Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

3 + 2 προτάσεις εν όψει ολοκλήρωσης των έργων της Ιόνιας Οδού

Η ολοκλήρωση και παράδοση των έργων της Ιόνιας Οδού που διασχίζει την ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας, σε λίγες μέρες (Μεγάλη Πέμπτη), θα είναι γεγονός. Ένα όνειρο, μια προσδοκία και μια διεκδίκηση χρόνων, γίνεται πραγματικότητα και μάλιστα με ταχύτατους ρυθμούς. Εν όψει λοιπόν της παράδοσης και ολοκλήρωσης του έργου, καταθέτουμε τις παρακάτω 3 + 2 προτάσεις:

Προς το Υπουργείο Μεταφορών – Υποδομών και Δικτύων (ΥΠΟΜΕΔΙ):
α) Να γίνει ο ηλεκτροφωτισμός των κόμβων σε Χαλαζιά και Κεφαλόβρυσο. Δεν επιτρέπεται πύλες εισόδου σε Μεσολόγγι και Αιτωλικό, ενώ έχουν σχετική υπόβαση, να μην υπάρχει πρόβλεψη – δαπάνη στην εν λόγω εργολαβία.
β) Να ληφθούν υπ’ όψη οι προτάσεις των δημοτών και φορέων της περιοχής για την τεχνική βελτίωση στον κόμβο Χαλαζιά.
γ) Να υπάρξει σωστή ονοματοθεσία στις πράσινες πινακίδες, διότι κατά την διέλευση των οδηγών δεν αναφέρεται πουθενά η Ιερά Πόλη Μεσολογγίου!
Προς την ΤΕΡΝΑ Α.Ε.:
α) Η ΤΕΡΝΑ Α.Ε. να προβεί σε πλήρη αποκατάσταση του εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου του Δήμου, ώστε να έρθουν στην προτεραία κατάσταση, ως ελάχιστο δείγμα ανταποδοτικής συνεισφοράς στο Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου.
β) Να προβεί σε καθαρισμό, διαμόρφωση και αποκατάσταση των πρανών του κεντρικού διαύλου που διασχίζει την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου, από την Πλώσταινα μέχρι την Κλείσοβα.
Αυτά και αναμένουμε τις όποιες διορθωτικές κινήσεις και παρεμβάσεις εκ μέρους του ΥΠΟΜΕΔΙ και της ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
Πάνος Παπαδόπουλος
 http://sinidisi.gr/

2 σχόλια:

  1. Οι Κύριοι, του Μεσολλογγίου τι περίμεναν τόσο καιρό.Να ξεκινήσει ο δρόμος και να αρχίσουν την μουρμούρα και την "γκρίνια".Δηλαδή εσείς γιατί δεν ενεργούσατε,έτσι ώστε όλα αυτά να είναι σε δράση παράλληλα με το έξοχο αυτό,έργο.Μην είστε κακομοίρηδες και μην κάνετε κακή πολιτική για δικός σας όφελος.Φτάνει ,πια,σας βαρεθήκαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας Αυτοκινητόδρομς που διασχείζει τον Νομό μας στην μεγαλύτερη διαδρομή του αναφέρει ερχομενος απο Ιωαννινα τοπο προορισμού την Πάτρα. Τι σχέση έχει η Πάτρα σε ένα δρομο που αρχίζει απο το Αντίρριο και τελειώνει στα Ιωάννινα??? Πάλι στα αζήτητα ο Νομός μας. Συγχαριτήρια και μην παραλήψει κανένας άρχοντας να απουσιάσει απο τις κορδέλες και τις φωτογραφίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο