απευθείας ανάθεση ανά Δημοτική Ενότητα. 
Θα επανέλθουμε στο κατάλληλο χρόνο.

*************************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 4
      Συνεχίζουμε την ενημέρωση σας με το ποσό που εισέπραξε ο προμηθευτής  και συντηρητής  μηχανημάτων κ. Τσακάλης Βασίλειος με κεντρικό κατάστημα στη Λευκάδα από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016. Βέβαια έχουμε και άλλο προμηθευτή από Λευκάδα. Και εδώ έχουμε απευθείας αναθέσεις και είναι άλλο ένα μάθημα τόνωσης της Δημοτικής Αγοράς !!!!!!! κατά τη Δημοτική Αρχή:



ΣΥΝΟΛΟ 36.592,19 €

ΣΧΟΛΙΟ:
Σε επόμενη δημοσίευση θα ενημερωθείτε για το συνολικό ποσό που πληρώσαμε για ΓΡΑΦΙΚΗ ΥΛΗ και τα συναφή σε όλους τους προμηθευτές.   Με αυτά τα χρήματα θα είχαμε αγοράσει ένα τριάρι και δυάρι διαμέρισμα!!!!!!!!!!  Κάντε υπομονή και θα μάθετε όλα.

***************************
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 5
     Κλείνουμε για σήμερα την ενημέρωση  σας με το ποσό που εισέπραξαν οι επιχειρήσεις με τις επωνυμίες ΤΟΛΗΣ ΧΡ ΓΕΩΡΓΙΟΣ και ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΖΩΗΣ &ΥΙΟΙ ΟΕ από 1-9-2014 μέχρι 31-12-2016 ΜΟΝΟ από το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης: 



ΣΥΝΟΛΟ 58.918,8 €

ΣΧΟΛΙΟ:
Εδώ η μπάλα έχει χαθεί. Η επεξεργασία των στοιχείων που αφορούν το ποσό που έλαβαν οι παραπάνω επιχειρήσεις από το Δήμο δεν έχει ολοκληρωθεί. Για το λόγο αυτό θα τα δημοσιεύσουμε την επόμενη φορά. 

****************************
Αγαπητοί Αναγνώστες
     Δυστυχώς στο Δήμο μας ΜΕΙΖΟΝΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ δεν υπάρχει. Εγκλωβισμένη στις δικές της πολιτικές αμαρτίες κατά τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή ΔΕΝ ΕΛΕΧΓΕΙ. Αυτό είναι μείζον θέμα για τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου και της ίδιας της Δημοκρατίας. 
     Είναι παρήγορο και αισιόδοξο  ότι η κοινωνία έχει κάνει την επιλογή της. Τις Δημοτικές αρχές των εργολάβων, των προμηθευτών, των μεγαλοοφειλετών του Δήμου, των απευθείας αναθέσεων, της αδιαφάνειας και του ρουσφετιού τις έχει απορρίψει. Δεν μπορεί να παραμένει τίποτε καλύτερο από αυτές.  ΘΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.    

Ο  ΑΓΩΝΑΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Η συνέχεια της ενημέρωσης σας τη Τρίτη 2 Μάη 2017.

>>>>>>>>>
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:
ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πήρε όλο το «χαρτί» (183.146€!!) ο Γεράσιμος Τζεφριός (ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ του Δημάρχου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ) με απευθείας αναθέσεις μέσα σε 2 χρόνια!


50 σχόλια:

  1. Ο Νέρωνας έκαψε την Αρχαία Ρώμη. Ο αυτοαποκαλούμενος Νέρωνας του Κέντρου και ο Γεωργοθεόδωρος καίνε τις τσέπες των Δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός του ότι η Πανταζή ψήφισε να πάρει λεφτά ο πατέρας της ,έλεγε και ψέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι πήρε μόνο 800 ευρώ. Αν έχει λιγάκι φιλότιμο πρέπει να παραιτηθεί. Γιώργο Αποστολάκη αν δεν παραιτηθεί, τότε ζήτησε την παραίτηση της. Σε έχει ξευτελίσει με τα καμώματα της. Δεν μπορούμε να σταθούμε πουθενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ομάδα που καρπούνται τα χρήματα των Δημοτών αδίστακτα. Πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κώστας τη περίοδο των Χριστουγέννων μου είπε. Μόλις κλείσουν 2,5 χρόνια θητεία θα βγάλω όλα τα καμώματα τους στον αέρα. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι. Μπράβο Κώστα παρότι όπως δεν ξέρεις δεν σε ψήφισα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα ευρήματα του Τριαντακωνσταντη, αποτελούν κόλαφος για την δημοτική αρχή.
    Αποκαλύπτεται για μία ακόμα φορά, ένα μοντέλο διοίκησης που δεν δείχνει τον παραμικρό σεβασμό στα χρήματα του δημότη.
    Ο Δήμος αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή, πρότυπο αδιαφάνειας και κακοδιαχείρισης.
    Δεν υπάρχει ευθιξία και όλοι της δημοτικής αρχής έχουν το θράσος και παριστάνουν τους τιμητές, λέγοντας ψέματα με την ίδια ευκολία που αναπνέουν.
    Έχουν το θράσος να απαξιώνουν ντοκουμέντα του Κώστα που στηρίζονται σε τεκμηριωμένα στοιχεία.
    Κάποιοι παραμένουν αδιόρθωτοι και αργά η γρήγορα δεν θα μείνει καμία σκιά και δεν θα επικρατήσει η ατιμωρησία.
    Αυτοί που δεν σεβάστηκαν τα χρήματα των δημοτών και φάγανε με τις κουτάλες και τρώνε με χρυσές μασέλες σύντομα θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν.
    Η πονηρά αλεπού από τα 4 πιάνεται, λέει ο σοφός μας λαός..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα λεφτα μας πισω ρεεε.... Ο κατηφορος πρεπει να σταματησει τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν έχετε σχέση με αυτά πάρτε θέση. Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Διαφορετικά είστε πολιτικά τουλάχιστον πολιτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρετε εργολάβοι και προμηθευτές πόσα θα πληρώσετε φόρο στην εφορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ ΑΠΟ ΠΑΛΑΙΡΟ ΠΗΡΕ 87000 ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΙΔΩΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΡΑΚΟΡ...ΕΚΑΝΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΑΖΕΨΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΒΡΥΣΕΣ ΦΤΙΑΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Λακιας ωρε τι λεει για ολα αυτα καταλαβαινει ντιπ τι γινεται ή ακομα φλερταρει με την γοητεια της καρεκλας και να τον λενε οι αυλοκολακες κυριε αντιδημαρχε γιατι απο εργα μηδεν κοντα τρια χρονια τωρα εξουσιας του ή ντεν καταλαβαινει τιποτις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. για να καταλαβω δηλαδη τζεφριος,παπανικολαου,κουφοβασιλης,γουρουνας,φερεντινος,τολης,τσιδημας,και 5-6 ακομα απορροφησαν απο οτι διαβαζω στο τριαντακωσταντη το 80 τα εκατο του προυπολογισμου ουστ ανεπροκοποι σκουπιδιαραιοι της δυτικης ελλαδοσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θύμιο Φερεντίνο για αυτή τη παρακμή του Δήμου έχεις τεράστιες πολιτικές ευθύνες. Πρώτα έλεγες ήμουν στον Εβρο . Τώρα τι κάνεις; Πάντως πολλοί λένε ότι σε κρατάνε. Κάνε αντιπολίτευση. Σταμάτα αυτή τη φαυλότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δάσκαλε συγχαρητήρια. Αυτά δεν ήθελαν να μάθουμε και βάλανε τους τραμπούκους να σε χτυπήσουν. Προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πανάγιω αυτή είναι η αλήθεια. Μου έλεγες ψέματα ότι σε κατηγορεί για 800 ευρώ. Ντροπή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λάκια Στούπα έλεγες ψέματα ότι θα σταματήσουν οι απευθείας αναθέσεις και το πάρτι που γινόταν επί Σολδάτου. Μήπως και συ........ μέλι μελάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηθελε την δημαρχια ο αποστολάκης οχι για να μας φερει αναπτυξη οπως ελεγε αλλα για να περναει καλα αυτος και η παρέα του.
    Ειναι πολιτικα και ηθικα τελειωμενος.
    Ο Λαλιστατος παντελής που ειναι; -Καταπιε την γλωσσα του για τα μαυρα χαλια; -Που μερικοί "δικοί του" με τα λεφτά του κοσμάκη κάνουν χρυσή ζωη;

    Την ωρα που οι δημότες πεινανε αυτοι ξεσκιζονται στην χλυδη και την σπαταλη
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ δεν θα απαντησει κανενας τους στα δημοσιευματα του Τριαντακονσταντη γιατι ολα αυτα ειναι αληθεια ενω εκεινοι ειναι υποκριτες και ψευτες.

    Μπράβο στο Κώστα που τους ξετρύπωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Την ώρα που γινόταν το καρναβάλι στη Κατούνα ξέρετε ποιος ήταν στη γήπεδο της Κατούνας; Ο Τριαντακωνσταντής και έγραφε σε ένα τετράδιο. Ο άνθρωπος έχει στοιχεία και γράφει. Πάντως η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο. Από μας να ζητάνε αύξηση στο νερό και μερικοί να κονομάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο Πάντας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο είπε και Ο Δήμος μαγαζί είναι. Κάτι ήξερε ο άνθρωπος. Νίκο Πάντα συμφωνείς με όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σοβαρή, αμερόληπτη ερευνα πάνω από όλα. Μπράβο στο 30αντη που ξεσκεπάζει τα κακώς κείμενα. Αυτό είναι ενημέρωση, όχι κατινιές και μικροσυμφέροντα.
    Φοβουνται τη διαφάνεια τον έλεγχο και τό νοικοκύρεμα αυτου του άμοιρου δημου γι αυτο πολεμούν τον κώστα μέ νύχια και με δόντια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ τρωω 2 γύρους και μετα έχω στομαχικό πόνο. Πως θα φάτε τοσα λεφτα ρε σεις. πως θα τα καταφέρετε; Μάλλον απο ότι φαινεται έχει άλλη γλύκα να τρώς με τα λεφτά των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κι εγω απόψε έφαγα τραχανοπιτα με κοψίδια χοιρινού και την έκανα ταράτσα. Μεγαλεία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πόσα από αυτά είναι εικονικά και που πήγαν τα λεφτά; Ενας Θεός ξέρει , ο Νέρωνας και ο Γεωργοθεόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αποστολάκης κερνά και αποστολάκης πίνει..
    Καμία ελπίδα με δαύτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ψηφοφόρε του Αποστολάκη, πώς αισθάνεσαι τώρα; σου τάζει σανό και τον πιστευεις; δεν βλεπεις, όλοι μαζί στην μάσα...
    Είναι σα να σε κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια σου. Ταϊζει ψέμματα τον κόσμο μέρα νύκτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι γνωστό ότι όποιος βουτάει στο μέλι...τρώει κιόλας... 4 χρόνια αντιπολιτευση έσκασαν για φαγητό. Τώρα που είναι και φρέσκοι και πεινασμένοι... θα φανε το καταπετασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Παντελή εδώ τώρα θα τραβήξεις κουπί. Με τη κουκούλα του φασισμού θυμάσαι πως τον χαρακτήριζες τον άνθρωπο; Αλήθεια η Ζαρκαδούλα είναι συγγενής της γυναίκας σου; Αυτή πόσα πήρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μίζες, μίζες και πάλι μίζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. για πες μας εσυ κωστα τριαντακωνσταντη ποσα πηρες απο το 2014 μεχρι σημερα απο το ελληνικο κρατος? απο αυτα που πηρες ποσο ηταν το φπα? για να ξερουμε οι ελληνες πολιτες τι πληρωνουμε και σε εσενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστο φίλε μην κουράζεσαι ότι τους συμφέρη γραφουνε και οποία σχολεία είναι υπέρ τους βάζουν.

      Διαγραφή
  29. Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΨΑΚΙΑΣ ΚΑΡΑΒΑΝΑΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ 2010 ΣΟΛΔΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ 2014 ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ;Ο ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΟΥΓΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. αφού είναι τόσο ρόδινα και ρέει το χρήμα γιατί δεν ανοίγεις κι εσύ μια επιχείρηση και να πας να ζητήσεις απο τον δήμο να παίρνει κι απο σένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. παρακολουθώ τα άρθρα του κύριου τριαντακωνσταντή εδώ και καιρό. μπορώ να πώ οτι στην αρχή τον θαύμαζα που κάνει τον προφανής έλεχγο των δημοσίων προμηθειών. τον τελευταίο καιρό όμως διαπιστώνω οτι κάνει περισσότερο πολιτικό παιχνίδι παρά διαχειριστικό έλεγχο και έχω απογοητευτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. έχω την ίδια απορία με τον 25 Απριλίου 2017 - 8:33 π.μ. σχολιαστή. πόσα παίρνει ο τριαντακωνσταντής απο το δημόσιο και γιατί η ημερομηνία απο 1/9/2014 και όχι πιό πρίν ή πιό μετά? οι επιχειρήσεις κάνουν κύκλο εργασιών ανά έτος γιατί τα αθροίζει όλα αυτά τα έτη σύνολο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς 8:33 π.μ.

    Ακου κομματοσκυλο, ο Τριαντακωνσταντής Φτωχόπαιδο από την Πογωνιά, είναι άριστος επιστήμονας και δίνει με τις ερευνες του το παράδειγμα της εγκράτειας, της καταπολέμησης της σπατάλης, του νοικοκυρέματος και είναι άτεγκτος σε ζητήματα διαφθοράς.Είναι αυτός που χάρη στη δουλειά του και καθημερινή έρευνα βγάζει στον αέρα όλους όσους χλαπακιαζουν τα λεφτά των δημοτών. Είναι εξαιρετικός στις αποκαλύψεις και κάνει περήφανους τους δημότες που τον στηρίζουν στο δύσκολο έργο του να ξεβρωμίσει τον τόπο!!

    1.ΤΩΡΑ εσένα αφου δεν σε νοιαζει να πληρωνεις Χιλιάδες ευρω απο τα λεφτα των δημοτών για να τρωνε με κουτάλες μερικοί αετονύχηδες, πληρωνε τα απο την τσεπη σου! ΕΝΤΑΞΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Εγώ αυτό που έχω να πω σαν πρώην αντιπρόεδρος του εμπορικού συλλόγου είναι να στηρίζετε την τοπική αγορά και όχι την Λευκάδα την Άρτα και το Αγρίνιο.. Προσπαθήστε τα χρήματα να μένουν στην τοπική αγορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...
    Για Θυμηθείτε τον Αποστολάκη αγκαλιά με τα στελέχη της Fraport Greece. Όμως, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, έτσι κι ο λαϊκισμός δεν μπορεί να ξεγελάσει για πολύ καιρό τον κόσμο.
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΑΖΑΝΕ...
    Δεν υπάρχει σωτηρία....

    ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ...
    Καμιά αναφορά στην Αιτωλ/νία στη νέα ιστοσελίδα του αεροδρομίου του Ακτίου
    Μια από τις πρώτες κινήσεις που έκανε η Fraport με την ανάληψη της ευθύνης και διαχείρισης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας, ήταν να δημιουργήσει ιστοσελίδες για κάθε ένα από τα αεροδρόμια αυτά, με χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με αφίξεις-αναχωρήσεις, τις διαδρομές από και προς τα αεροδρόμια , τις δραστηριότητες καθώς και με πληροφορίες για τις περιοχές όπου βρίσκεται το κάθε αεροδρόμιο.
    Στην ολοκαίνουργια ιστοσελίδα του αεροδρομίου του Ακτίου, (δείτε ΕΔΩ) ενώ απλό «σερφάρισα» αποδεικνύει πως η Αιτωλοακαρνανία είναι απολύτως απούσα.
    Την τιμητική της έχει ασφαλώς η Λευκάδα –και δεν γίνονταν διαφορετικά- , θα περίμενε κανείς όμως να υπάρχει έστω μια αναφορά για την περιοχή της Αιτωλ/νίας και ειδικά της Βόνιτσας , την στιγμή μάλιστα που το αεροδρόμιο βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων της.
    Κι όμως εκτός της Λευκάδας, αναφορές γίνονται στη ναυμαχία του Ακτίου και την επιρροή της στον δυτικό πολιτισμό, την Νικόπολη, την Πρέβεζα, τα Σύβοτα, μέχρι και την ορεινή Ήπειρο!
    Πάντως, αν και οι πρώτες επαφές τοπικών παραγόντων με τους ανθρώπους της Fraport, σκόρπισαν χαμόγελα αισιοδοξίας ότι πιθανώς η Αιτωλ/νία θα λάβει το κομμάτι που της αξίζει από την μετάβαση του αεροδρομίου στη νέα εποχή, η αρχή είναι μάλλον απογοητευτική και προβληματίζει.
    Να ευχηθούμε να μην είναι ανάλογη και η συνέχεια…

    Πηγή: http://www.agriniopress.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μπράβο στην τριαντακωνσταντη που κηνυγάει τα λαμόγια αυτού του τόπου.
    Για ενα δήμο της προκοπής και της περηφάνειας!
    Είμαστε όλοι μαζί του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να τα λέτε Και αυτά. ο Αντιδήμαρχος Φραδέλος παρέστη στον αι-γιώργη στη Πλαγιά και αναστέναξαν οι σούβλες. Που θα ξαναβρεί την ευκαιρία να τρώει και να πίνει τσάμπα στην υγεία των κορόιδων!
    Από το πολύ φαϊ έχει γίνει τετράπαχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. προς 10:56 π.μ.

    ενα μπραβο στον μεγα τριαντακωνσταντη τον φοβο και τρομο των επιχειρησεων που προμηθευουν τους δημους. βγαλτε τον τριαντακωνσταντη δημαρχο να ξεβρωμισει ο τοπος κυριολεκτικα δεν θα κυκλοφορει ουτε μυγα ουτε τουριστας ουτε ανθρωπος στο δημο. για να χαιρομαστε ολοι μας εναν αδειο και ερημο δημο προκειμενου να εχουμε λεφτα στο ταμειο. ευγε συνεχιστε το εργο σας ο κοσμος κρινει καλυτερα. τωρα τα παπαγαλακια που φωναζουν στα σχολια φαντάζομαι οτι αν ήταν στην εξουσία θα κάναν αυτά που τώρα κράζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 11:13 εσύ θα πλήρωνες τρεις φορές το χρόνο να σου κόψουν τα χόρτα από την αυλή σου 1.000 ευρώ τη κάθε φορά; Δηλαδή σύνολο 3.000 ευρώ; Αν ναι δικαίωμα σου. Εμείς οι Δημότες κάνουμε κριτική και δικαίωμα μας γιατί αυτή είναι προκλητική κατασπατάληση των χρημάτων μας. Για τα 187.000 του Μέλια τι λες; Για το πατέρα της Πανταζή τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 9:49 έχεις απογοητευθεί γιατί Ο Κώστας έβγαλε στον αέρα το Κουνιάδο του Δημάρχου με τα 187.000 ευρώ, τη Πανταζή που με ενέργειες δικές του έχει παραπεμφθεί , το προμηθευτή από τη Λευκάδα, την επιχείρηση από την ΄Αρτα , τους δύο σιδηρουργούς που έχουν πάρει πολλά χρήματα; Αυτό δεν είναι έλεγχος στη Δημοτική Αρχή; Κάτι άλλο τρέχει. Εσύ τι έλεγχο έκανες; Μήπως είσαι σιτιζόμενος και δεν μας το λες; Τη λέξη σακούλα εσύ τη χρησιμοποιούσες συνέχεια. Μετά σταμάτησες. Συνεννοηθήκαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Πανταζή έχεις υπογράψει ότι παρέλαβες έργα που ουδέποτε έγιναν; Ναι ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ο Νέρωνας που έτσι ονομάστηκε μόνος του, αν νομίζει , ότι θα μείνει ατιμώρητος τότε έχει χάσει κάθε επαφή με τη πραγματικότητα. Η αλήθεια θα λάμψει. Δεν γνωρίζει πράγματα μόνο ο Τριαντακωνσταντής ξέρουμε και εμείς πάρα πολλά. Κώστα προχώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο Αντιδήμαρχος Φραδέλος είναι ο γνωστός. Αυτοί που τον ψήφισαν πως αισθάνονται; Τι καλύτερο περίμεναν. Τρώει, πίνει ,παίρνει και τα 1200 ευρώ το μήνα. Και πέρασαν αυτοί καλά και οι άλλοι καλύτερα. Αχ που πέσαμε να μας διοικούν. Εκείνος ο άλλος ο Πρόεδρος ο Σταχτιάρης που ψήφισα τόσο γρήγορα χάλασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας οι Αποστολάκηδες σας ξευτέλισαν. Βοά ο τόπος .Αντιδράστε όσοι μπορείτε. Πολλοί από σας είστε εγκλωβισμένοι. Ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Κώστα να δημοσιεύσεις όλη τη παρέα από το Μοναστηράκι και πόσα πήρε ο καθένας. Μπράβο για το θάρρος σου που το παραδέχονται όλοι. Μόνο πρόσεχε, είναι αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 5:41
    πρωτον ο προμηθευτης που εννοεις δεν ειναι απο τη λευκαδα απλως εχει μαγαζι εκει. Συντοπιτης σου ειναι απ οσο ξερω (παλαιρος) καθως και αλλοι προμηθευτες που τους βγαλατε ξενους.
    Δευτερον τα χρηματα που εχουν παρει φαινονται πολλα διοτι ειναι το συνολο απο το 2014 (ποιος ο λογος που ειναι απο τοτε;)
    Τριτον μισω την πολιτικη και δεν ασχολουμαι και γιαυτο απογοητευτηκα απο τον κωστα γιατι αλλα εδειχνε στην αρχη.
    Τεταρτον βλεπω οτι βγαζει επιλεκτικα ορισμενους προμηθευτες περισσοτερο με βαση καποια αγνωστα κριτηρια που ελπιζω να μας εξηγησει καποια στιγμη.
    Και πεμπτον απο οτι βλεπω απο το μισος στο σχολιο σας μαλλον εσεις μαζι με τον κωστα εχετε τους πολιτικους σκοπους σας και γιαυτο θα παψω πλεον να σας παρακολουθω.
    Καληνυχτα. -1 αναγνωστης των αρθρων του κ τριαντακωνσταντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ερχόμαστε και είμαστε χιλιάδες.... Η αλήθεια θα λαμψει!! Κάρυ δεν μας τα λες καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  48. Αγαπητοί Αναγνώστες

    Από καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ για στη στήριξη στον αγώνα που κάνουμε όλοι μαζί.

    Ολοι εσείς και πολλοί άλλοι εντός και εκτός Δήμου μου δίνετε δύναμη να συνεχίσω. Θα δημοσιευτούν τα πάντα.

    Η κριτική το λέω για πολλοστή φορά, αφορά το Δήμαρχο και τη Δημοτική πλειοψηφία λόγω των πανάκριβων και αδιαφανών απευθείας αναθέσεων που κάνει.

    Επιπρόσθετα είναι μύθος ότι κάνει αναθέσεις μόνο σε εργολάβους και προμηθευτές εντός Δήμου για να τονώσει την τοπική αγορά.

    Τη σειρά που θα δημοσιευτούν όλα τα στοιχεία την καθορίζω μόνος μου.

    Να είστε σίγουροι, ότι θα μάθετε που πήγε και το τελευταίο ευρώ των Δημοτών.

    Η ανακοίνωση του συνολικού ποσού θα προκαλέσει ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΤΑΓΟ.

    Η συνέχεια της δημοσίευσης την Τρίτη 2 Μάη 2017.

    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο