Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Ο εμίρης του Κατάρ θέλει να αγοράσει τον ΗΡΑΚΛΗ ΑΣΤΑΚΟΥ

      O εμίρης του Κατάρ φλερτάρει έντονα τον Ηρακλή Αστακού. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηγέτης του Κατάρ, δεν περιορίζει την αγάπη του για το νησάκι οξυά μόνο απολαμβάνοντας τις κρουαζιέρες στο Ιόνιο αλλά θελει να διεισδύσει και στο χώρο του Ποδοσφαίρου και επέλεξε τον Ηρακλή Αστακού αφενός για να ξεπεράσει τον Αποστόλη Πανταζή και τον Αίολο και αφετέρου να δημιουργήσει μια ομάδα μεγάλου βεληνεκούς. 
    Μιλώντας σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Ντίνος επιβεβαίωσε ότι ο εμίρης είναι έτοιμος να αγοράσει τον Ηρακλή και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει. Του υποσχέθηκε μάλιστα ότι σύντομα η ομάδα θα πάει πολύ ψηλά. 
      Μόλις το νέο μαθεύτηκε στον Αστακό εξέφρασαν όλοι την ικανοποίησή τους και πιστεύουν όλοι θα τρώνε με χρυσά κουτάλια και θα γίνουν ζάμπλουτοι....

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΕΜΙΡΗ ΓΙΑΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ...



Και του χρόνου…
Καλή Πρωταπριλιά σε όλους και μη ξεχνάτε μπορεί να είναι και καλό να μας «κοροϊδεύουν» μόνο για μία μέρα!...

Καλό μήνα!!!


5 σχόλια:

  1. Μπουχτίσαμε με όλους αυτούς τους εμίρηδες τους μεγάλο σωτήρες τους ευεργέτες φτάνει πια ωσ´ποτε θα τρώμε κουτοχωρτο ξυπνάτε και στείλτε τους εκεί που πρέπει να είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας βάλτε τέλος σε όλα αυτά πάρτε τη μοίρα στα χέρια σας και ξαπβστειλτε τους όλους μακριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουβέντιασε ο εμίρης με τον Καραμέλα?Ξαναρωτάω ο Εμίρης με τον Καραμέλα?Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.Άντε καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουβέντιασε ο εμίρης με τον Καραμέλα?Ξαναρωτάω ο Εμίρης με τον Καραμέλα?Και ζήσαν αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.Άντε καλό μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ton eiuele kai o bardinogianis alla den ta brikan

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο