Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Λευκάδα

Συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα, σε Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Λευκάδα και Ζάκυνθο, από τις υπηρεσίες των αντίστοιχων Διευθύνσεων Αστυνομίας κατά τη διάρκεια αστυνομικών ερευνών, τέσσερις Έλληνες και πέντε αλλοδαποί, σε διαφορετικές περιπτώσεις, για αδικήματα που αφορούσαν την κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις, άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου καθώς και άλλα αδικήματα.


Συγκεκριμένα οι υποθέσεις αφορούσαν:
Την σύλληψη σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, δύο Ελλήνων 55 και 35 ετών, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ζακύνθου, για άσκηση παράνομου υπαίθριου εμπορίου.
Την σύλληψη, σε διαφορετικές περιπτώσεις, δυο Ελλήνων ηλικίας 30 και 35 χρονών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκάδας, διότι στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη και συσκευασία με μικροποσότητα κοκαΐνης στον 30χρονο καθώς και συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους (15,60 γρ) περίπου, στον 35χρονο.
Την σύλληψη ενός 26χρονου Αλβανικής καταγωγής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης.
Την σύλληψη στον Αερολιμένα Ζακύνθου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζακύνθου, ενός 21χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν, διότι επιχείρησε να ταξιδέψει με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Την σύλληψη σε δύο ακόμη περιπτώσεις στην Κεφαλονιά, δύο ακόμη Πακιστανώ, διότι στερούνταν νομίμων εγγράφων παραμονής στην χώρα.
Τέλος, στην Κέρκυρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, μια ακόμη υπόθεση η οποία αφορούσε την σύλληψη μιας 54χρονης αλλοδαπής, διότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου για τα αδικήματα της έκθεσης και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Οι συλληφθέντες των παραπάνω περιπτώσεων οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
 http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο