Τετάρτη 26 Απριλίου 2017

Την έδιωξαν από τον «Άγιο Ανδρέα» γιατί ο γιατρός της εφημέρευε μετά από 3,5 ώρες!

Έκαναν μπαλάκι 27χρονη ετοιμόγεννη το Μεγάλο Σάββατο! Την έστειλαν στο Νοσοκομείο Ρίου και την ξεγέννησε… άλλος μαιευτήρας!
Από τον Άννα… στον Καϊάφα έστελναν μία 27χρονη ετοιμόγεννη τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ ο γιατρός που την είχε αναλάβει… ήταν άφαντος! Καίτοι την προηγούμενη ημέρα (Μεγάλη Παρασκευή) την είχε εξετάσει και γνώριζε καλά πως… από μέρα σε μέρα θα έφερνε στον κόσμο το παιδί της.

Η γυναίκα επέστρεψε σπίτι της το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, καθησυχασμένη ότι όλα έβαιναν καλώς. Και με τον γυναικολόγο της ο οποίος την παρακολουθούσε τους τελευταίους δύο μήνες να δηλώνει στο πλευρό της. Λογάριαζε όμως… χωρίς τον απρόοπτο παράγοντα του τριημέρου του Πάσχα!
Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου (γύρω στις 4) έσπασαν τα νερά. Η γυναίκα αναστατώθηκε, οι συγγενείς της την μετέφεραν στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» ενώ ταυτόχρονα καλούσαν συνεχώς στο τηλέφωνο τον μαιευτήρα της ώστε να μεταβεί άμεσα στην ολοκαίνουργια κλινική του ανακαινισμένου Νοσοκομείου και να κάνει την επέμβαση.
Όμως ο γιατρός παρέμενε άφαντος! Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, όταν μισή ώρα αργότερα έφθασαν στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα πληροφορήθηκαν πως… δεν εφημερεύει! Και ότι η εφημερία ξεκινούσε 3,5 ώρες αργότερα, δηλαδή στις 8 το πρωί! Χωρίς αντίκρισμα οι εκκλήσεις των συγγενών πως ο γιατρός της ανήκει στο προσωπικό του Νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».
Τι να κάνουν οι άνθρωποι; Ξαναέβαλαν την γυναίκα στο αυτοκίνητο και την μετέφεραν στο Νοσοκομείο Ρίου. Όπου και τελικά έκανε τον τοκετό στις 11 το πρωί και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.
Ο γιατρός εξακολουθούσε φυσικά να μένει άφαντος. Μέχρι την περασμένη Τρίτη δεν είχε καν επικοινωνήσει με την οικογένεια για να πληροφορηθεί για την εξέλιξη της κατάστασης. Όσο για την Μαιευτική Κλινική του καινούργιου (κτιριακά) Νοσοκομείου; Να την χαιρόμαστε! Τι πιο φυσιολογικό από το να δεχθούν μία ετοιμόγεννη με «σπασμένα νερά» και μάλιστα με τον γυναικολόγο της να «υπηρετεί» στο συγκεκριμένο Νοσηλευτικό Ίδρυμα.
Προφανώς η 27χρονη έπεσε θύμα… του Τριημέρου! Του Πάσχα, του Μεγάλου Σαββάτου και της «βαρυστομαχιάς» από τα καλαμαράκια της Μεγάλης Παρασκευής!
Πηγή: dete.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο