Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

«Μπουκάρουν» σε σκάφη στο λιμάνι του Μεσολογγίου – Κλοπή με λεία 2.500 ευρώ!

Ανυπεράσπιστοι αισθάνονται οι ιδιοκτήτες σκαφών που έρχονται στο Μεσολόγγι, αφού από τη μια δεν λειτουργεί επαρκώς η Μαρίνα και από την άλλη, πολλοί από εκείνους που αγκυροβολούν τα σκάφη τους στο λιμάνι, πέφτουν θύματα κλοπών.

Το τελευταίο συμβάν αφορά σε κλοπή σκάφους Ολλανδού ιδιοκτήτη, από το οποίο οι δράστες αφαίρεσαν αντικείμενα αξίας 2.500 ευρώ. Πολλοί ιδιοκτήτες διαμαρτύρονται για την κατάσταση αυτή, θεωρώντας ότι η φύλαξη στο λιμάνι δεν είναι επαρκής, παρόλο που το Λιμεναρχείο βρίσκεται μια ανάσα από το σημείο που αγκυροβολούν τα σκάφη. Από την πλευρά του ο Λιμενάρχης, Νεκτ. Μελιάδης, τονίζει ότι η εν λόγω κλοπή έγινε μετά από πολύ καιρό που είχαν να παρατηρηθούν τέτοια φαινόμενα. Τουλάχιστον επίσημα δεν έχουν γίνει άλλες καταγγελίες, όμως, όπως και να ‘χει, αυτό αποτελεί δυσφήμηση για το Μεσολόγγι που προσπαθεί να αναπτυχθεί προς τη θάλασσα.
Η κακή φήμη για την φιλοξενία των σκαφών ταξιδεύει παντού, σε όλες τις χώρες του εξωτερικού, τόσο σε ό,τι αφορά στη Μαρίνα, όσο και σε ό,τι αφορά στο λιμάνι…
aixminews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο