Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Στράτος: Πέταξαν το αλογάκι για να πεθάνει, αφού το βασάνισαν δένοντας του τα πόδια!

          Πεσμένο στο έδαφος να κείτεται αβοήθητο μέσα σ’ ένα αυλάκι και με βαθιές πληγές στα πόδια του από το παστούρωμα (το σφιχτό δέσιμο των άκρων με σχοινιά) βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το νεαρό αλογάκι, που βλέπετε στις φωτογραφίες, στο χωριό Στράτος Αιτωλοακαρνανίας.
       Οι πληγές στα πόδια του νεαρού ζώου αποδεικνύουν ότι το είχαν δεμένο από εκεί για καιρό…


   
     Σύμφωνα με την Βούλα Αναγνωστοπούλου, η οποία είναι πρόεδρος της Φιλοζωικής Οργάνωσης Αγρινίου, βρήκαν το ζώο αφού πήγαν εκεί και το αναζήτησαν καθώς ενημερώθηκαν τηλεφωνικά για την κατάσταση του. Και τώρα κάνουν αγώνα δρόμου ώστε το πουλαράκι, που ονόμασαν Πρίγκιπα, να σωθεί.
       Οι φωτογραφίες αυτές είναι η πιο ξεκάθαρη απόδειξη του τι σημαίνει παστούρωμα και τι βασανιστήριο είναι αυτό για τα ιπποειδή και για τα άλλα είδη ζώων, που δένονται από τους βασανιστές τους (συνήθως τους κτηνοτρόφους) κατά τον ίδιο τρόπο.



https://www.zoosos.gr
http://www.agriniopress.gr

3 σχόλια:

  1. Οι κτηνοτροφη δεν ειναι βασανιστες τα αγαπονε τα ζωα και παιρνουν τη ζωη τους παρεα με αυτα.Βασανιστες ειναι κατι φλωρη σαν εσενα που ποιος ξερη τη ανατροφη και παιδεια πηραν απο το σπιτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κτηνοτρόφοι χαμενε και να δεσουν ένα ζωω έτσι θα εέχουν λόγο γιατί μπορεί να κάνει ζημιά το ζωω σε ξενω λιβάδι δεν το κάνουν για να βασανισουν οκ..ααμέσως μάθατε μια καραμέλα και τι λέτε βλακες..και εννοείται πως αυτό πού έγινε με το πουλαρι είναι απάνθρωπο και όποιος το έκανε θέλει σκότωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ψιλοζωικη να ψαξει να βει ποιος εχει αλογα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο