Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Αυξήσεις για τους Δημότες, πακτωλός χρημάτων σε συγγενείς και ημετέρους, περίεργες πολιτικές διαχειρίσεις σοβαρών θεμάτων, νοσηρότητα, παρακμή!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

       Ενημέρωση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017, στην Κατούνα:

ΘΕΜΑ 1:
      Ρεσιτάλ κοινωνικής αναλγησίας από το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη Γεώργιο και τη Δημοτική του Ομάδα. Απέρριψαν το αίτημα για ανάκληση  της απόφασης του ΔΣ που προβλέπει αυξήσεις στο νερό στους κατοίκους του πρώην Δήμου Μεδεώνος και του  πρώην Δήμου Παλαίρου (πλην Πογωνιάς και Στενού λόγω ακαταλληλότητας) 

         Είναι ιδιαίτερο λυπηρό και άκρως ανησυχητικό σε εποχές απόλυτης- ακραίας φτώχειας οι  Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας, που οι περισσότεροι προέρχονται από φτωχικές οικογένειες, να επιμένουν στην πολιτικά απαράδεκτη και κοινωνικά ανάλγητη απόφαση σε αυξήσεις στο νερό............



    Την ίδια στιγμή που οι Δημότες χρεωστάνε στο Δήμο περίπου 5.300.000 ευρώ η πλειοψηφία του ΔΣ και ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης επιμένει στις αυξήσεις και απορρίπτει το αίτημα 350 Δημοτών για ανάκληση των αυξήσεων.  Ο Αντιδήμαρχος από τη Πάλαιρο κ. Φραδέλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου δεν έθεσαν θέμα αυξήσεων. Με λίγα λόγια δέχτηκαν την αύξηση στο πρώην Δήμο Παλαίρου  πλην Πογωνιάς- Στενού λόγω ακαταλληλότητας.
         Στην ομιλία μου στο ΔΣ επανέλαβα τη γνωστή μου θέση. Καμία αύξηση στο νερό στους πρώην Δήμο Μεδεώνος και στο πρώην Δήμο Παλαίρου. Σωστή η μείωση της τιμής του νερού στο πρώην Δήμο Ανακτορίου.
       Ο Δήμος να εισπράξει από τους μεγαλοοφειλέτες που δε βάθος χρόνου (πολύ πριν  και στην οικονομική κρίση) χρεωστάνε συνολικά  περίπου 5.300.000 ευρώ. Είναι  πολλοί δημότες που βγάζουν κέρδος μέσω των επιχειρήσεων τους από το νερό και με την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩ ΝΟΥΝ. Αυτό πρέπει να σταματήσει.  
    Προς αυτή τη κατεύθυνση θα κινηθούμε ποικιλοτρόπως και θα σας ενημερώσουμε. 

     Αγαπητοί Αναγνώστες οι απευθείας αναθέσεις σε ημετέρους και η μη είσπραξη από την εκάστοτε Δημοτική αρχή καταργεί κάθε έννοια ισοπολιτείας και ισοδυναμίας και διαμόρφωσαν εκλογικά αποτελέσματα δεκαετιών στη περιοχή μας. Αυτή δυστυχώς είναι η σκληρή πραγματικότητα. Για το λόγο αυτό κατάγγειλα πολιτικά τη τωρινή και τη προηγούμενη Δημοτική Αρχή.  Κύριοι εμείς που πληρώνουμε δεν είμαστε κορόιδα. Ο νόμος θα εφαρμοστεί είτε το θέλετε, είτε όχι.
       Αγαπητοί Συνδημότες που χρωστάτε στο Δήμο και εμπορεύεστε το νερό πηγαίνετε στο Δήμο  να κάνετε ρύθμιση των χρεών σας.  Σας ενημερώνουμε με κάθε υπευθυνότητα. Όσοι πήρατε από την εφορία χαρτί βεβαίωσης χρεών προς το Δήμο εσείς, τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ. Αυτή είναι η αλήθεια και η πραγματικότητα. Η εμπειρία συγγενή μου από τη Πάλαιρο στη προηγούμενη Δημοτική περίοδο είναι άκρως διδακτική για όλους μας. Καθαρές και ξάστερες κουβέντες. 

ΘΕΜΑ 2
       Οικοδομικός συνεταιρισμός από τα Γιάννενα διεκδικεί στη θέση ποταμάκι στη Πάλαιρο έκταση 67 στρεμμάτων. Δημοτικοί Σύμβουλοι να είστε σε ετοιμότητα σκληρής πολιτικής μάχης για το θέμα. Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης στην ενημέρωση του στο ΔΣ ούτε καν αναφέρθηκε στο θέμα. Απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το θέμα. Το θεωρεί ασήμαντο; Δεν τον ενδιαφέρει;  Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από τη Πάλαιρο και ο Πρόεδρος της Παλαίρου τι κάνουν για το θέμα; 

ΘΕΜΑ 3
Το γήπεδο της Κατούνας κατασκευάζεται με Δημοτικούς Πόρους είπε ο κ Δήμαρχος. Με ποιο προϋπολογισμό, με ποια μελέτη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, με ποιά  απόφαση πότε και ποιού  οργάνου του Δήμου, σε αυτά τα εύλογα ερωτήματα δεν απάντησε. Ο Πρόεδρος της Κατούνας είπε ότι ένας εργολάβος βοηθά αφιλοκερδώς στη κατασκευή του γηπέδου. 
       Το γήπεδο στη Κατούνα πρέπει να γίνει. Πρέπει όμως να γίνει με διαφάνεια και με αποφάσεις του Δήμου.
    Πρώτος το είχα γράψει. Ο πρώην Δήμος Μεδεώνος στο θέμα των γηπέδων είναι κατάφορα αδικημένος. Όποιος αμφιβάλλει να τολμήσει να το πει επώνυμα και με στοιχεία. 
     Μέχρι τότε ας μας πληροφορήσει ο Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στούπας ή άλλος αρμόδιος πόσα χρήματα πήγαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις των πρώην Δήμων Ανακτορίου, Μεδεώνος και Παλαίρου; 
     Πόσα χρήματα  πήγαν για το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βόνιτσας; Τότε πολλοί θα πάνε να  κρυφτούν πολιτικά εννοώ. Οι Δημότες  προσεχώς θα ενημερωθούν για αυτό το θέμα και για άλλα πολλά.

ΘΕΜΑ 4 
      Για τα Λουτρά Τρύφου αποφασίστηκε να συνεχιστεί η εκκαθάριση, αποφασίστηκε ο Δήμος να ορίσει Δικηγόρο. Ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Στούπας ανέφερε για κάποιο μέρος του όλου θέματος των Λουτρών "άστο μην το ανοίξουμε το θέμα". -Όχι, κ Στούπα να το ανοίξουμε πλήρως το θέμα, οι Δημότες πρέπει να γνωρίζουν τα πάντα.  Αλήθεια τι γίνετε με τη πηγή του νερού;

ΘΕΜΑ 5
       Αποφασίστηκε να γίνει η εκμίσθωση των σφαγείων στη Κατούνα χωρίς να παρουσιασθεί καν μια μελέτη!!!!!!!!. Πρωτότυπα  και περίεργα πράγματα. Ο χρόνος θα δείξει γιατί αυτή η πολιτική διαχείριση του θέματος. Εκείνο που επισημαίνουμε εμείς είναι ότι απαιτείται σεβασμός στη Δημοτική περιουσία.
        Είμαι υπέρ της λειτουργίας των σφαγείων ως Δημοτική Επιχείρηση με πλήρη διαφάνεια και έλεγχο της διοίκησης τους. Καθαρές και ξάστερες κουβέντες.

Θέμα 6 
      O πολιτικά ανίσχυρος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης διατήρησε στη θέση του Προέδρου του Κέντρου Μέριμνας το Πρόεδρο κ. Παντελή Αποστολάκη και το μέλος του ΔΣ κ. Κουτιβή Ευάγγελο
    Αντί της κας Πανταζή και του κ. Τραυλού τοποθέτησε το κ. Φραδέλο Κων/νο και τη κ. Αθηνά Βέμη-Καρέλου. Ο κ. Φερεντίνος διατήρησε στη θέση του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας το μέλος κα Μπουμπούλη Αφροδίτη και στη θέση του κ. Γεροκωστόπουλου τοποθέτησε το κ. Σαλοδημήτρη. 
     Και οι δύο δεν είχαν το πολιτικό θάρρος να αντικαταστήσουν όλα τα μέλη του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Οι λόγοι είναι πολιτικοί και δεν έχουν να κάνουν με φυσικά πρόσωπα. Ο κυριότερος είναι η αποτυχία του ΔΣ του Κέντρου Μέριμνας. Ο ισχυρισμός αυτός θα φανεί με στοιχεία περισσότερο στο προσεχές μέλλον αν και έχουμε γράψει σε προηγούμενα άρθρα αρκετά. 
    Επίσης στη θέση της κα Αντωνίου-Αντωνάκη Ρουμπίνης τοποθετήθηκε η κα Κρητικού Ευτυχία.

     Στην  Τουριστική- Επενδυτική Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Πρόεδρος τοποθετήθηκε ο κ. Τραυλός Σωτήριος αντί της κα Λίτου Βαρβάρας.
  Στη Δημοτική  Κοινωφελή επιχείρηση Πρόεδρος τοποθετήθηκε η κα Λίτου Βαρβάρα  αντί του κ. Προδρομίτη Σωτήρη.
       Για το καλό του Δήμου και των Δημοτών να ευχηθούμε καλή επιτυχία όλων στο έργο τους. Διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας γιατί έχουμε διαφορετική αντίληψη για τα θέματα αυτά από την ακολουθούμενη πολιτική  και επιπρόσθετα  τα δυόμιση χρόνια θητείας της παρούσας Δημοτικής Αρχής είναι πολύ μεγάλος πολιτικός χρόνος και βγάλαμε σαφή συμπεράσματα. Προσεχώς πολλές λεπτομέρειες διαχείρισης και όχι μόνο.

ΘΕΜΑ 7
Ουδείς Δημοτικός Σύμβουλος έθεσε θέμα για το ΧΥΤΑ στη περιοχή της Παλαίρου στα ζητήματα που θέσαμε στο προηγούμενο ο άρθρο μας. Τόσο ο νυν Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ Κατσαμπίρης, όσο και ο προηγούμενος κ. Κασόλας απουσίαζαν από τη συνεδρίαση. Θα επανέλθουμε στα ζητήματα αυτά, και θα απαιτήσουμε απαντήσεις. 
Πρόεδρε κ. Κατσαμπίρη πληρώνουν ως οφείλουν όλοι οι Δήμοι που μεταφέρουν σκουπίδια στο ΧΥΤΑ; Αν όχι ποιοί δεν πληρώνουν και με ποια απόφαση; 

ΘΕΜΑ 8 
      Για το θέμα των απαντήσεων στις αιτήσεις μου, που έγραψα στο προηγούμενο άρθρο, απάντηση δεν πήρα. Μια παροιμία λέει: "το καλό το παλληκάρι ξέρει και άλλο μονοπάτι".
     Ο χρόνος θα δείξει, ότι είμαι αποφασισμένος  να το περπατήσω  με νόμιμους τρόπους το μονοπάτι και όσα χρειαστεί. Ο νοών νοείτω.
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι εσάς δεν σας ενδιαφέρει αν το Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης έχει ή δεν έχει Οικονομική υπηρεσία;  Στο απλό αλλά ουσιώδες αίτημα μου, δεν προβληματίζεστε για το γεγονός,  ότι δεν παίρνω καμία απάντηση από την 2α  -11- 2016;

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ
     Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κουνέλη Γιάννη δεν ήταν εικόνα συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου στις 31-3-2017 στη Κατούνα,  τη  πρώτη σας φορά (ως Πρόεδρος) στη τωρινή Δημοτική περίοδο. Προασπίστε σας παρακαλώ το κύρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
       Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, Κυρίες και Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας βαδίζετε δυστυχώς για το τόπο μας και τους Δημότες στα χνάρια της αποτυχίας του προηγούμενου αποτυχημένου Δημάρχου κ Σολδάτου και της Δημοτικής του Ομάδας. Δεν έχετε καταλάβει τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας. Δεν έχετε τη δυνατότητα παραγωγής πολιτικής και στοιχειώδους προγραμματισμού. Η οικονομική διαχείριση σας είναι προκλητική και παρότι ξοδεύτηκε πακτωλός χρημάτων δυστυχώς το παραγόμενο έργο είναι αντιστρόφως ανάλογο.  
       Η πολιτική των απευθείας αναθέσεων που ακολουθήσατε και η μη είσπραξη από τους μεγαλοοφειλέτες του Δήμου, η αδιαφάνεια, η τακτοποίηση των ημετέρων   είναι οι πυλώνες της πολιτικής σας. 

    Σας ενδιαφέρει Δήμαρχε κ. Αποστολάκη μόνο και αποκλειστικά η επανεκλογή σας. Έχετε διατάξει έτσι τους Συμβούλους της πλειοψηφίας ώστε να έχετε το πλήρη έλεγχο στα πάντα. Τρανό παράδειγμα είναι η τοποθέτηση και των τεσσάρων Αντιδημάρχων!!!!! (που εσείς διορίσατε)  στην Οικονομική Επιτροπή της οποίας Πρόεδρος είστε εσείς. 
       Μόνο η καθιέρωση της απλής αναλογικής και η καθιέρωση δια βίου δύο θητειών θα σπάσει αυτή τη παθογένεια στην αυτοδιοίκηση πρώτου και δεύτερου βαθμού. Αυτή είναι η θέση μου για να απαλλαγεί η αυτοδιοίκηση από αυτό το απαράδεκτο Δημαρχοκεντρικό Σύστημα που πολλές παθογένειες οφείλονται σε αυτό.                   Ταυτόχρονα νέες κοινωνικές δυνάμεις θα συμμετάσχουν στα κοινά που μέχρι τώρα δεν το κάνουν λόγω ακριβώς αυτού του συστήματος. Το άνοιγμα στη κοινωνία είναι υγεία.
       Δήμαρχε κ Αποστολάκη οφείλετε να είστε Δήμαρχος όλων των Δημοτών και όχι των προμηθευτών, των εργολάβων και των μεγαλοοφειλετών του Δήμου. Τρανή απόδειξη είναι η μη πραγματοποίηση αδιάβλητων  διαγωνισμών στη θητεία σας  που είχε σαν συνέπεια οι Δημότες να πληρώνουν πανάκριβα σε προμηθευτές και εργολάβους εντός και εκτός νομού.
    Δήμαρχε κ. Αποστολάκη γιατί δεν τολμάτε, παρότι ο κώδικας το ορίζει, την ειδική συνεδρίαση του ΔΣ κάθε χρόνο με αποκλειστικό θέμα τη λεγόμενη ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ; Τι φοβάστε; 
    ΟΛΟΙ οι Δημοτικοί Σύμβουλοι πλειοψηφίας και μειοψηφίας, Πρόεδρε του ΔΣ  γιατί δεν κάνετε αυτά που προβλέπει ο κώδικας για τη συνεδρίαση αυτή, ώστε να αναγκάσετε το Δήμαρχο κ Αποστολάκη να απολογηθεί (πολιτικά εννοώ) στους Δημότες;
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
   1)-Θυμίζω σε όλους το "Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας"  ή το περίφημο που λέμε στο Ξηρόμερο "Μην ακούς κουδούνια και λες πως είναι πολλά τα πρόβατα".
Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τα υπόλοιπα εν ευθέτω χρόνο.
  2)-Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 θα δημοσιεύσουμε αναλυτικά το τεράστιο χρηματικό ποσό που εισέπραξε ο αδελφός της  συζύγου  του Δημάρχου κ. Αποστολάκη, κύριος Τζεφριός Γεράσιμος από  1 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι σήμερα. 
      Θα ακολουθήσουν και άλλες δημοσιεύσεις που αφορούν ποσά που εισέπραξαν  αιρετοί, συγγενείς αιρετών, ημέτεροι της πλειοψηφίας εντός και εκτός Δήμου. 

    Είναι δέσμευση και υποχρέωση μας απέναντι στους Δημότες να τους ενημερώσουμε. 
Με θάρρος, υπεύθυνα, και με στοιχεία θα το πράξουμε.



34 σχόλια:

  1. Δάσκαλε έτσι είναι, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Να τα βγάλεις όλα στην επιφάνεια. Οι Δημότες πληρώνουμε και μερικοί κονομάνε πολλά χρήματα από το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ταμείο του Δήμου 2,5 χρόνια ακόμα είναι στα χέρια των δύο Αποστολάκηδων. Οι άλλοι απλώς υπογράφουν. Κανένα από τους Δημοτικούς Συμβούλους δεν ενοχλεί αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπεύθυνη αντιπολίτευση, σοβαρά επιχειρήματα, θέσεις καθαρές, θάρρος απίστευτο. Κώστα συγχαρητήρια. Οι Δημότες τώρα γνωρίζουμε πολλά. Τους έβγαλες στην επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από το πρώην Δήμο Παλαίρου, Ο Πρόεδρος της Παλαίρου και όλα τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου να πάρουν δημόσια και επώνυμα θέση για τη διεκδίκηση των 67 στρεμμάτων στο ποταμάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ. Ο ΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ, ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΓΙΑΤΙ:
    "Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου." Πλάτων, 427-347 π.χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ ΕΚ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ . ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΕΡΕΝΤΙΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ ΟΛΗ ΜΑΖΙ Η ΠΑΡΕΑ ( ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ ΛΙΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΛΟΙΠΟΙ). ΤΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Η ΔΕΝ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ .
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Η ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΗ ΚΙ ΤΟΝ ΧΑΝΤΑΚΙΑ......
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ ΣΟΥ ΚΩΣΤΣ ( ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΛΕΓΧΩΝΤΑΙ) ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΗ. ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ xiromero . ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΑΚΜΗ.... ΜΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ.ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΟΡΑΜΑ ΜΟΝΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ(Αραγε που βρισκεται το θεμα κανεις δεν ξερει)ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΧΟΡΤΑ ΑΠΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΟ ΝΑ ΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΡΕΠΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΕΤΗ ΝΑ ΤΑΖΟΥΝ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑΑΑΑΑΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ.ΟΙ ΔΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.ΞΕΠΕΖΕΨΤΕ ΠΡΙΝ ΣΑΣ ΡΙΞΕΙ Ο ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤ ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΒΑΛΙΣΕΤΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το γήπεδο Κατούνας, είναι δημοτικό και ανήκει σε όλους τους κατοίκους. Βλέποντας τους εθελοντές με τσουγκράνες να φωτογραφίζονται σαν γεωπόνοι είναι να κλαις και να γελάς και απο ότι φαίνεται ας μην έχουμε και πολλές απαιτήσεις για γήπεδο με χόρτο αλλά μάλλον για λαχανόκηπο ή γήπεδο σαν την καταβόθρα της Βόνιτσας....
    Μπορούν οι υπεύθυνοι να βγούν και να μας πουν:
    1ον Ποιοι το γκρέμισαν χωρις να υπάρχει απόφαση δημοτικού συμβουλίου, ποιοι το σκάβουν χωρις να υπάρχει μελέτη;
    2ον Πρώτη φορά στα χρονικά ρίχνουν νταλίκες χώμα και πέτρες και το θάβουν χωρίς να έχουν φτιάξει από κάτω ένα καλό δίκτυο αποστράγγισης, με σωληνώσεις και δίκτυα απορροής και το νερό από την επιφάνεια να φθάνει έως το δίκτυο για να φεύγει.
    3ον Αφού γινεται σύγχρονο γήπεδο μηπως επρεπε να ληθεί και μεριμνα για στίβο. Η Κατούνα έχει να επιδείξει μεγάλους μαραθωνοδρόμους όπως τον μεγαλύτερο όλων των εποχών Γεράσιμο Κόκοτο
    ο οποίος έχει αναδειχθεί πανελληνιονίκης 7 φορές (ο δήμος έχει βραβεύσει και την κουτσή μαρία αλλά τον Κόκοτο τον ξεχασε!) και τον Παναγιώτη Μαλτέζο τον σύγχρονο μαραθωνοδρόμο ο οποίος κάνει γνωστή την Κατούνα στα πέρατα του κόσμου. Εκτός αυτού και οι μαθητές του Λυκείου θα προετοιμάζονταν για τις εξετάσεις των αθλημάτων όσοι ήταν υποψήφιοι των στρατιωτικών σχολών και της γυμναστικής ακαδημίας, αλλά θα μπορούσαν και οι κάτοικοι του χωριού να περπατάνε ή να τρέχουν για την υγεία τους.

    Τετοια παρακμή που ζει η τόπος μας είναι χωρίς προηγούμενο. Αν η δημοτική αρχή ειχε και την ποινικη ευθυνη των λαθος αποφασεων που παίρνει τοτε δεν θα τολμουσε να γκρεμίσει και να φτιάχνει ενα γήπεδο με χόρτο, χωρίς δημοπράτηση, χωρίς μελέτη, που με τη πρώτη βροχή θα θυμίζει λίμνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ 4:28:
    Λωποδύτη είσαι σε διατεταγμενη υπηρεσια και προσπαθείς να συκοφαντήσεις τον Τριαντακωνσταντή. Μάθε ότι ο Κώστας είναι τόσο αξιοπρεπής που δεν έχει δεχθεί ούτε κέρασμα σε καφενείο.
    Ένας τίμιος και δεν έχει να φοβηθεί κανέναν. Ο Κώστας έχει στοχοποιηθεί από παράκεντρα διαφθοράς που σκοπό έχουν τη συγκάλυψη των διεφθαρμένων που αποκομίζουν διαχρονικά εκατομμύρια ευρώ απο το δήμο και επιζητούν μανιωδώς να τον σταματήσουν. Ενόψει μάλιστα της νέας ερευνας για τον κουνιάδο του Αποστολάκη θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι και κάποιοι σαν εσένα φερέφωνο βγάζουν την καφρίλα τους! Δυστυχώς το ΣΆΠΙΟ καλά κρατεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς 6:29
      Κώστα, να δέχεσαι και κανένα κέρασμα στα καφενεία γιατι αλλιώς θα σε περάσουν για ακαταδεχτο. Δεν ειναι σωστό.

      Διαγραφή
  10. Γιαννης Καρναβάς4 Απριλίου 2017 στις 6:45 μ.μ.

    Καλά ωρέ , κανένανε απο σας δε βάφτσανε σε κουλμπήθρα?? τι στο διάολο !! όλοι ανονώματοι είστε ??? τι σκίαζεστε ??? εκτός και άν δεν σκιάζεστε , αλλά το κάνετε απο ....ΣΥΝΗΘΕΙΑ καλό γιόμα νά χτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΥΝΑΣ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΠΙ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΠΙΤΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΔΙΑΣΗΣ!!!!!ΡΕ ΚΟΥΝΕΛΗ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΛΔΑΤΟ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΣ ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΚΜΗ,ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΒΑΛΩ ΠΡΑΤΙΝΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΙΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΣΤΑΡΙΑ ΜΟΥ ΔΩΡΕΑ ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΣΤΟ ΔΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4:28 Το Κώστα τον παρακολουθούν οι ρουφιάνοι μια ζωή. Δεν βρήκαν τίποτε και ποτέ εναντίον του. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Πήγε με το λεωφορείο στη Κατούνα γιατί δεν έχει αυτοκίνητο λόγω του ατυχήματος που το δημοσίευσε. Ο Νίκος ο Λιάπης του είπε να βάλει τη τσάντα που κρατούσε στο αυτοκίνητο του και να φύγουν όλοι μαζί για Βόνιτσα μόλις τελειώσει το Συμβούλιο. Μετά το τέλος πήγαν για ένα ποτό μαζί με το Φερεντίνο, το Γεροκωστόπουλο, τη Μπουμπούλη, το Μυλωνίδη. Έφυγε με το Λιάπη και με το Μυλωνίδη και στη Βόνιτσα ο Στρατηγός Γερο κωστόπουλος με το αυτοκίνητο του τον πήγε στη Πογωνιά. Τόσο πολύ τον φοβάστε που τον παρακολουθείτε; Αυτά θυμίζουν άλλες εποχές που ο Κώστας τα ξέρει γιατί τα έχει ζήσει. Ψάξτε όσο θέλετε, κάντε ότι θέλετε , απειλήστε όσο θέλετε ο Κώστας δεν σας φοβάται. Λίγο θάρρος να γράψετε το όνομα σας έχετε; Δήμαρχε Αποστολάκη μάζεψε τους. ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Το Κώστα δυναμώνουν με όλα αυτά. Τρίβει τα χέρια του από χαρά με αυτές τις αθλιότητες σου 4:28.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχετε δει Δήμαρχο να τρώει κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ; Ο Δήμαρχος Αποστολάκης έτρωγε κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ. Ο ορισμός της κατάντιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 4:28 Οι παρακρατικοί άλλων εποχών παρακολουθούσαν τους αριστερούς πολίτες. Δήμαρχε κ Αποστολάκη να τον χαίρεσαι. Τόσο πολύ ξεπέσατε μωρέ; Δεν έχετε στάλα φιλότιμο. Κώστα μην τους φοβάσαι. Είναι θρασίμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΙΔΙΆ ΜΊΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΤΉΡΗΣ ΕΊΠΕ ΜΑΖΊ ΜΡ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΌΤΙ ΒΑΡΈΘΗΚΑΝ ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΌ ΤΈΣΣΕΡΑ ΣΥΜΒΟΎΛΙΑ ΣΥΝΈΧΕΙΑ.ΝΑ ΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΑΝΤΗΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΆΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΆΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑ ΕΊΠΕ ΌΤΙ ΥΠΈΓΡΑΨΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΜΌΡΦΩΤΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΌ,ΟΤΑΝ ΌΜΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΕ ΠΤΥΧΊΟ.ΚΑΙ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΗΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΟΝ 4.28 ΕΊΣΑΙ ΜΕΓΆΛΗ ΚΑΤΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Δήμαρχε Αποστολάκη οι αλήθειες πονάνε. Μάζεψε κάποιους ανόητους σαν το 4:28 γιατί στο τέλος κάνατε ήρωα το Κώστα. Πείτε, τι δεν ισχύει από αυτά που γράφει; Να ξέρετε ο Κώστας ούτε φοβάται, ούτε εκβιάζει ,ούτε εκβιάζεται. Κριτική κάνει ο άνθρωπος και κάνει προτάσεις. Ο Δήμος δεν είναι δικός σου ,ούτε της δημοτικής σου ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το γήπεδο στη Κατούνα και το βοηθητικό γήπεδο ποδοσφαίρου της Βόνιτσας γίνονται χωρίς να αποφασίσει κανένα όργανο του Δήμου. Να παρέμβει ο εισαγγελέας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κατσαμπίρη ποιος Δήμος δεν πληρώνει για το ΧΥΤΑ; Είναι αλήθεια αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φτάνει πια, πόσους κοπρίτες θα αφήνουμε να μας πίνουν το αίμα; Αποστολάκη όχι άλλους κοπρίτες δημιουργείς πολλαπλάσιους εχθρούς απο οτι φίλους. Δεν αντέχουμε άλλα δημοτικά τέλη για να πληρώνεις τους δικούς σου κηφήνες. Θα ξυπνήσει ο λαός μια μέρα και θα τρέχετε να κρυφτείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θύμιο Φερεντίνο συμβαίνουν όλα αυτά και δεν βγάζεις ούτε μια ανακοίνωση; Τι άλλο περιμένεις να γίνει , για να κάνεις Αντιπολίτευση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το τραμπούκο που πήγαινε βόλτα ο Δήμαρχος Αποστολάκης με το κανό διατήρησε ως μέλος του Κέντρου Μέριμνας. Αυτό λέγεται νοσηρότητα και παρακμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Συγχαρητηρια Τριαντακωνσταντή!! Παντα τετοια. Μην τους αφησετε να παρουν ανάσα οι λωποδύτες. Και το ρουφιανάκι της Κατούνας και τα αφεντικα του. Παλι καλα που ειστε κι εσεις και αισθανομαστε οτι καποιος ειναι με το μερος του λαου. Συνεχισε να ξεμπροστιάζεις τα λαμόγια του δήμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Α ρε παπαδοπουλος που χρειάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να αγιασεις Κωστα. Στην παρανοια του μεσαίωνα τον οποίο βιώνουμε δυστυχώς η αλήθεια διώκεται λυσσαλέα. Αφου πλεον διελυσαν τα παντα και δηλητηριασαν την κοινωνια μας με τα εργολαβικά συμφεροντα τους και τα βρωμικα παιγνιδια τους πετωντας τονους λασπης, τωρα μιλάνε για "δήθεν" ανάπτυξη. Μπουχτίσαμε απο βολεμένους εκατομμυριουχους με τα δικα μας λεφτα σε αυτό τον τόπο..... Ξεφτίλα παντού?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σε όλους τους καταπιεσμένους και ρημαγμένους συνδημότες μας έχουμε να πούμε ότι ο καιρός της απάθειας και της αυτολύπησης τελείωσε.
    Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Στη χειρότερη περίπτωση, άντε να κρατήσει ακόμα 2 χρόνια η δημοτική αρχή. Μετά, οι δημότες θα σας περιποιηθούν δεόντως (οι άχρηστοι, όπως όλα τα σκουπίδια, καταλήγουν στον κάδο των απορριμάτων).
    Όλοι στον αγώνα για να διώξουμε τους λωποδύτες. Αυτός ο τόπος μας ανήκει και θα τον πάρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μετά τους τραμπούκους, έχουμε τους ρουφιάνους και τους παρακολουθούντες τους Δημότες. Τέτοια πρωτόγνωρη κατάντια. Ξέρω πολύ καλά το Κώστα. Δεν πρόκειται να τα εγκαταλείψει , ότι μέσα και μεθόδους να χρησιμοποιείστε. Θα τα δημοσιεύσει όλα . Καταλάβετε το. Κώστα καλή δύναμη και συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μερικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν είναι επαγγελματίες στη πολιτική ,όταν θα τελειώσει η θητεία τους τότε θα ντρέπονται για αυτά που κάνουν . Κύριοι έχετε ευθύνες για αυτό το κατάντημα. Πρέπει να το σταματήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τραμπούκοι και ρουφιάνοι δεν έχουν θέση στη τοπική αυτοδιοίκηση. Τι τον παρακολουθείτε το Κώστα ρε ; Τόσο βλάκες είστε; Δεν καταλαβαίνετε ότι αυτό τον ευνοεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λιάπη και Μωραΐτη σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων. Ο κόσμος περιμένει προστασία από σας. Τους άλλους δύο Αποστολάκη και Φερεντίνο τους ξέρει. Εσείς τι κάνετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αντιδήμαρχε κ Στούπα γιατί να το αφήσουμε αυτό; Μυστικά δεν υπάρχουν στη πολιτική. Μήπως φοβάστε να το συζητήσεις; Πείτε τι συμβαίνει. Διαφορετικά καλύπτετε κάποιους ή τον εαυτόν σας, από τι ακριβώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τα σουφλακια είχαν και τσατσικι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο