Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Οι εκκρεμότητες που μένουν σε Ιόνια, Ολυμπία και Ε65

Μπορεί να ολοκληρώθηκε μία σειρά εγκαινίων στους αυτοκινητόδρομους, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε οριστικά με αυτή τη γενιά έργων. Το επόμενο διάστημα περιμένουμε τις τελικές παραδόσεις των έργων και αναμένουμε την ολοκλήρωση των αξόνων από κάθε πλευρά.

Όπως πολλές φορές είχαμε αναφέρει εδώ στο ypodomes.com η περίοδος ολοκλήρωσης είναι τον Αύγουστο και τότε ορίζεται η πλήρης ολοκλήρωση και λειτουργία των αυτοκινητόδρομων.
Σε επίπεδο έργων πάνω στον άξονα η Αιγαίου με την παράδοση της Παράκαμψης Τεμπών και Πλαταμώνα ολοκλήρωσε και οι εκκρεμότητες έχουν μείνει σε Ολυμπία, Ιόνια και Ε65. Μέχρι τον Αύγουστο τι περιμένουμε όμως;

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ
Μέχρι το τέλος Μαϊου (ίσως αρχές Ιουνίου) αναμένουμε να δοθεί στην κυκλοφορία το πρώτο τμήμα του δρόμου από το Αντίρριο μέχρι την Κλόκοβα που ολοκληρώνει τον νότιο κομμάτι του άξονα. Μέσα στο καλοκαίρι θα ολοκληρωθούν και λειτουργήσουν τα τμήματα Αμφιλοχία-Άρτα και Πέρδικα-Ιωάννινα.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ
Ένα μεγάλο στοίχημα που κερδήθηκε από την Ολυμπία. Στα υπόλοιπα μικρά τμήματα που έχουν μείνει σταδιακά μέχρι τον Αύγουστο θα έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία. Πρόκειται για μικροτμήματα σε Καμάρι, Καμάρες, Αραχωβίτικα και Δερβένι. Αναφορικά με τους οδηγούς, δεν πρόκειται να το καταλάβετε, θα έχετε στη διάθεση σας 2 λωρίδες ανά ρεύμα κυκλοφορίας.

Ε65
Εδώ ακόμα δεν έχουμε δρόμο, είμαστε σε αναμονή. Μετά το Πάσχα και ενώ το τμήμα Ανάβρα-Τρίκαλα είναι έτοιμο δεν υπάρχει σχετικό χρονοδιάγραμμα παράδοσης, πράγμα που δημιουργεί αμφιβολίες για το αν τελικά θα δοθεί αυτοτελές τμήμα, ή θα περιμένουμε για να δοθούν και τα 80χλμ του δρόμου που θα δημιουργήσουν και την πολυπόθητη παράκαμψη Δομοκού. Οι επόμενες μέρες θα κρίνουν την τύχη του συγκεκριμένου άξονα

Νίκος Καραγιάννης
ΠΗγή: ypodomes.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο