Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Παρουσία ΜΑΤ και με σύλληψη του ιδιοκτήτη κατεδαφίζεται σπίτι στο Αμπελάκι Αμφιλοχίας

 Με παρουσία εισαγγελέα και ισχυρής αστυνομικής δύναμης ξεκίνησε η κατεδάφιση κατοικίας στο Αμπελάκι Αμφιλοχίας για τις ανάγκες κατασκευής της Ιονίας Οδού.
Ο ιδιοκτήτης οικοπέδου, διώροφης και δύο ισόγειων κατοικιών αντιστάθηκε σθεναρά όλο αυτό το διάστημα διεκδικώντας εξόφληση της αποζημίωσης από την απαλλοτρίωση.

 Τα περιθώρια για την παράδοση της Ιονίας στένεψαν και σήμερα το πρωί με ισχυρή την παρουσία των αρχών ξεκίνησε η εκκένωση. Στην οικία έμενε ηλικιωμένη η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Αγρινίου ενώ ο ιδιοκτήτης οδηγήθηκε στο ΑΤ Αμφιλοχίας. Οι εργασίες εκκένωσης και κατεδάφισης συνεχίζονται.



5 σχόλια:

  1. Δεν τον αποζημίωσαν και του γκρεμίζουν το σπίτι;Είναι δυνατόν;Με πρωτη φορά αριστερά όλα είναι δυνατά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεσπιτωσαν τον κοσμο χωρις αποζημιωση? Και συγγνωμη που θα μεινουν οι ανθρωποι? Εχει κανεις απαντηση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειστε ΧΟΥΝΤΑ ρε δημοκράτες, για περιπτωσεις αναγκαστικής απαλλωτριωσης ο νόμος προβλέπει με σαφηνεια πρώτα να γίνεται το δικαστήριο για να οριστεί τιμή αποζημίσης, κατόπιν να γίνεται η πληρωμή του ιδιοκτήτη, και μετά να παιρνει το κράτος το ακίνητο.
    Στην προκειμένη περίπτωση η δημοκρατία έβγαλε τη μάσκα της και φάνηκε το πραγματικό της προσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα καλά τα ΜΑΤ τι είναι;Στρατός κατοχής, πάνε καί βγάζουν τον κόσμο απο τα σπίτια τους;Θα πεί κάποιος διαταγή εκτελούν, αν η διαταγή ηταν να πυροβολήσουν τον ιδιοκτήτη θα το έκαναν λέγοντας διαταγή είναι;Ζούμε μέρες κατοχής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα του φτιαξαν καινουριο σπιτι με την συγκαταθεση του.το σπιτι στην πρωτη φωτο ειναι το καινουριο που θα παει.θα παρει και χρηματικη αποζημιωση. Τι παραπληροφορηση ειναι αυτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο