Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πρωτάκουστο! Οικοδομικός Συνεταιρισμός από τα Γιάννενα διεκδικεί 67 στρέμματα στην ΠΑΛΑΙΡΟ!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας στη Κατούνα. 
   -Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του ομάδα με μία πολιτικά απαράδεκτη και κοινωνικά ανάλγητη απόφαση απέρριψαν την αίτηση 350 κατοίκων του πρώην Δήμου Μεδεώνος για ανάκληση της απόφασης  του ΔΣ για αύξηση τιμής του νερού.  
  -Οικοδομικός Συνεταιρισμός από τα Γιάννενα διεκδικεί 67 στρέμματα γης στο ποταμάκι της Παλαίρου!
       Είμαστε παρόντες στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έληξε μετά τα μεσάνυχτα.

 1)-Αύριο Τρίτη 4 Απριλίου 2017 θα δημοσιεύσουμε άρθρο – αναλυτική ενημέρωση για τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
 2)-Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017 θα δημοσιεύσουμε αναλυτικά το τεράστιο χρηματικό ποσό που εισέπραξε ο αδελφός της  συζύγου  του Δημάρχου κ. Αποστολάκη, κύριος Τζεφριός Γεράσιμος από  1 Σεπτεμβρίου 2014 μέχρι σήμερα. 

       Θα ακολουθήσουν και άλλες δημοσιεύσεις που αφορούν ποσά που εισέπραξαν  αιρετοί, συγγενείς αιρετών, ημέτεροι της πλειοψηφίας εντός και εκτός Δήμου. 
   Είναι δέσμευση  και υποχρέωση μας απέναντι στους Δημότες να τους ενημερώσουμε. 
Με θάρρος, υπεύθυνα, και με στοιχεία θα το πράξουμε.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός


13 σχόλια:

  1. Πούλησε τα ολλα Αποστολακη, αφού δεν μιλάνε οι ζαβερδιανοι καλά κάνεις. Για σου πρόεδρε της Παλαιρου θα μείνεις στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lepta iparxoyn telika kirioi.Steileta kai sto maksimou kai sto soimple daskale.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κώστα όλα και για όλους στη δημοσιότητα. Σε τρέμουν. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ ο δεξιός σας τα έλεγα.Το Κώστα δεν τον ξέρετε. Κάποιοι για τους δικούς τους λόγους σας παρουσίασαν ένα διαφορετικό άνθρωπο. Από εδώ και πέρα θα αρχίσει να μιλάει. Εγώ τον ξέρω από παιδί, δεν τον ψήφισα και το ξέρει. Για αυτό ξεκινάει από το Δήμαρχο. Καλά ξεμπερδέματα , ας προσέχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας και Πρόεδρε από τη Πάλαιρο που είστε; Ο Αποστολάκης δεν αφήσει τίποτε. Εσύ Αντιδήμαρχε Φραδέλε πάρε τα 1000 το μήνα και ας μην μείνει τίποτε. Ντροπή σας , δεν υπάρχει φιλότομο. Κώστα ξευτελισέτε τους. Αυτό τους αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Αποστολάκης αφού έφερε και θα φέρει σκουπίδια από παντού, τώρα ετοιμάζεται στο ποταμάκι , στο φιλέτο, στο μέλι να βάλει χέρι. Από τη Ζαβέρδα τελείωσες Δήμαρχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O τραμπούκος στη θέση του στο Κέντρο Μέριμνας. Το ταμείο του Δήμου στα χέρια των Αποστολάκηδων άλλα δυόμιση χρόνια,οι άλλοι απλώς ψηφίζουν και υπογράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kώστα πρώτη φορά έχουμε τέτοια ενημέρωση. Μη μασάς , βγάλτους όλους στο ξέφωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντελή Αποστολάκη ΄που είναι τα δελτία τύπου μου έβγαζες; Τώρα κούρνιασες. Τα παπαγαλάκια που σε σιγοντάρισαν για να καλύψουν τα δικά τους εξαφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πανταζή Παναγιώτα και Σωτήρη Τραυλέ γιατί δεν λέτε πόσα πήρατε από το Δήμο; Η πιάτσα φωνάζει. Δεν ακούτε τίποτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aντιδήμαρχε Οικονομικών κ Στούπα Θεόδωρε αν σου έλεγα ότι για να κάνω συντήρηση στην υδραυλική και ηλεκτρική εγκατάσταση στο σπίτι μου χαλάω χιλιάδες ευρώ κάθε 2-3 μήνες θα με πίστευες ; Πρόσεξε συντήρηση είπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασχοληθειτε και λιγο με την Δευτεροβαθμια κυριοι, που θιγετε θεματα μονο οικονομικα για προσωπα αλλα και για ολους τους αιρετους της δημοτικης αρχης. Με ποιο δικαιωμα βριζετε και καταλογιζετε κατηγοριες και ποιοι ειστε τελος παντων εσεις οι ηθικοι? Κοντευουν να κλεισουν σχολεια και το μορφωτικο επιπεδο τους εχει πεσει κατα πολυ. Δεν ειδαμε κανενα ενδιαφερον για τη διαλυση της παιδιας μας. Παρα μονο αν εφαγε ο ενας κι αλλος. Σας βαρεθηκαμε επιτελους.
    Γονεας μαθητη γυμνασιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πάνω από 200.000 ευρώ έχει παρμένα ο Μέλιας ο Τζεφριός. Α ρε ενάρετε και ηθικέ Λάκια Στούπα που θα σταμάταγες το πάρτι των απευθείας αναθέσεων που γινόνταν επί Σολδάτου. Τώρα γιατί τις υπογράφεις για το Μέλια αντί του Δημάρχου; Τότε προεκλογικά έλεγες ψέματα ή τώρα κάνεις βλακείες ή ....... το μέλι........ Διάλεξε και πάρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο