Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Η Αγρινιώτισσα σύντροφος του Γιώργου Χρανιώτη

       Ο παίκτης των «Διασήμων» του Survivor Γιώργος Χρανιώτης έχει καταφέρει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο η συμμετοχή του στο παιχνίδι επιβίωσης έχει εκτοξεύσει τις «μετοχές» του αλλά και στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω του.
    Αυτό που δεν γνωρίζουν πολλοί όμως για τον παίκτη των «Διασήμων» είναι ότι εδώ και λίγους μήνες είναι σε σοβαρή σχέση με την Γεωργία Αβασκαντήρα και μάλιστα πολύ ερωτευμένος............



     Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτουν στην «Α» φίλοι του ηθοποιού, οι λόγοι που τον οδήγησαν στο ριάλιτι επιβίωσης δεν ήταν η δημοσιότητα, αλλά η εμπειρία του παιχνιδιού και το οικονομικό κέρδος. Το μόνο που τον έκανε να στενοχωρηθεί φεύγοντας για τον Άγιο Δομίνικο, είναι το ότι άφησε πίσω του τη σύντροφό του. Η 29χρονη κοπέλα, που όσοι την έχουν δει την περιγράφουν ως μία κούκλα, είναι πτυχιούχος χορεύτρια ενώ παράλληλα ασχολείται με τη γραφιστική.
Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων το περασμένο καλοκαίρι στην Τήνο, και ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος. Αν και η διαφορά ηλικίας τους είναι μεγάλη –εκείνη 29 και εκείνος 44–, δεν έχει αποτελέσει εμπόδιο στη σχέση τους.

iapopsi.gr
http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο