Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Χόρεψαν και διασκέδασαν με την καρδιά τους οι Προδρομίτες (ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ)






        Με πολύ χορό, κέφι και διασκέδαση πραγματοποιήθηκε χθές παρασκευή 3.3.2017, στο κέντρο "VOICE", στην Αθήνα, ο ετήσιος χορός του συλλογου Απανταχού ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΩΝ Ξηρομέρου "Ο Άγιος Ιωάννης".
    Ήταν μια πολύ όμορφη εκδήλωση, σε μια κατάμεστη αίθουσα με μια πολύ καλή ορχήστρα, που σκόρπισε απλόχερα το κέφι σε όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συλλόγου......



     Η βραδιά ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τον χαιρετισμό του προέδρου του Συλλόγου, Φώτη Νικολέ και αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας, την οποία ευλόγησε ο Ιερέας Παπα- Βασίλειος Πόπης. Στην ανάγκη να διατηρηθούν οι μνήμες με την γενέτειρα ζωντανές αναφέρθηκε στην ομιλία του ο Μπάμπης Τσελεπής.
     Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του Αίολου Αστακού και δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Πανταζής, ο πρόεδρος της κοινωφελούς του δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου.
     Ακολούθως το κέφι ήταν διάχυτο από όλους τους καλεσμένους και οι παραδοσιακοί καλλιτέχνες απογείωσαν το κέφι και κράτησαν συντροφιά μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες.
      Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι: ο πρωθιερέας του Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά Πόπης Βασίλειος, ο Πρόεδρος του Αίολου Αστακού και δημοτικός σύμβουλος Απόστολος Πανταζής, ο πρόεδρος της κοινωφελούς του δήμου Ξηρομέρου Κώστας Γεωργούλας, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ξηρομεριτών Δημήτρης Στεργίου και από το Κ.Σ. ο Δημήτρης Κοθρούλας και ο Βασίλης Μπουρνάζος, ο πρόεδρος της Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγου και τέχνης Μπάμπης Τσελεπής και οι Γιώργος Τσέλιος, Χρήστος Γαζέτας, από τον Περιβαλλοντικό σύλλογο Χρυσοβίτσας ο Πρόεδρος Γεράσιμος (Μάκης) Ζορμπάς και η Μαρία Πίττα, ο π. Πρόεδρος του Χωριού Διονύσης Νικολές, ο Πρόεδρος του συλλόγου Αγραμπελιωτών Δημήτρης Μπολίκας, ο Γραμματέας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Αγρινίου  Γιάννης Παπούλιας, ο διαχειριστής της ιστοσελίδας «BLYZIANA NEWS», κ.α.



























































































































































































3 σχόλια:

  1. Αγαπητο συμβουλιο του πολιτιστικου συλογου προδρομου εχω μια περιεργεια το ολο σκηνικο της βραδιας ηταν πολυ ωραιο και μπραβο σας. γιατι υποτιματε τους δυο εξερετους ιερεις του χωριου μας τον πατερ Βασιλειο φεσα και τον πατερ Δημητριο παπαγιαννη που ειναι μονιμοι κατοικοι Αθηνων παρακαλω να δημοσιοποιηθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω μια απορία . Ο Λαινας Κώστας ήταν; Ο δήμαρχος ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 5.39 τους αντιπροσωπευει ο γεωργουλας.Σπουδαια προσωπικοτητα!!!!!Κυριε Πανταζη μεχρι εδω ηταν η επανασταση σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο