Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Εκδηλώσεις του ΚΚΕ με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη του 1967

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

     Οι Τ.Ο. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, συνεχίζουν την δραστηριότητά τους με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απρίλη του 1967, διοργανώνοντας εκδηλώσεις για την παρουσίαση της ειδικής έκδοσης, που κυκλοφορεί από τη «Σύγχρονη Εποχή», με τίτλο «Δικτατορία 1967 - 1974, κείμενα και ντοκουμέντα, επιμέλεια Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ».
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:...........



•-Την Κυριακή 30/4 & ώρα 11:00, στο «Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο», η ΚΟΒ Μεσολογγίου και η ΚΟΒ Αιτωλικού διοργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου, ενώ θα γίνει και απαγγελία ποιήματος. Την παρουσίαση θα κάνει ο Κώστας Δρόσος, μέλος της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

•-Την Κυριακή 30/4 & ώρα 11:00, στην αίθουσα της «ΤΑΒΕΡΝΑΣ ΑΓΓΕΛΛΗ» στο Καινούργιο, η ΚΟΒ Τριχωνίδας διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου, ενώ θα γίνει και απαγγελία ποιήματος. Την παρουσίαση θα κάνει ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ.

•-Την Τετάρτη 3/5 & ώρα 20:30, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, η ΚΟΒ Βόνιτσας διοργανώνει παρουσίαση του βιβλίου. Την παρουσίαση θα κάνει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ και θα παρουσιαστεί μαρτυρία εξόριστου της εποχής.

•-Την Τετάρτη 3/5 & ώρα 19:00, στην Δημοτική Αγορά Αγρινίου (πρώην Λαχαναγορά), η Τ.Ε. Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ & το Τ.Σ. Αιτωλοακαρνανίας της ΚΝΕ διοργανώνουν πολιτική εκδήλωση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει βιβλιοπαρουσίαση, μουσικό αφιέρωμα με αντιδικτατορικά τραγούδια και μαρτυρία εξόριστου της εποχής. Την παρουσίαση θα κάνει ο Γιάννης Ποσοτίδης, μέλος της Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο