Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Ν.Δ: Η κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη απ’ τους οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν στην Ιόνια


Ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, κ. Κώστας Καραμανλής, για την ταλαιπωρία των οδηγών στην Ιόνια Οδό, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η πρωτόγνωρη ταλαιπωρία που βίωσαν οι οδηγοί, εγκλωβισμένοι και ακινητοποιημένοι σε ”ουρά” 6 χιλιομέτρων στην Ιόνια Οδό, φέρει καθαρά την υπογραφή της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Αυτών, οι οποίοι προτίμησαν να ”στήσουν” φιέστες εγκαινίων, από το να φροντίσουν να παραδώσουν σε κυκλοφορία λειτουργικούς οδικούς άξονες.
Και όλα αυτά, για να βγουν οι φωτογραφίες την Μεγάλη Εβδομάδα του πρωθυπουργού με τους υπουργούς του, μπροστά από τα έργα.
Για ακόμα μια φορά, η Κυβέρνηση αποδεικνύεται χαμηλότερη των περιστάσεων. Όχι μόνο δεν είναι σε θέση να σχεδιάσει και να δημοπρατήσει έργα, αλλά δεν μπορεί ούτε καν να παραδώσει στο κοινό έργα υποδομών που παρέλαβε έτοιμα κατά το μεγαλύτερο ποσοστό.
Πέρα, όμως, από την ανικανότητα, δεν έχει ούτε καν τη στοιχειώδη ευθιξία να ζητήσει ”συγγνώμη” από τους πολίτες που ταλαιπωρήθηκαν».

2 σχόλια:

  1. Ας μας πουν οι φωστήρες, για τις τόσες ζωές που χάθηκαν όλα αυτά τα χρόνια στην Αντιρρίου - Αμφιλοχίας ποιος θα ζητήσει συγνώμη. Εμείς ξέρουμε τι τραβάγαμε από Αμφιλοχία - Κόρινθο. Ποσα τροχαία και πόσες καθυστερήσεις. Από το Περιθωρι έκλεινε ο δρόμος.

    Αντί να ντρέπονται που σε 7 χρόνια κάνανε το 50% του έργου και το άλλο μισό έγινε σε 2 χρόνια μιλάνε κιόλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο λύκος και ο κόρακας στην αναμπομπουλα χαίρονται τη καμπούρα τους δεν την βλέπουν τόσα χρόνια μας είχαν στο κατσικόδρομο λίγο ντροπή δεν υπάρχει αίσχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο