Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Τι «ανέβασε» με νόημα στο Facebook ο κ. Αποστόλης Πανταζής!

Η μετάφραση του κειμένου είναι: Η τίγρης και το λιοντάρι μπορεί να είναι πιο δυνατά, αλλά ο λύκος δεν εκτελεί παράσταση σε τσίρκο....

ΑΠΟ ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS

      Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και θέματα του Δήμου Ξηρομέρου (κρίση στο εσωτερικό της παράταξης της συμπολίτευσης) και μάλιστα γίνεται από τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας και πρώτο σε σταυρούς (με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο) δημοτικό σύμβουλο κ. Αποστόλη Πανταζή, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

      Την παραπάνω φωτογραφία λοιπόν πόσταρε στο Facebook ο κ. Πανταζής συνοδευόμενη από το κείμενο: «Παπαγάλε, δώσε να σου το μεταφράσουν και μετέφερε το όπως ξέρεις..... μιας και έλεγες κάτι για αθάνατα λιοντάρια»...............



Η μετάφραση του κειμένου είναι: Η τίγρης και το λιοντάρι μπορεί να είναι πιο δυνατό, αλλά ο λύκος δεν εκτελεί παράσταση σε τσίρκο.
        Σίγουρα το συγκεκριμένο ποστάρισμα αφορά την κρίση στο εσωτερικό της συμπολίτευσης και την άρση εμπιστοσύνης του κ. Πανταζή προς το πρόσωπο του κ. Γαλούνη, που εκφράστηκε πεντακάθαρα με την αρνητική του ψήφο στον Προϋπολογισμό του 2017, που ως γνωστό η ψήφιση ή η μη ψήφιση του αποτελεί και ψήφο ή άρση εμπιστοσύνης.
       Ο κ. Πανταζής στέλνει τα μηνύματα του προς κάποιους και για να δούμε που θα οδηγήσει τελικά και ποια τα αποτελέσματα αυτής της υπόθεσης της κρίσης και της εσωστρέφειας στη παράταξη της συμπολίτευσης.

        Εμείς τη γνώμη μας την έχουμε διατυπώσει πολλές φορές καθαρά με επώνυμες τοποθετήσεις μας, δηλαδή ότι απολύτως συνυπεύθυνοι για όλη αυτή κρίσιμη κατάσταση, είναι όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης της πλειοψηφίας, οι οποίοι πειθήνια και χωρίς δική τους γνώμη, ακολουθούν και ψηφίζουν άκριτα και τυφλά ότι τους παρουσιάζεται μπροστά τους.
      Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα αν οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας λειτουργούσαν ως αυτόφωτοι, με την δική τους συνείδηση και γνώμη. Πολλά πράγματα θα μπορούσαν να αποφευχθούν αν η πλειοψηφία λειτουργούσε αποτρεπτικά και λέγοντας και ΒΡΟΝΤΕΡΑ ΟΧΙ σε πράγματα απαράδεκτα που έχουν συμβεί και συμβαίνουν.
    Όποιοι αρχίσουν να λειτουργούν έτσι, μόνο θετική συνεισφορά μπορούν να έχουν και έτσι ίσως προλάβουμε να περισώσουμε κάτι από την οικονομική καταστροφή προς την οποία ολοταχώς και πάση δυνάμει οδεύει ο Δήμος Ξηρομέρου και αυτό είναι πασιφανές για όσους παρακολουθούν επισταμένα τα οικονομικά στοιχεία.
     Δυστυχώς όμως... αυτό είναι δύσκολο να συμβεί, γιατί υπάρχουν οι προεκλογικές «δεσμεύσεις» και «συμφωνίες» και οι «κοινοί τόποι» που δρουν ως συγκολλητική ουσία και ενώνουν δυνατά.

http://mytikaspress.blogspot.gr/

7 σχόλια:

  1. Mαλλον για τον Αρετακια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η λαθος επιλογη να στηριξουμε τον Πανταζη, για να βγαλουμε το Γαλουνη δυστυχως γυρισε μπουμερανγκ σε ολους μας , και απ οτι καταλαβα και στον ιδιο...
    ο Γαλουνης κατεστρεψε το Δημο για μια ακομη φορα, και ειμαστε ακομη αναγκασμενοι να τον ανεχτουμε 2 χρονια ακομα... αν ειχε λιγο φιλοτιμο, , θα μπορουσε να παραιτηθει αλλα ποιος το εχασε για να το βρει αυτος.
    Πανταζη,εισαι πολυ εξυπνος για να ασχολεισαι με αυτους που σε προδωσαν. Ασε τους να βραζουν στο ζουμι τους. Εχεις αποδειξει εμπρακτα αν εσυ νοιαστηκες για τον τοπο, και αν εσυ προσπαθησες να καταφερεις το καλυτερο,Δυστυχως η αποσταση και απο μονς σου δε θα μπορουσες να καταφερεις πολλα, ιδιως οταν αλλοι μπροστα σε λατρευουν και πισω σε παιδευουν.
    Εχει ο καιρος γυρισματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει χάσει τον ύπνο του ο γαλουνης και οι πέριξ αυτού,τα χτυπήματα Πανταζή συνεχόμενα και είναι μόνο η αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αλλού βαρούν τα κρούταλα κι αλλού χορεύει η αρκούδα κ. Πανταζή. Αμφίβιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ ΟΥΤΕ ΘΕΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΘΕΣΕ. ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ Δ.Σ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΕΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχει μεγαλα κεφαλια και τρανα μαλιστα που τον στηριζουν και τον καλυπτουν τον ΓΑΛΟΥΝΗ γι αυτο την βγαζει παντα καθαρη ρε παιδια,χεστηκε για τον Αστακο και τα περιχωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλα να παθουμε και καλα να παθει πιο πολύ ο πανταζης που μας τον εφερε στον Αστακο. Τι φτεμε εμεις που δεν τον ψηφισαμε όμως.Κυριε Πανταζη πρεπει να παραδεχτείς πως την πατησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο