Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

ΓΑΖΕΤΑΣ ΠΑΝΟΣ Αντιδήμαρχος Φυτειών: Μετά απο Αίτημα δημοτών παραχωρήθηκε αίθουσα στο κτήριο του Δημαρχείου για την κατάθεση δηλώσεων ΟΣΔΕ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ Κ. ΓΑΖΕΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΤΟΥ π. ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΦΥΤΕΙΩΝ.

         Η Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του π. Δημαρχείου Φυτειών είναι ένας χώρος που διατίθεται στους Δημότες των Φυτειών και όχι μόνο, με σκοπό την εξυπηρέτησή τους. 
    Έχει χρησιμοποιηθεί από τους συλλόγους της περιοχής, από τα σχολεία μας και από διάφορους φορείς του τόπου μας για εκδηλώσεις, συνελεύσεις, συγκεντρώσεις κλπ.
      Όσον αφορά τα ερωτήματα που τέθηκαν (με πλήρη ανωνυμία) από την «Κίνηση Πολιτών Φυτειών» (;), οφείλω να ενημερώσω πως η αίθουσα αυτή παραχωρήθηκε αποκλειστικά από εμένα τον ίδιο ως Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Φυτειών έπειτα από υπογεγραμμένο αίτημα δημοτών  των Φυτειών, οι οποίοι ζήτησαν να διευκολυνθούν για την κατάθεση των δηλώσεων ΟΣΔΕ από την ΕΑΣ Αγρινίου (ως γνωστόν από φέτος οι δηλώσεις μπορούν να υποβληθούν από διάφορους φορείς) και να μην χρειαστεί να μετακινηθούν εκτός Δημοτικής Ενότητας για το σκοπό αυτό. Η αίθουσα  ΔΕΝ ζητήθηκε ποτέ από την ΕΑΣ Αγρινίου.........



      Επίσης σας ενημερώνω ότι εγώ δεν έχω ουδεμία προσωπική σχέση με την ΕΑΣ Αγρινίου και δεν εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός τρίτου. Προσωπικές σχέσεις διατηρώ μόνο με τους επώνυμους Δημότες του Δήμου μας.
      Τέλος, ως αντιδήμαρχος Φυτειών, επιθυμώ να γνωρίσω τα μέλη της «Κίνησης Πολιτών Φυτειών», να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε λύση σε οποιοδήποτε πρόβλημα καθαρά και επώνυμα. Είμαι διαθέσιμος για κάθε επικοινωνία, τα στοιχεία μου είναι γνωστά και το π. Δημαρχείο Φυτειών είναι πάντα ανοιχτό για όλους.

Με εκτίμηση,
Γαζέτας Σ. Παναγιώτης.
Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Φυτειών.

31 σχόλια:

  1. ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΑΡΠΟΥΖΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αίθουσα αυτή παραχωρήθηκε αποκλειστικά από εμένα τον ίδιο ως Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Φυτειών έπειτα από υπογεγραμμένο αίτημα δημοτών των Φυτειών,...ΓΙΑ ΔΕΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΠΑΝΟ ΓΑΖΕΤΑ,ΠΟΙΟΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ,ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΝΩΝΥΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελεις το γνησιο της υπογραφης ?

      Διαγραφή
    2. Και τι είναι το όνομα του καθενός να το κανουμε βόλτες στο ίντερνετ; πήγαινε στο δημαρχείο να το δεις

      Διαγραφή
  3. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΚΤΗΡΙΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ, ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΔΕΙΞΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΕΡΝΩΝΤΕ ΦΗΜΕΣ ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εισαι ο αντιδημαρχος που κατεστρεψε το γηπεδο,ο αντιδημαρχος που επι των ημερων του απαξιωθηκε το λύκειο φυτειων και τα παιδια εμειναν εκτος ποσοσωσεων ο αντοδημαρχος που με βλαχομαγκιες καλυπτεις τις πομπες παλιοτερων στ θεμα πλατείας.αυτος εισαι.οσων αφορα τα δηλωματα,τι σχεση εχει ρε μεγαλε η ενωση ν χρησιμοποιει το δημαρχειο;αν σ φερω χαρτι με υπογραφες πενηντα μαχαλιωτων ν θελουν να γινει το δημαρχειο γραφειο αρτεμη σωρρα θα τονδεχτεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλα μεγαλε το ξεφτιλισες! Τοσες καταστροφες ο Γαζετας?? Παει το "μικρο Παρισι" που ειχαν φτιάξει οι προηγούμενοι??

      Διαγραφή
    2. Ποσο γραφικουλης εισαι...ενας και απαντας σε εκατο με το ιδιο υφος ποσα πλερωνεσαι

      Διαγραφή
  5. ΠΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΕΞΑΛΟΥ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;ΕΣΥ ΟΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΆΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΠΑΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΗΛΕ ΠΑΝΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΛΑΒΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ,ΕΙΔΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΣΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ; ΔΗΣΤΗΧΩΣ ΠΑΝΟ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΑΣ ΞΕΤΡΥΠΩΣΑΝ,ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΕΚΑΝΕ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΣΥΒΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΕΒΓΑΖΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΑΚΟΝΗ,ΔΥΣΤΥΧΩΑ ΠΑΝΟ ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ;ΤΙ ΚΑΚΟ ΣΟΥ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ; ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΠΑΝΟ ΤΑ ΘΑΛΑΣΩΣΕΣ.
    Γ.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΧΑΛΙΩΤΕΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΜΟΣ,Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΚΟΤΩΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΦΑΣΗ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΙΑΛΑΓΕΣ.ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΕΓΏ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΑ ΕΣΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΝΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΚΑΠΟΙΩΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΩΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΝΟ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΙΔΙΩΤΕΣ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΛΩΜΑΤΑ,ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ;ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ;ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΡΙΜΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕΙΧΑ ΣΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με πόσα χέρια τον ψηφισες; εσύ θεωρείς έξυπνους κάποιους που δεν έχουν τα κότσια να πουν ποιοι είναι; εδωσε το δημαρχείο γραφεις! Σιγά ρε μεγάλε μην το γκρεμισε κιολας! Αλλά τι ρωτάω για να ασχολησε με τέτοιες μικροπρεπιες μάλλον πιο έξυπνοι ειναι αυτοι που έκαναν την ανάρτηση

      Διαγραφή
  9. Εμενα καρπουζα μια φορα μου χαρισαν μια φεραρι αλλα δεν την πηρα,ηθελα να δουλεψω για να την αγορασω.τοσο πιστευω και σενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ώπα ώπα περίμενε αντιδήμαρχε. Δηλαδή αν έρθει ομάδα πολιτών και ζητήσει την αίθουσα για να διευκολυνθούν στην κατάθεση φορολογικών δηλώσεων, θα δώσεις την αίθουσα και σε λογιστή? (άσε που είναι και επίκαιρο και σίγουρα αφορά πολύ περισσότερους από ότι αφορά το ΟΣΔΕ). Αν αιτηθούν πολίτες την αίθουσα για να έρθει μηχανικός και διευκολυνθούν για την τακτοποίηση κτιρίων θα δώσεις την αίθουσα σε μηχανικό? Και θα τη δώσεις και σε δασολόγο όταν αναρτηθούν οι δασικοί χάρτες και στο αιτηθούν δημότες? Αυτό αντιδήμαρχε λέγεται κάπως αλλιώς και όχι διευκόλυνση και κανονικά θα έπρεπε πρώτο το επαγγελματικό επιμελητήριο να σου ρίξει μήνυση περιποιημένη για διαστρέβλωση των όρων της αγοράς και του ανταγωνισμού. Για να μην πω και οι υπόλοιποι επαγγελματίες που θα ασχοληθούν με το θέμα των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά. Μήπως ρε φίλε χρειάζεται και έκθεση ιδεών για το τι θα γίνει στην αίθουσα; μας δουλεύεις;

      Διαγραφή
    2. Ειδες κανενα ρε μεγαλε να μιλα για αλλο φορεα;ολοι διαμαρτυρονται γιατι να δωθει ενα δημοσιο κτηριο σε μια ιδιωτικου δικαιου επιχειρηση.απλο και ξεκαθαρο μην πας να ξεφυγεις του θεματος.ραν δεν υπηρχαν συμφεροντα θα τπυς ειχε διωξει.

      Διαγραφή
  11. Παρακαλουνται τα 18 μελη τις κινησεις να υπογραψουν το χαρτι αιτημα που θα ζηταμε απο τον κ.φλωροπουλο κ γαζετα κ γαλουνη να μας παραχώρησουν αιθουσα για γραφεια της ενωσης κεντρωων μην κουραζομαστε να πηγαινουμε Θεσσαλονίκη στα κεντρικα της ενωσης κεντρωων. Εις αυριο τα σπουδαια αντιδημαρχε,σου γραψαν μια αστεια ανακοινωση και μοστραρες της φατσα σου.κινηση πολιτων πρωην δημου φυτειων σε καμποσο διαστημα ολοκληρωσης εγγραφων ταποκαλυπτυρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 18 μέλη;; μελη ακούμε μέλη δεν βλέπουμε!! Πάντως αντιδήμαρχε σε τέτοιους γραφικους δωσε ένα γραφείο για να διασκεδάζουν τους πολιτες που θα έρχονται στο δημαρχείο

      Διαγραφή
    2. ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ,ΕΣΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ ΤΙ ΕΙΣΑΙ;ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΞΥΠΝΑΚΗΔΕΣ.

      Διαγραφή
  12. φιλε πανο επειδη σε ξερω πολυ καλα ξερω οτι για αυτα που σε κατηγορουν για την αιθουσα δεν ανηκουν στην πραγματικοτητα ως προς οτι το εκανες εσκεμενα για να υποστηριξεις καποιο φορεα και ειδικα την ενωση αφου εσυ προσωπικα κανεις τη δηλωση σου σε αλλο φορεα αλλα φιλε πανο πρεπει να καταλαβεις οτι επεσες στην παγιδα αυτων των φυτειωτων που τα τελευταια τριαντα χρονια ειναι παντα μπροσταρηδες στους αγωνες των προσωπικων τους συμφεροντων και οτι ειδικα φετος που η πιτα του χωριου ειναι μεγαλη και δεν υπαρχει τοπαλιο μομνοπωλιο οι μασκες επεσαν και οσοι θελουν να αρπαξουν απο την πιτα εκδηλωθηκαν αλλοι βαζοντας σου τρικλοποδια ζητωντας την αιθουσα και αλλοι αρπαζοντας αυτη την ευκαιρια να σε στησουν στον τοιχο . γιαυτο σου συνιστω μην πεσεις στην παγιδα τους και στηριξε την ανακοινωση του συναιτερισμου γιατι στο κατω κατω λεφτα των παραγωγων ειναι αυτα και αυτοι πρεπει να αποφασισουν σε ποιο φορεα θα δηλωσουν χωρις εκφοβισμους εκβιασμους και παροτρηνσεις .ενας φιλοςσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΣΑΝ ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΡΠΟΥΖΑ, ΣΕΣΤΗΣΑΝ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΕΔΩΣΑΝ ΔΟΛΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΝ,ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ,ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΤΡΩΓΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΙΝΟΎΡΙΟΙ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΕΙΣΑΝ ΘΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΑΝ.ΠΑΝΟ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΛΑΘΟΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΙΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ,ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ.ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΛΙ Ο Γ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκεψου τωρα λεω γω ρε πανο να επαιρνες αυτους τους αντιφρονουντες με το πλευρο σου που πιστευω ειναι εύκολο καθοτι οι αξιωσεις τους ειναι πραγματικα υπερ του τοπου τους και τιποτα παραπανω,περιμενα πιο πολλα απο σενα σε θεωρουσα εξυπνο και οχι αυτη την κοντρα που μην κρυβομαστε σεχουν για πλακα.ποτε ομως δεν ειναι αργα φιλε πανο,αγκαλιαστειτε δεν εχετε κατι να χωρισετε ουτε σεις ουτε αυτοι και προχωρατε απεναντι σαυτους που βιασαν τον τοπο τοσα χρονια,δεν ειναι καλο για μας τους αθηναιους να σας βλέπουμε να τρωγεστε.πανο σαν μεγαλυτερος και εμπειρος ασε το εγω σου και πανε να τους βρεις προφανως εσεις ξερετε ποιοι ειναι.ολα για την μαχαλα.μπορειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΕΛΙΚΆ ΑΝΑΡΩΤΉΘΗΚΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ Ο ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΘΊΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΙΝΤΑ ΑΛΛΟΝΩΝ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γαζετα. Ετοιμάσου. Αύριο βγάζει ανακοίνωση η Β Λυκείου Φυτειων και ζητάει εξηγήσεις γιατί δίνεις την αίθουσα μονο στην Γ Λυκείου για εκδηλώσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πωωωωω γελιο,ποσο αστειος ακομα γελαω,μου πεσε η δηλωση οσδεεσα στο δημαρχειπ απο τα γελια.δεν υπαρχεις,

      Διαγραφή
  17. ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΕΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΥΡΙΖΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. καλημερα σας . για όσους δεν γνωρίζετε , οι δημοτικοί χώροι με έγκριση Δημάρχου ή αντιδημάρχου ή προεδρου Τοπικης Κοινοτητας ή Ενότητας , δίνονται σύμφωνα με τον νόμο , πάντα σε φορείς αλλά και ιδιώτες , φυσικά κατόπιν αιτησεως των,δίνονται δημοτικοι χώροι για δράσεις των φορέων που αιτούνται τον χωρο. δεν χρειαζεται βρε πατριωτες τόοοοση χολή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΡΠΟΥΖΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΑΛΟΥΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ Η ΚΙΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολο το βραδυ τα παιδια του δημαρχειου εγραφαν σχολια υποστηριξης,συγχαρητηρια αντιδημαρχε.τρομοκρατια διαδικτυου.μετα την τρομοκρατια δηλωματος οσδε.και παλι μπραβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φιλέ καρπούζια παραχώρησε και ο Αστακός με την Αλυζία αίθουσα ή μονο εσύ; αν παραχωρήσεις μόνο εσύ υπάρχει θέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο