Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

“Στα πράσα” διαρρήκτης στην Κατοχή-είχε διαπράξει άλλες τέσσερις κλοπές

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Κατοχή Μεσολογγίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με τους  αστυνομικούς του  Αστυνομικού Τμήματος Αιτωλικού, 34χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη διακεκριμένων κλοπών.....

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι στην Κατοχή Μεσολογγίου, ο δράστης αποπειράθηκε να διαρρήξει ισόγεια μονοκατοικία, αλλά έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.
Σε σωματική έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 34χρονο βρήκαν  στη κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 2.972 ευρώ και ένα τάμπλετ.
Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, προέκυψε ότι ο δράστης είχε διαπράξει τα τελευταία δυο χρόνια, τέσσερις ακόμα κλοπές σε οικίες στο Μεσολόγγι, στο Ευνηνοχώρι και στο Κάτω Πλατανίτη Ναυπακτίας, κατά τις οποίες είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, καθώς και κοσμήματα, συνολικής αξίας 5.800 ευρώ.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.
agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο