Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πήρε όλο το «χαρτί» (183.146€!!) ο Γεράσιμος Τζεφριός (ΚΟΥΝΙΑΔΟΣ του Δημάρχου κ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ) με απευθείας αναθέσεις μέσα σε 2 χρόνια!

   -Πρωτοφανές! Πακτωλός χρημάτων 183.147 ευρώ στο κουνιάδο του Δημάρχου κ. Αποστολάκη Γεωργίου. Λεφτά υπάρχουν για το κουνιάδο και τους εργολάβους στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας!
   -Κατά πρωτοφανή και μοναδικό τρόπο στα Ελληνικά χρονικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης προχωρά σχεδόν μόνιμα σε απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους της επιλογής του και οι οποίοι κάνουν «χρυσές δουλειές».
    -Ξεκινά η ενημέρωση σας για τα πρωτοφανή συνολικά ποσά που εισέπραξαν αιρετοί, συγγενείς αιρετών, κουμπάροι αιρετών, πολιτικά ημέτεροι και όχι μόνο αιρετών από 1-9-2014 μέχρι σήμερα. 

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ. 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.


-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αγαπητοί Αναγνώστες
     Ασχολούμαι με τη πολιτική ζωή από το 1977 και ελπίζω δια βίου. Η ενασχόληση μου υπήρξε ανιδιοτελής και στηριγμένη σε αρχές και αξίες.
    Ο ρόλος της πλειοψηφίας είναι να διοικεί, να παράγει πολιτική και να  παρουσιάζει αναπτυξιακό έργο.
  Ο ρόλος της αντιπολίτευσης είναι να κάνει κριτική με στοιχεία και να προτείνει λύσεις. Τούτο πράττω ερχόμενος σε σύγκρουση με ισχυρά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα. Δεν κάνω κριτική σε φυσικά πρόσωπα αλλά σε πολιτικές που επηρεάζουν τη ζωή μας.  
    Με την ιδιότητα του ενεργού πολίτη και του υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές, έχω δεσμεύσεις και υποχρεώσεις απέναντι στους Δημότες. Μία από αυτές είναι η ενημέρωση τους. 
    Τούτο πράττω  με συνέπεια. Αφιερώνω χρόνο, χρήμα από τη τσέπη μου, κάνω εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μέσα στο Δήμο, συζητώ με τους Δημότες. 
       Θεωρώ ότι έχω εικόνα και ιδία αντίληψη για τα  πολλά θέματα που απασχολούν το Δήμο και τους Δημότες. Η δραστηριότητα μου αυτή ενοχλεί, στενοχωρεί κάποιους. ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    Αυτό θα κάνω ολόκληρη τη δημοτική περίοδο που διανύουμε..............



     Στο πλαίσιο αυτό  αρχίζουμε την ενημέρωση σας για τα συνολικά ποσά που εισέπραξαν αιρετοί, συγγενείς αιρετών, κουμπάροι αιρετών, πολιτικά  ημέτεροι και όχι μόνο αιρετών από 1-9-2014 μέχρι σήμερα
    Σημειώνω ότι το Φεβρουάριο συμπληρώθηκε ο μισός χρόνος της τρέχουσας Δημοτικής Περιόδου.
     
       Ξεκινάμε σήμερα με τον εργολάβο και αδελφό της συζύγου του Δημάρχου κ Αποστολάκη Γεωργίου, κύριο Τζεφριό Γεράσιμο τον οποίο δεν γνωρίζω ούτε στην όψη. 

 Αυτά τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής αφορούν τη περίοδο πριν το 2011.
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 1: 26.700 €

       Υπάρχουν πολλά χρηματικά εντάλματα πληρωμής που πληρώθηκαν μετά την 1-9-2014 που αφορούν τη Δημοτικό περίοδο πριν την 1-1-2011 και αφορούν τους πρώην Δήμους Ανακτορίου και Μεδεώνος. Δεν αφορούν μόνο ως δικαιούχο το κ. Τζεφριό Γεράσιμο αλλά και άλλους εργολάβους. Μερικά είναι με δικαστικές αποφάσεις.
*******************
     Ο πρώην αποτυχημένος Δήμαρχος του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας κ. Σολδάτος σε συνέντευξη του ερωτηθείς σχετικά απάντησε: 
Ερώτηση: Κύριε Δήμαρχε (εννοεί το κ Σολδάτο) ακούμε διαμαρτυρίες εργολάβων κυρίως για υποχρεώσεις των πρώην Δήμων Ανακτορίου και Μεδεώνος που δεν έχετε εξοφλήσει. Αληθεύει αυτό;
Απάντηση (απόσπασμα). -"Τα χρήματα αυτά δεν είναι από Ευρωπαϊκά ή άλλα προγράμματα βαρύνουν τον προϋπολογισμό του Δήμου και πρέπει να παραληφθούν από τους τωρινούς συμβούλους παραλαβής. Αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι εύκολο δεδομένου ότι αρκετά από αυτά είναι αδύνατο ακόμα και να εντοπιστούν. Το ίδιο βεβαίως και ότι αφορά παραλαβή από Υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας……"..

ΣΧΟΛΙΟ:  Αυτά τα έργα που δεν μπορούσαν να εντοπιστούν από τους συμβούλους παραλαβής που όρισε ο κ. Σολδάτος και από τη Τεχνική υπηρεσία του Δήμου, πως εντοπίστηκαν από τους Συμβούλους που όρισε ο κ. Αποστολάκης μετά την 1-9-2014 και την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου; Εδώ υπάρχουν ερωτήματα κοινής λογικής και όχι μόνο. 

Αγαπητοί Αναγνώστες 
    Το συνολικό ποσό για όλους τους εργολάβους που πληρώθηκε και αφορά τη περίοδο πριν το 2011  είναι περίπου 170.000 ευρώ!!!!!!.  Με τη βοήθεια των παραπάνω προβληματιστείτε και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.  Εμείς τα δικά μας τα βγάλαμε.
*******************
Προχωρούμε στα χρηματικά εντάλματα πληρωμής με δικαιούχο το κ. Τζεφριό Γεράσιμο μετά την 1-9-2014  μέχρι τέλους του 2014.
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 2:  23.1999,97 €

Ακολουθούν τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής το έτος 2015 με δικαιούχο το κ. Τζεφριό Γεράσιμο.
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 3:  70.688,88€

Τέλος έχουμε τα χρηματικά εντάλματα πληρωμής του 2016 με δικαιούχο το κ. Τζεφριό Γεράσιμο.
ΜΕΡΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ 4:  62.558€
          ***********************************************
ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ:

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 183.146,9 €

         Ο κουνιάδος του Δημάρχου κ. Αποστολάκη εισέπραξε το τεράστιο ποσό των 183.146,9 ευρώ με απευθείας αναθέσεις.
Φυσικά αν υπάρχουν και άλλες εισπράξεις θα ενημερωθείτε.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ και όχι μόνο σχόλιο:
      Η αέναη και διαχρονική πάλη, σύγχυση μεταξύ ηθικού και νόμιμου (ή νομιμοφανούς ή ενίοτε παράνομου) καλά κρατεί, από τους χρόνους του Σοφοκλή (Αντιγόνη) μέχρι Σήμερα. 
    Μερικοί διάγουν βίο που δεν τους αγγίζει η οικονομική κρίση, η οποία πλήττει όλους εμάς τους ανθρώπους του μόχθου, της εργασίας, του πνεύματος.
     Είμαστε όμως περήφανοι που μπορούμε ελεύθερα και με ψηλά το κεφάλι να τους κάνουμε κριτική και να τους υπενθυμίσουμε ότι γύρω τους υπάρχουν, πολλοί μα παρά πολλοί, που δυστυχούν.
     Στο Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και στις Κυρίες και Κυρίους Δημοτικούς Συμβούλους υπενθυμίζουμε ότι ξέχασαν τη ταπεινή καταγωγή τους και νομίζουν ότι πέρασαν στην αντίπερα όχθη. ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΠΛΑΝΗ ΟΙΚΤΡΑ.  Εύχομαι, χωρίς να ελπίζω, να συνέλθουν.

Αγαπητοί Αναγνώστες
Η πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση και προσφορά. 
Όσοι ασχολούμαστε με αυτή ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΔΙΟΙ.
    Χαρακτήρισα πολλές φορές το Δήμαρχο κ Αποστολάκη πολιτικά ανίσχυρο.  Αμφιβάλλει κανείς, από εσάς, ύστερα από τη σημερινή ενημέρωση, ότι δεν είχε τη πολιτική δύναμη και πυγμή τους δημοτικούς συμβούλους από τη παράταξη του που έχουν παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ να τους ΑΠΟΠΕΜΨΕΙ;
       Υπήρξε ο πρώτος διδάξας των πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτων διαχειρίσεων του δημοσίου χρήματος. 
  Είναι δυστυχώς ο Δήμαρχος των εργολάβων, των προμηθευτών και των μεγαλοοφειλετών  του Δήμου.

****************************************************
Εύχομαι σε όλες και σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........


64 σχόλια:

  1. Να γράψεις Κώστα και για τα λεφτά που παίρνει η γυναίκα του Μέλια Τζεφριού από τα καύσιμα μέσω του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μεγάλα φαγοπότια οι συγγενείς. Αυξήσεις στο νερό στους Δημότες του Αετού και της Περατιάς. Αδικία και μεγάλη πρόκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαφνιαζεσαι;Εμένα αναμενόμενο μου φαίνεται,και παντού έτσι λειτουργεί το σύστημα.Τώρα αν ψάχνεις Ιδανικό και ιδεατό κόσμο..Οχι στην Ελλαδα κυριε Καθηγητά.Καλό Πάσχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κυρία Φιώρου ποιος από τους δύο Σολδάτος ή Αποστολάκης έχουν δίκιο για τις πληρωμές των 170.000 ευρώ πριν το 2011; Εσείς δεν εντοπίσατε τα έργα επί Σολδάτου και τα εντοπίσατε χρόνια μετά επί Αποστολάκη; Οι επιβλέποντες μηχανικοί τι λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν υπήρχε μείζονα αντιπολίτευση αυτά δεν θα γινόταν σε τέτοια έκταση. Δυστυχώς οι δύο μεγάλοι ο ένας καλύπτει τον άλλο και την πληρώνουμε εμείς οι φτωχοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κατήφορος του δήμου Ακτίου Βόνιτσας σε λίγες αράδες... Σε ευχαριστούμε Τριαντακωνσταντή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντρέπομαι έτσι που κατάντησαν το Δήμο οι προηγούμενοι και οι τωρινοί. Το Κώστα το ξέρω από μαθητή. Απορούσαμε όλοι πως αυτό το φτωχό παιδί από τη Πογωνιά ,αν και δεν διάβαζε πολύ, ήταν μέσα στους 3-4 καλύτερους μαθητές. Τον συνάντησα πριν ένα μήνα περίπου στο Αγρίνιο. Μου είπε κοντά στη Μεγάλη Βδομάδα θα αρχίσει μια σειρά δημοσιεύσεων. Δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου αυτά που θα διαβάσεις. Κώστα μπράβο, όλα στην επιφάνεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σου είπε εσένα ότι το πολύ-πολύ διάβασμα κάνει καλό στους μαθητές.

      Διαγραφή
  8. Εύκολος πλουτισμός και χωρίς κανένα ρίσκο. Τι και αν πεινάει ο κοσμάκης ο κουνιάδος τα κονομάει χοντρά. Γιώργο σε ψήφισα πάντα. Τώρα φεύγω μακριά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Δήμαρχος έμαθε σχεδόν σε όλους τους νέους Δημοτικούς Συμβούλους τις μεθόδους. Ο λόγος είναι απλός. Ήξερε ότι θα τσιμπήσουν. Τώρα τους ελέγχει σχεδόν όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Που είναι,δεν κυκλοφορούν στην αγορά όλοι αυτοί οι κύριοι.Γιατί δεν κάνουν μια βόλτα,στα αγροτικά μέρη του δήμου για να δουν τα χάλια με τα βουλωμένα χαντάκια και μετά να μας λένε ότι καθάρισαν τα ρέματα.Παντού χάλια και τα πάντα ακαθάριστα.Τα ψέματα τελειώνουν ,θα έρθουν πάλι για ψήφο και οι μεν και οι δεν,θα πρέπει να τους φτύσουμε.Ο κόσμος πια θα είναι αυστηρός και καθόλου χαλαρός στις επόμενες εκλογές κύριοι,που τώρα έχετε λουφάξει και κάνετε ότι θέλετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είναι κραυγή αγωνίας από ένα τίμιο άνθρωπο που αγαπάει το τόπο μας και το τόπο του. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι τούτο. Δεν πάει άλλο με αυτούς. Δεν σέβονται τίποτε. Κώστα σου επιτέθηκαν γιατί ήθελαν να μην δημοσιεύσεις αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πανταζή και Τραυλός είναι μαθητούδια του Αποστολάκη. Ανόητοι και λιγούρηδες βλέπετε που πάνε τα πολλά. Συγχαρητήρια Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια μέρα περπατούσα στο γήπεδο της Βόνιτσας. Φεύγοντας είδα το Τριαντακωνσταντή στην είσοδο. Τι κάνεις εδώ του λέω; Ήρθα να δω τη κατάσταση του γηπέδου μου είπε γιατί πρέπει να γράφω υπεύθυνα. Σε λίγες ημέρες θα μάθεις τι έχουμε πληρώσει για αυτό το γήπεδο μου είπε. Τότε θα πάθεις πλάκα μου είπε με νόημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΙ ΣΕ ΟΜΟΡΟ ΔΗΜΟ ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΟΙΟ ΠΙΣΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΩΝ ΟΜΟΡΩΝ ΔΗΜΩΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΟΜΩΣ,ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κατω τα χερια απο τον Κουνιάδο.
    Προεκλογική προετοιμασία κάνουν οι Αποστολάκηδες. Τα λεφτά είναι για Γαυγίσματα για ψήφους.
    Ευτυχώς που η ζητηση για σανό μειώθηκε ραγδαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ;ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 240.000 ΠΡΙΝ ΤΟ 2010.ΑΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Στούπας που δηλώνει άμισθος αντιδήμαρχος τι λέει για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλοφάγωτα στην υγεια των κορόιδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πασχαλινες ευχες: ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΡΕ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εσεις κυριε που σπαταλατε λετε χρονο και χρημα απο την τσεπη σας, γιατι το κανετε? Το κανετε για να σωσετε το δημο? Τοσο πολυ αγαπη εχετε μεσα σας και δεν ξερετε τι να την κανετε? Ειναι ευκολο και φαινεται απλο να πιανετε μερικους στο στομα σας και να κατηγορειτε με πολυ ασχημους χαρακτηρισμους και να βαζετε και ολους τους αλλους στο ιδιο καζανι. Ταυτοχρονα ομως ειναι πολυ σοβαρο κυριε που εσεις δεν το βλεπετε για τους δικους σας λογους. Επιζητειτε την αυτοπροβολη σας κυριε και προετοιμαζετε τον κοσμο για τις επομενες εκλογες και μη λετε οτι δεν εχετε οφελος. Και το χρονο που σπαταλατε οπως λετε μηπως θα ηταν καλυτερα να τον σπαταλουσατε στην εργασια σας? Τοσες πολες αδειες δικαιουστε τελος παντων και τοσο πολυ χρονο εχετε? Αραγε ποτε εργαζεστε? Η μαλλον τι αγωνα κανετε στην περιοχη για να μην κλεισουν σχολεια? Η πηπως δεν το ξερετε οτι προσπαθουν με καθε τροπο να κλεισουν πολλα σχολεια? Που ειναι λοιπον ο αγωνας σας κυριε της δευτεροβαθμιας? Το ξερετε καποιοι απο το Δημο εχουν ηδη αρχισει τις ενεργειες για να μην κλεισουν σχολεια? Ολους τους κατακρινετε και ολους τους βριζετε γιατι δηθεν εχουν ξεχασει την ταπεινη τους καταγωγη. Κανετε λαθος κυριε, απλα με αυτα τα ατομα δεν εχετε μιλησει ποτε λεπτομερως για να καταλαβετε. Εσεις ειστε ο φτωχος και τιμιος και ολοι οι αλλοι οι λοπωδυτες. Και επειδη εχουμε συνεργαστει σε πολλα θεματα για την παιδεια και για τα σχολεια του δημου μας με αιρετους οι οποιοι εχουν βαλει προσωπικη εργασια, υπαρχει η διαθεση και η θεληση να γινουν ακομη περισσοτερα πραγματα. Γιατι οπου κλεινει ενα σχολειο κυριε ανοιγει μια φυλακη. Τρεξτε λοιπον εσεις και οι αλλοι που νομιζετε οτι σας στηριζουν για να πειτε ποιος εφαγε και τι εφαγε. Ξαναδιαβαστε παρακαλω ολα τα σιμερα σχολια που εχουν γραφτει κατα καιρους και ο αναμαρτητος απο εσας να σηκωσει πρωτος την πετρα να χτυπησει...για να τιμωρησει.
    Καλο Πασχα και καλο Πνευματικο αγωνα σε ολους.
    Μελη συλλογου γονεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τραβατε να αρμεξετε τα προβατα σας και να δουλεψετε και λιγο, αρκετα για σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. επρεπε να τα πληρωσει ο σολδατος να μην εχουμε τωρα τετοια προβληματα εμεις που δεν ημασταν το 2010 με τον αποστολακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ζουμε σε ενα δήμο που ενδιαφερεται μονο ποιος θα πρωτοφάει τα λεφτα των δημοτών. Μερικοί εχουν να ταϊσουν 5 γενιές απο τις λωποδυτιές. Όλοι σχεδόν έχουν πέσει με τη μουτσούδα στη μάσα.
    Απο την άλλη μερια η φτώχεια, η ανεργία και τα προβλήματα ταλανίζουν τις τοπικές κοινωνίες. Οι νέοι κουνάνε μαντήλι. Φεύγουν για άλλες πολιτείες αφού η αναξιοκρατία, διαφθορά και οικονομική κρίση, τους οδηγούν να αναζητήσουν αλλού εργασία. Μονο μια λυση υπαρχει για να ανατραπεί το σαπιο συστημα: μια ξεγυρισμενη ατομικη βομβα να μην μεινει κολυμπηθροξυλο. Ολα να πανε στην ευχη του θεου και τα ξερα και τα χλωρα και οι κλεφτες, οι λωποδυτες, απαντες. Να μετατραπει στο απολυτο γηπεδο, να μεινουν μονο οι κατσαριδες, που αντεχουν στη σαπίλα, στη μπόχα και στη δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΜΠΡΑΒΟ ΙΔΡΩΣΕΣ..... ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς 9:59 πμ:
    Ζωγράφισες πατριώτη!!! λιωσαμε στο γέλιο...
    Καλά δεν βλέπεις πως ξεκοκκαλιαζουν τα λεφτα των δημοτών εις υγείαν των ηλιθίων;
    Άηντε τώρα ν'αρπάξεις κάνα κόκκαλο απ'τα περισσέματα, άξια η προσπάθειά σου. χαχαχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. με τις αμμοληψίες του τζεφριου τη γίνεται,ο δασοφυλακας τι λέει;είναι πολλοί στο φαγοπότι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μέλη συλλόγου γονέων όπως λέτε 9:59 βγάλτε τη κουκούλα της ανωνυμίας που λέγεται φασισμός και γράψτε επώνυμα. Τι φοβάστε; Πείτε ελεύθερα τι έχετε να πείτε. Διαφορετικά δεν δικαιούστε να κατακρίνεται σε προσωπικό επίπεδο το Κώστα. Επικοινώνησα μαζί του τηλεφωνικά και μου είπε έχω σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΝΩΝΗΜΑ;;;;;

      Διαγραφή
    2. προς 3.37... την παλευεις ρε φιλε; Κατακρινεις τον αλλον που γραφει ανωνυμα κ γραφεις κ εσυ;

      Διαγραφή
  28. Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα Θόδωρε αυτό λέγεται πάρτι. Είναι αυτό που θα σταμάταγες από την 1-9-2014. Μας είπες ψέματα Λάκια. Γιατί είσαι ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών. Αν πράγματι δεν έλεγες Ψέματα και δεν πήρες χαμπάρι τι γινόταν τότε παραιτήσου. Διαφορετικά Λάκια ...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αντιδήμαρχε κ Πανταζή , η εταιρεία Πανταζής Δημοσθένης και λοιποί πόσα έχει πάρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οικονομικοί επιθεωρητές να ελέγξουν τα πάντα στο Δήμο και στους τρεις πρώην Δήμους. Εδώ γίνεται μεγάλο φαγοπότι. Ο ένας καλύπτει τον άλλον. Συγχαρητήρια Κώστα. Πήρες μεγάλο ρίσκο. Πρόσεχε όμως είναι αδίστακτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ..ντιν...νταν....ντιν...νταν κτυπουν ξανα οι καμπανες για τον δημαρχο αποστολακη, για να θυμουνται οι παλιοτεροι και να μαθαινουν οι νεωτεροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Η ζωη ειναι ωραια οταν πληρωνεσαι με ''δημοτικό'' χρημα = αιμα δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ ΑΛΛΙΩΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τεράστια μέρα η χθεσινή. Σπαραχτική.....
    Μην σταματας παλικαρε Τριαντακωνσταντη! Ολα στη φορα με τα λαμογια που εφαγαν στην πλατη των δημοτών. Δωσε πόνο στα άγια παιδιά της μάσας.
    Φερε μας πίσω την υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια που μας κλέψανε οι λωποδυτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ντροπή και μόνο ντροπή.Στηρίξαμε Αποστολάκη πιστεύοντας πως θα άλλαζε.Δυστυχώς τώρα είναι πολύ χειρότερα απο οτι την περίοδο 2003-2010.Αλήθεια αυτοί που έγραφαν άρθρα στα Ακαρνανικά Νέα τώρα τι λένε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι καρπαζιά ήταν αυτή που σβούριξες Κώστα. Που είναι το γραφείο Τύπου και ο Παντελής να απαντήσουν για τα ποσα πήρε ο κουνιάδος. Λούφαξαν. Λες και παίζεις μόνος σου χωρίς την παρουσία αντιπάλου στο γήπεδο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΩΣΤΑ για πες μας υπάρχει κάποιος δικος τους εργολάβος που δεν πηρε μίζα; Εγω βλέπω παντού Βρώμα! Βρώμα! παντού!
    Ααα και μην ξεχασετε να πατε νοσταλγοι του αποστολάκη στους κατα τόπους υπευθυνους του συνδυασμού "ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ", μοιραζουν σανο,κοροιδαρεεεεες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Οι δύο Αποστολάκηδες σας ξευτέλισαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της πλειοψηφίας που δεν έχετε κουτάλα στο μέλι. Το να μην μιλάτε όμως και να λέτε ναι σε όλα είστε πολιτικά συνεργοί και 'ίσως ηθικά και νομικά. Θα δείξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πως τον έλεγες το Κώστα , Παντελή Αποστολάκη στα δελτία τύπου τρελό του χωριού, γραφικό, αποτυχημένο ; Τώρα θα τραβήξεις κουπί. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. αυτεκτος απο το δημαρχο γλυφουν κοκαλα και αντοιδημαρχοι αυτοι που τα διαχειριζονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. μιζες μιζες μιζες μιζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ντρέπομαι που είμαι Βονιτσάνος. 'Ακου 185.000 ευρώ στο κουνιάδο. Δήμαρχε Αποστολάκη από μένα τελείωσες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Βασίλη Τζεφριέ, Αθηνά Καρέλου, Νίκο Ασπρογέρακα θα πληρώνετε 1.000 ευρώ να σας κόψουν τα χορτάρια από την αυλή σας; Ο Παντελής Αποστολάκης, η Πανταζή Παναγιώτα, ο Σωτήρης ο Τραυλός αποφάσισαν και πλήρωσαν οι Δημότες 1000 ευρώ στο Τραυλοστάθη για να κόψει τα χορτάρια από το προαύλιο του Παιδικού Σταθμού στη Βόνιτσα. Αντιδράστε, γιατί διαφορετικά έχετε τεράστιες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Προς τα μέλη συλλόγου γονέων 9:59
    Αγαπητοί Συνδημότες
    Οι άθλιες, αθλιότητες προς το πρόσωπο μου δεν με αγγίζουν. Γράψτε επώνυμα, πηγαίνετε όπου θέλετε, κάντε ότι νομίζετε. ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ. Σας πληροφορώ λοιπόν τόσο στη Αντιδήμαρχο κ Πανταζή και Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής , όσο και στη Δημοτική Σύμβουλο κ Λίτου Βαρβάρα και πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής της άλλης βαθμίδας της εκπαίδευσης τους έχω πει. Αν νομίζετε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος είμαι στη διάθεση σας. Μπορείτε να το διαπιστώσετε. Πολλοί εκ των γονέων ή των συναδέλφων πρωτοβάθμιάς ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μου ζήτησαν βοήθεια ( και είναι αρκετοί) στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μου εξυπηρετήθηκαν αθόρυβα και αδιακρίτως. Είμαι και στη διάθεση τη δική σας.

    Έχω κάνει συγκεκριμένες προτάσεις για τα θέματα Παιδείας του Δήμου μας. Σας καλώ όλους να αγωνιστούμε να δημιουργήσουμε στη Βόνιτσα Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Θα αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας . Θα δημιουργήσουμε μια απίστευτη δυναμική σε όλα τα επίπεδα. Οι επισκέπτες που θα εκπαιδεύουμε θα γίνουν αυτόματα διαφημιστές της περιοχής μας.

    Σας καλώ , παρακαλώ και προκαλώ ότι νομίζετε, ότι έχετε εις βάρος μου δημοσιεύστε το επώνυμα. Πηγαίνετε τα στοιχεία όπου θέλετε. Αν δεν το κάνετε είστε συκοφάντες. Σας πληροφορώ και άλλοι που με συκοφάντησαν ήρθαν παρακαλώντας να μου ζητήσουν συγνώμη.

    Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ
    Κώστας Θ Τριαντακωνσταντής
    Μαθηματικός

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
    Σας κάνω γνωστό ότι το βιβλιάριο ενσήμων το δικό μου έχει ένσημα από δώδεκα χρονών. Αυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Eσύ Δήμαρχε Αποστολάκη και εσύ Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα θα έδινες 1.000 ευρώ να σουν κόψουν τα χορτάρια από την αυλή σας; Ο Παντελής, η Πανάγιω και ο Σπέκας έδωσαν 1000 ευρώ των Δημοτών στον Τραυλοστάθη. Αίσχος και ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Αυτά που έκανε σαν Δήμαρχος Ανακτορίου τα κάνει και ως Δήμαρχος Ακτίου- Βόνιτσας. Αποστολάκη θα πάθεις πανωλεθρία αν κατέβεις ξανά στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Κάποιοι εργολάβοι και προμηθευτές λένε ότι δεν παίρνουμε όλα τα λεφτά που κόβουμε σε τιμολόγια αλλά τα παίρνουν οι αιρετοί για να πληρώσουν τους εργάτες άλλων έργων. Αυτό που σας λένε οι αιρετοί είναι τεράστιο ψέμα . Επίσης θα πληρώσετε στην εφορεία πολύ φόρο. Μην τους ακούτε. Δεν λένε αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ρε κωστα ολο κατηγορεις και δυσφημεις τους ανθρωπους και τις επιχειρησεις που συνεργαζονται με το δημο. γιατι δεν παιρνεις κι εσυ μια τσαπα κι ενα φορτηγο ανοιξε και βιβλια στην εφορια, νοικιασε κι ενα μαγαζι, αγορασε εμπορευμα και τραβα να συνεργαστεις κι εσυ να παρεις ενα εργο να δεις πως ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ναι αλλα δεν τονιζεις οτι το συνολο αυτο που βλεπουμε αφορα περιοδο τετραετιας+. κι εσυ κωστα σε μια τετραετια παιρνεις αρκετα λεφτα αν τα αθροισεις. θες να μας πεις ποσα πηρες κι εσυ απο το κρατος κυρ κωστα την ιδια τετραετια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Απροκάλυπτο θράσος και απίστευτη παρακμή. Ο Δήμαρχος να δίνει απευθείας αναθέσεις στο κουνιάδο και ουδείς Δημοτικός Σύμβουλος να διαμαρτύρεται. Κώστα η κοινωνία σου οφείλει πολλά. Αυτά που κουβεντιάζουμε μεταξύ μας αλλά δεν έχουμε το θάρρος να τα πούμε δυνατά όπως εσύ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ποιοι ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι παραλαβής των έργων επί Σολδάτου και ποιοι είναι τώρα επί Αποστολάκη. Ουδείς , ούτε το δικαστήριο πληρώνει χωρίς βεβαίωση παραλαβής. Τριαντακωνσταντή από εκεί ξεκίνα και κάθισέ τους στο σκαμνί. Μπράβο για τον αγώνα που κάνεις. Θα σου τηλεφωνήσω.
    πρώην αυτοδιοικητικός της Δυτικής Ελλάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Για δες Κώστα ένα νέο προμηθευτή από παλαιρο έχει τιμολογήσει πάνω από 80000€ στο κέντρο μέριμνας και δε ειχε να φάει .που βρήκε τα λεφτά Κ αγόρασε τα υλικά και ποσά πήρε;;;μήπως έγινε μοιρασιά ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες μας εάν έχεις στοιχεία. Θα έχει ενδιαφέρον!

      Διαγραφή
  53. Ο κόσμος Δήμαρχε Αποστολάκη όπου και να σταθώ σε κατακρίνει. Ζητά συγνώμη από το κόσμο. Δεν είμαι αντίθετος με σένα αλλά μετά το δημοσίευμα κλονίστηκα. Έχασες την εμπιστοσύνη πολλών δικών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Όλα στην ώρα τους και ο Κολιός τον Αύγουστο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΄Ενας από τους 9:59 π.μ είναι παπαγαλάκι συμφερόντων και ενός- μιας αιρετού . Ας πάρει το θάρρος να γράψει επώνυμα. Τι τον συγκρατεί; Τότε θα δει πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Είστε μικροί , κουνούπια για να λασπώσετε το Κώστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 9:52 ΔΕΝ σε ενοχλεί το δημοσίευμα; Ο Δήμαρχος να ΔΊΝΕΙ απευθείας αναθέσεις στο κουνιάδο του; Δεν βλέπεις τι γίνεται δίπλα σου. Τη πολιτική των απευθείας αναθέσεων κατηγορεί ο δάσκαλος. Κάνεις, πως δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Τα γνωστά παπαγαλάκια συμφερόντων Δήμαρχε που μας έλεγαν και έγραφαν απίστευτα πράγματα για το Κώστα εξαφανίστηκαν. Ο Παντελής Αποστολάκης με τα κατάπτυστα δελτία τύπου κατάπιε τη γλώσσα του. Ο Πάντας που έλεγε στη Πανταζή να του κάνει μήνυση έβαλε την ουρά στα σκέλια. Η Πανταζή και ο Τραυλός που αποκαλούσαν το Κώστα ο εν λόγω κύριος θα μας πουν πόσες χιλιάδες ευρώ πήραν με απευθείας αναθέσεις από το Δήμο και από το Κέντρο Μέριμνας; Ο άμισθος Αντιδήμαρχος Στούπας που αφαίρεσε με φασιστικό τρόπο το λόγο στο Κώστα ξέχασε ότι επί των ημερών του συμβαίνουν όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Δήμαρχε Αποστολάκη άρχισαν τα βιολιά. Ο Κώστας έχει απόλυτο δίκιο. Εσύ είσαι ο πρώτος διδάξας και ακολούθησαν οι υπόλοιποι Δημοτικοί Σύμβουλοι. Τόσο απροκάλυπτα Γιώργο; Τόσα λεφτά στο κουνιάδο σου; Εσείς οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι πως το δέχεστε αυτό αδιαμαρτύρητα; Αυτοί που διαφωνούν καταψηφίζουν ή παραιτούνται . Διαφορετικά είναι πολιτικά συνένοχοι τουλάχιστον. Εκτός και αν ........ Είμαι Βονιτσάνος που ήρθα να κάνω Πάσχα και πληροφορήθηκα τα δυσάρεστα νέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Λάκια Στούπα συνέχισε να βάζεις υπογραφές αντί του Δημάρχου για να παίρνει απευθείας αναθέσεις ο κουνιάδος του Τζεφριός. Μετά θα λες είμαι ηθικός και ενάρετος. Όταν θα γίνουν οι έλεγχοι ξέρεις Λάκια τι θα πει ο Δήμαρχος εγώ δεν υπέγραφα. Τα ακούς και εσύ Νίκο Ασπρογέρακα ως παραλαμβάνων τα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο