Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Βάσω Σαλτογιάννη: Γνωρίστε την ανερχόμενη και ταλαντούχα παραδοσιακή τραγουδίστρια

 H Βάσω Σαλτογιάννη είναι μια πολλά υποσχόμενη και ανερχόμενη παραδοσιακή τραγουδίστρια. Μία φρέσκια, δυναμική ερμηνεύτρια με μεγάλες φωνητικές δυνατότητες. 

Από την Λίτσα Κοσμά 

  Η Βάσω Σαλτογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Φυτείες Ξηρομέρου. Απο μικρή ηλικία εκδηλώθηκε η αγάπη της στο τραγούδι με συμμετοχή σε σχολικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις.
     Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της, στη σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο ΤΕΙ Πρέβεζας και αφού πρώτα άνοιξε ασφαλιστικό και λογιστικό γραφείο το οποίο διατηρεί μέχρι και σήμερα, άρχισε να ασχολείται και με το χώρο του παραδοσιακού τραγουδιού έχοντας συνεργαστεί με γνωστά και καταξιωμένα ονόματα του χώρου......



    Η ανερχόμενη Ξηρομερίτισσα τραγουδίστρια έχει καταφέρει να εξελιχθεί αθόρυβα τα τελευταία χρόνια σε μια παρουσία που κερδίζει θετικές κριτικές με τη φωνή της, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στις συνεργασίες που αναπτύσσει με τα γνωστότερα ονόματα του δημοτικού τραγουδιού.

    Ενδεικτικά έχει συνεργαστεί με τους καλλιτέχνες Γιάννη Καψάλη, Γιώτα Γρίβα, Κώστα Αριστόπουλο και τον γιό του Μάκη, τον Μάκη Τσίκο, τον Κώστα Σαφέτη, τον Κώστα Μεντζελόπουλο, τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, τον Νίκο Βλαχοδήμο, τον Γιάννη Κατσίγιαννη, την Τζένη Κατσίγιαννη, την Έλενα Χαραμή, την Μαρίτσα Βλαχοδήμου, τον Δημήτρη Αποστόλου, τον Χρήστο Κατσαμάκη, τον Ανδρέα Κουκουράβα, τον Πάνο Μπέκο, την Βαγγελιώ Χρηστιά, τον Άγγελο Σπυρόπουλο, την Μαρία Γιαννακά, τον Νίκο Παπαγεωργίου και πολλούς άλλους.
     Δειλά-δειλά έκανε τα πρώτα της βήματα στην πίστα το 2015 και παράλληλα παρακολουθεί μαθήματα βυζαντινής μουσικής, φωνητικής και κιθάρας.
    Η πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια ξεκίνησε το προσωπικό της ταξίδι στην δισκογραφία το 2016 με 2 τραγούδια τα οποία γνωρίζουν επιτυχία  και τώρα βρίσκεται σε εντατικές πρόβες με τα νέα της τραγούδια που θα κυκλοφορήσουν σύντομα. 



ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο