Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παρουσίαση βιβλίου της Κατερίνα Θεοδώρου: "Ο δρόμος για την Κόλαση" στον Αστακό

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ

   Η Δυάς εκδοτική σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο "Βιβλιοδρόμιο" σας προσκαλούν στη παρουσίαση του βιβλίου της Κατερίνα Θεοδώρου: "Ο δρόμος για την Κόλαση".
   Η εκδήλωση θα πραγματοπιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017 και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα του Δημαρχείου Ξηρομέρου, στον Αστακό. 

Για το Βιβλίο θα μιλήσουν:
-Ευσταθία Γαλάνη, Φιλόλογος-Συγγραφέας
-Θεοδώρα Παπανικολάου, Φιλόλογος
-Αποφώνηση από την συγγραφέα Κατερίνα Θεοδώρου
-Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβασει η Φένια Ζούλα 
Υπο την αιγίδα του Συλλόγου Γυναικών Αστακού......


ΒΙΒΛΙΟ: "Ο δρόμος για την Κόλαση» της Κατερίνα Θεοδώρου – Δυάς Εκδοτική.
Είδος : Ψυχολογικό θρίλερ

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Δυο γυναίκες, ένας άνδρας…
Μια ανίερη τριάδα σε ένα μοιραίο παιχνίδι εκδίκησης. Θαμμένα μυστικά του παρελθόντος αναδύονται στην επιφάνεια και επιζητούν την τιμωρία των ενόχων.
Εκείνη, εγκλωβισμένη σε μια σχέση τοξική και ολέθρια αποφασίζει να δώσει το τέλος και να διεκδικήσει όσα στερήθηκε για χρόνια στο πλευρό του δυνάστη της.
Εκείνος, οργισμένος και επίμονος, τολμά να την διεκδικήσει με οποιοδήποτε κόστος και, προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος του, φτάνει στα άκρα.
Ένα νέο κορίτσι, κάτω από την πίεση των εξελίξεων, καλείται να εγκαταλείψει τις σπουδές και τα όνειρά της και να επιστρέψει στο πατρικό της στο Ναύπλιο.

Τα χρόνια περνούν.
Ο καθένας μόνος, χαράζει την δική του ρότα στην πορεία της ζωής. Και ενώ όλα δείχνουν πως τα φαντάσματα του παρελθόντος εξαφανίστηκαν, η ίδια η Μοίρα τούς φέρνει αντιμέτωπους σε μια δραματική, τελική αναμέτρηση.
Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν, τα γεγονότα τρέχουν και οι πληγές βαθαίνουν. Ο ίδιος υπαίτιος συνεχίζει ανενόχλητος να σαρκάζει κάθε έννοια δικαίου.
Το πλησίασμα των τριών είναι ακόμη ένα βήμα προς την Κόλαση.
Άραγε, ποιος λυτρώθηκε ποτέ από την εκδικητική μανία;

Μικρό βιογραφικό:
         Η Κατερίνα Θεοδώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Ερέτρια Ευβοίας και σπούδασε το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης στην Πάτρα. 
   Ζει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με τον σύζυγο της Βασίλη Ζαγκότα και τις δύο κόρες τους όπου και εργάζεται ως δασκάλα. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει και συνθέτει μουσική. Το βιβλίο «Ο Δρόμος για την Κόλαση» αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο