Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Στάχτες και αποκαΐδια στην άκρη του Αμβρακικού Κόλπου (στη Παραλία Δρυμού) (ΦΩΤΟ: Θανάσης Παλούκης)

        

       Το υπέροχο θέαμα που προσφέρει το οικοσύστημα του Αμβρακικού, που είναι ένας ανεξάντλητος φυσικός πλούτος ένας επίγειος παράδεισος, αμαυρώθηκε από τη θέα στη Παραλία Δρυμού Βόνιτσας απο στάχτες, και αποκαΐδια ακριβώς στην άκρη της θάλασσας. 
      Μία πολύ άσχημη εικόνα που πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να προβούν στο καθαρισμό και επιτέλους να γίνεται επαρκής έλεγχος για την προστασία του Αμβρακικού....








2 σχόλια:

  1. Ας μας ενημερωσει κι εμας επωνυμα ποιος κυριος εβαλε φωτια εκει, ενας θεος ξερει τι εκαψε? Γιατι δεν καθαρισε τα υπολειμματα? Αλλα ετσι ειναι σε αυτο τον τοπο, τα σκουπιδια εξω απο τους καδους, ολα τα παλιοαχρηστα αντικειμενα στα πεζοδρομια καθως και τα παλιομπαζα και περιμενουμε να μας σκουπισουν και τις αυλες οι αλλοι. Εμεις οι πολιτες λοιπον δεν ευθυνομαστε για τιποτε πλεον σε τουτο τον τοπο που ζουμε? Εμεις οι ιδιοι δεν ειμαστε αρμοδιοι για την καθαριοτητα αυτου του τοπου? Παρα μονο αμαυρωνεται με τα συγκεκριμενα αποκαιδια η εικονα του Αμβρακικου? Ας αναλαβουμε λοιπον ολοι τις ευθυνες μας λοιπον....Ελληνα ποτε θα αλλαξεις νοοτροπια αραγε?


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ίδιοι πάνε και πλένουν το βυτίο με τα φυτοφαρμακα στον Πλάτανο....για φρόνιμα τι λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο