Παρασκευή 28 Απριλίου 2017

Ταυτοποιήθηκαν μέλη συμμορίας που διέπρατταν κλοπές σε Βόνιτσα, Μοναστηράκι και Πάλαιρο – Άνω των 18.000 ευρώ η λεία

Ταυτοποιήθηκαν τα πλήρη στοιχεία τεσσάρων μελών συμμορίας που διέπρατταν κλοπές σε Βόνιτσα, Μοναστηράκι και Πάλαιρο. Εξιχνιάσθηκαν επτά κλοπές, σε οικίες και κατάστημα, κατά τις οποίες οι δράστες είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα
Ταυτοποιήθηκαν, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, τα πλήρη στοιχεία τεσσάρων μελών συμμορίας που διέπραττε κλοπές στην Βόνιτσα, το Μοναστηράκι και την Πάλαιρο.

Πρόκειται για τέσσερις ημεδαπούς άνδρες ηλικίας από 24 ετών έως και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών, ενώ με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται ακόμη δύο συνεργοί τους.
Ειδικότερα, από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, προέκυψε ότι τα μέλη της συμμορίας ενεργώντας με διαφορετική σύνθεση ανά περίπτωση, είχαν διαπράξει από τις (7-7-2016) μέχρι και τις (20-9-2016) έξι κλοπές σε οικίες και μια σε κατάστημα.
Οι δράστες εισέρχονταν στις οικίες από ανασφάλιστες εισόδους ή προσέγγιζαν τους ενοίκους και με τη μέθοδο της απασχόλησης αφαιρούσαν κοσμήματα και χρήματα. Το συνολικό περιουσιακό όφελος που αποκόμισαν τα μέλη της συμμορίας από την πράξη τους ξεπερνά το χρηματικό ποσό των (18.000) ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δραστών θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λευκάδας.
 http://sinidisi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο