Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Το ατύχημα του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ στην Εθνική οδό Λευκάδας-Βόνιτσας! – "Ευχαριστώ το Θεό που είμαι καλά"


ΠΑΡΑΔΡΟΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΡΕΣ: Είναι εγκληματική η αδράνεια και η αμέλεια όλων των υπευθύνων!

      Ένα σοβαρό ατύχημα είχε προχθές το απόγευμα, ο Μαθηματικός Κώστας Τριαντακωνσταντής, στην "λαιμητόμο" εθνική οδό Λευκάδας - Βόνιτσας, στο ύψος του Αγίου Νικολάου.
     Ο αρθρογράφος και ασυμβίβαστος καθηγητής του οποίου και καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο του, έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και  θέλησε να στείλει ένα μήνυμα για να ευχαριστήσει όλους τους φίλους τους που βρέθηκαν στο πλευρό του.
   Συγκεκριμένα, έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

     "Ευχαριστώ το Θεό που είμαι καλά. Τη Καθαρή Δευτέρα είχα ένα ατύχημα στην Εθνική οδό Λευκάδας - Βόνιτσας. Σύμφωνα με τη τροχαία που κατέγραψε το συμβάν είχαμε εκτροπή οχήματος εκτός δρόμου και έπεσε σε γκρεμό 3 μέτρων σε βοηθητικό δρόμο. Στο σημείο δεν υπάρχουν μπάρες ασφαλείας. 
    Από καρδιάς εύχομαι να μην συμβεί σε κανένα πολίτη ότι έπαθα εγώ. Καλώ τους αρμοδίους να πάρουν όλα τα μέτρα για την άμεση τοποθέτηση μπαρών.....


    Σε ότι με αφορά θα κινηθώ νομικά προς πάσα κατεύθυνση. Θα ζητήσω αποζημίωση και παραδειγματική τιμωρία αυτών που έχουν ευθύνες. 
    Ευχαριστώ τους συνδημότες, το κ. Νώντα Ζαχαράκη και το κ. Χρήστο Ζήκα που έφτασαν αμέσως στο σημείο πρόθυμοι να προσφέρουν βοήθεια.
     Ευχαριστώ επίσης τον Αρχ/κα κ. Καράμπαλη Φώτιο και τον οδηγό του περιπολικού της τροχαίας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μου, έσπευσαν στο σημείο, εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντα τους και έδειξαν συγκινητική ανθρωπιά. 
  Αύριο ΤΕΤΑΡΤΗ αναλυτικά στοιχεία για το ατύχημα..."


ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS: Εκφράζουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας στον καθηγητή Κώστα Τριαντακωνσταντή που υπέστη τροχαίο ατύχημα στο δρόμο καρμανιόλα Λευκάδας - Βόνιτσας και παρά λίγο να χάσει τη ζωή του εξ αιτίας των των ελλείψεων σε μέτρα ασφαλείας. 
    Οι αρμόδιοι να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας που είχαν σαν συνέπεια να υποστεί σοβαρό ατύχημα ο καθηγητής. 
Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και τα καλύτερα για αυτόν.



21 σχόλια:

  1. ΚΚΕ κ θεος κωστα δεν παει....σιδερενιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κολλημένος με το κομμα... έλεος! Τόσο πολύ σε ενοχλεί που δοξάζει τον Θεο που ζει; Ποιόν θα δοξαζει; Τον Στάλιν; Πες δοξα τω Σταλιν, την επόμενη φορά να χαρεί ο κύριος από πάνω!

      Διαγραφή
  2. Εκφράζουμε την συμπάθεια μας μας στον κ. Κώστα Τριαντακωνσταντή και για το οδικό δίκτυο της περιοχής μας ότι και να πούμε δεν το περιγράφει. Απλά τριτοκοσμικό.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δήμαρχε Αποστολάκη ανέλαβε τις ευθύνες σου. Εδώ είναι παγίδα θανάτου. Δάσκαλε να είσαι γερός και δυνατός.
    Ενας πρώην μαθητής σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα να είσαι πάντα γερός και δυνατός. Εδώ είναι καρμανιόλα. Θα σκοτωθούν άνθρωποι. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης πρέπει αμέσως να πάει στον εισαγγελέα για να ζητήσει την άμεση παρέμβαση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δάσκαλε χαίρομαι που είσαι καλά. Βαρεμένο, Καραγκούνη, Μωραΐτη άμεση κοινή επερώτηση στη Βουλή. Κάθε μέρα περνάμε πάνω από το Θάνατο και δεν το ξέραμε. Δυστυχώς ούτε Δήμαρχο, ούτε Δημοτική Αρχή έχουμε. Τοποθετείτε αύριο το πρωί μπάρες.
    Κώστα κάθισε τους στο σκαμνί κατηγορίας όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σιδερένιος κώστα και ποτέ ξανά τέτοια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  7. Περαστικά Δασκαλε και γρήγορα ευχόμαστε σιδερένιος κοντά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Περαστικά στο παλικάρι τον Κωστα και προπάντων να προσέχουν και όσοι περνανε εκει στο δρόμο κοντα στον Αγιο Νικόλαο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολλα περιεργα συμβαινουν τον τελευταιο καιρο. να προσεχεις δασκαλε?
    Να κανει ενα ελεγχχο ο μηχανικος σε φρενα, ακρομπαρα, σουστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γρήγορη ανάρρωση Κώστα και πάλι όρθιος και μάχιμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΛΑΧΕΙΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Απαιτείται και επιβάλλεται άμεση αυτεπάγγελτη παρέμβαση του κ Εισαγγελέα . Δεν πάει άλλο. Είναι βοηθητικός δρόμος χωρίς μπάρες ασφαλείας . Κώστα να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δολιοφθορά...να προσέχει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν υπάρχει δημοτης που να πιστεύει οτι το ατύχημα ήταν τυχαίο! σιδερενιος κωστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περαστικά στο Κώστα ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΡΘΙΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε διεκδικούμε. Απαιτούμε ασφαλή μετακίνηση από Βονιτσα προς Λευκαδα και Αμφιλοχία. Για αυτή την τριτοκοσμική κατάσταση ζηταμε απο το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη να σταματήσει να αδιαφορεί προκλητικά στις ανάγκες των δημοτών και να αφησει τα καρναβαλια και να δει ο ίδιος την κατάσταση του δρόμου, που ανήκει στην περιφέρεια.
    Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κι αν ο δήμαρχος δεν διαμαρτυρηθεί, δεν ξυπνήσει από τον ύπνο του, αν δεν αναδείξει τις κακοτεχνίες και την πλημμελή συντήρηση του οδικού δικτύου απο την περιφέρεια, θα θρηνούμε ολοενα και περισσότερα θύματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο Αποστολάκης είναι Δήμαρχος των εργολάβων, των προμηθευτών και των εταιρειών. Δίπλα στη Βόνιτσα μια παγίδα θανάτου και αυτός λέει δεν έχω καμία ευθύνη. Κώστα να είσαι καλά και καλό αγώνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε Κώστα να είσαι γερός και δυνατός.Γιάννη Λύτρα Αντιπεριφεριάρχη δυκτίων και υποδομών πόσες φορές έχεις περάσει από το συγκεκριμένο σημείο; Δεν βλέπεις τι κίνδυνο διατρέχουμε κάθε μέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Περαστικα κ.Κωστα... Αυτα ο δημαρχος δεν τα βλεπει παρα μονο πως θα βολεψει κατι φρουτακια στις θεσεις του δημαρχειου κοιταει..εκει να γινει ο βασικοτερος ελεγχος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν υπάρχει δυστυχώς τίποτα Κύριε Κώστα στον Δήμο μας.Η αστυνομία δεν δουλεύει και δεν ασχολείται με τον πολίτη,ας μας πει το Α.Τ Βόνιτσας αν έχει κάνει κάποια αναφορά για τον συγκεκριμένο δρόμο και για το όλο οδικό δίκτυο.Απο τα λεφτά μας πληρώνονται και δεν τους ενδιαφέρει ο πολίτης,κακώς τους ευχαριστείς και τους κάνει ήρωες,είναι ανύπαρκτοι.Αυτοί δεν σηκώνουν ούτε τηλέφωνο.Ο Δήμαρχος και οι άλλοι και αυτοί είναι ανύπαρκτοι και το μόνο που κάνουν είναι πασαρέλες και γληγοράκια.Η αντιπολίτευση περιμένει να πέσει το ώριμο φρούτο για να το πάρουν.Γενικά μας έχουν αφήσει στο έλεος του θεού και πληρώνονται απο τα δικά μας λεφτά.Ας δούμε το χάλι στην πόλη μέσα που δεν μπορούμε να κυκλοφορίσουμε απο τα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και δεν μπορούνε να βάλουνε μια τάξη,μπάρες θα βάλουν,στο πουθενά...μην τους ευχαριστείς ...φταίνε όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο