Τρίτη 25 Απριλίου 2017

ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ: 5ος Ο ΚΑΛΙΦΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ 9η Η ΜΕΣΥΝΔΙΑΝΟΥ ΡΩΜΑΛΕΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ TAEKWONDO

       Στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα taekwondo νέων συμμετείχαν οι μοναδικοί πρωταθλητές και μέλη της εθνικής ομάδας taekwondo από το νόμο Αιτ/νιας Καλλιφωνης Χριστόφορος και Μεσυνδιανου Ρωμαλέα του ΑΣ Θησεας Αιτ/νιας όπου κατέκτησαν την 5η θέση και 9η αντίστοιχα. 
      Οι αθλητές που συμμετείχαν με την εθνική ομάδα όπου ένας από τους  προπονητές  ήταν ο Κακαρελης Νίκος του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ πραγματοποιησαν εξαιρετικές εμφανίσεις.........



       Η εθνική ομάδα κατάφερε να κερδίσει 4 μετάλλια και 6 5ες θέσεις σε ένα από τα πιο δύσκολα πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχουν γίνει αφού όλες οι χώρες είχαν δικαίωμα να δηλώσουν από 2 αθλητές σε κάθε κατηγορία. 
     Ο Καλλιφωνης ηττήθηκε από τον 2 φορές πρωταθλητή Ευρώπης τον Ουκρανό πρωταθλητή όπου αναδείχτηκε και mvp ( καλύτερος αθλητής της Ευρώπης για το 2017) . Στον πρώτο αγώνα ο αθλητής του ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ κέρδισε με διακοπή στον τρίτο γύρο τον πρωταθλητή από την Κύπρο.
   Η Μεσυνδιανου ηττήθηκε από την παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης από την Ισπανία και τερμάτισε στην 9η θέση.

Χρυσό κατέκτησε η Δεσυλλα Ιωάννα στα - 62 κιλά γυναικών 
Ασημένιο κατέκτησε ο Σκουρτης Παναγιώτης στα -80 κιλά ανδρών
Χάλκινο κατέκτησε ο Κασιδιαρης Γρηγόρης στα -68 κιλά ανδρών 
Χάλκινο κατέκτησε η Τζελη Κων/να στα -57 κιλά Γυναικων

Το Δ,Σ του συλλόγου συγχαίρει τους τους αθλητές για τις διακρίσεις τους ,όπως και τους προπονητές αλλά και την ΕΛΟΤ όπου κατάφερε να στείλει δυο αθλητές σε κάθε κατηγορία στο πανευρωπαϊκό.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο