Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Δημάρχων Ακτίου-Βόνιτσας και Λευκάδας με τον Υπουργό Εσωτερικών με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων

Ενημέρωση από το Δήμο Λευκάδας

     Συνάντηση με τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Πάνο Σκουρλέτη είχαν οι Δήμαρχοι Λευκάδας κ. Κων/νος Δρακονταειδής και Ακτίου-Βόνιτσας κ. Γεώργιος Αποστολάκης, την Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017, με θέμα την διαχείριση των απορριμμάτων.
    Στη συνάντηση-σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο Γ. Γραμματέας Διαχ/σης Απορριμμάτων κ. Ευάγγελος Καπετάνιος, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευστάθιος Βλάχος και η Νομική Σύμβουλος του Υπουργού.........


  
  Στη σύσκεψη συζητήθηκε και δρομολογήθηκε η διεκπεραίωση όλων των διοικητικών πράξεων και των διαδικασιών που απαιτούνται, προκειμένου να προχωρήσει, το συντομότερο δυνατόν, η υλοποίηση της συνεργιστικής λύσης που έχει επιλεγεί και συμφωνηθεί μεταξύ των Δήμων Λευκάδας και Ακτίου-Βόνιτσας σχετικά με την διαχείριση των απορριμμάτων.
     Με σχέδιο, αποφασιστικότητα και συντονισμένες κινήσεις η Δημοτική Αρχή δρομολογεί τη λύση του πιο σημαντικού προβλήματος της Λευκάδας, των τελευταίων δεκαετιών.


https://www.mylefkada.gr/

2 σχόλια:

  1. Αντιδήμαρχε Φραδέλε, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου, Πρόεδρε Σταχτιάρη πάρτε το Παντελή με τη φιλαρμονική, το Δήμαρχο να εξαγγείλει το αναπτυξιακό έργο και πηγαίνετε να υποδεχθείτε τα σκουπίδια της Λευκάδας εντός ολίγου. Ντροπή ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To συντομότερο δυνατόν έρχονται τα σκουπίδια της Λευκάδας. Λέγατε και ψέματα Δήμαρχε και δημοτικοί σύμβουλοι μέχρι τώρα. Μπαλάφα τα ακούς; Κατσαμπίρη θα το δεχτείς; Ο Σταχτιάρης και οι άλλοι Δημοτικοί Σύμβουλοι τι λένε; Ο δάσκαλος το είπε προεκλογικά στην ομιλία του στο μαγαζί του Τσουνάκα, το είπε πολλές φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο και σεις τον λέγατε γραφικό και τρελό. Τώρα τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο