Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί! Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΥΜΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

           Μέχρι τώρα τα τσιράκια του Δημάρχου κ. Αποστολάκη έβριζαν, χλεύαζαν και υποτιμούσαν την ομάδα της Κατούνας. Τώρα, γλείφουν εκεί που έφτυναν. Τώρα που είδαν ότι η ψυχωμένη ομάδα παρέμεινε στη κατηγορία με τον τσαμπουκά της, εγκαταλείπουν τη λάσπη και σαν τα ποντίκια προσπαθούν να την γλείψουν και κάνοντας ξανά νέες κωλοτούμπες ξεκινούν την εκστρατεία «αποθέωσης» της.
     Κι’ όμως ο κ. Αποστολάκης, αντί να «τραβήξει το αυτί» στα τσιράκια του, τα οποία λοιδωρούσαν την ομάδα, τους ανέχονταν και τώρα τον ανάγκασε η Μεδεών για όψιμες γονυκλισίες. Όποια υποκρισία.
      Υπενθυμίζεται ότι μεθαύριο Παρασκευή θα γίνει δημοτικό συμβούλιο στην Κατούνα και υπάρχουν έντονες αντιδράσεις των κατοίκων, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει πάνω από 300 υπογραφές και απαιτούν όχι   στην αύξηση των τιμολογίων νερού....
Αναλυτικά: 

Ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης πλέκει το εγκώμιο της ΜΕΔΕΩΝ ΚΑΤΟΥΝΑΣ

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Ακτίου - Βόνιτσας Γεωργίου Αποστολάκη στον Αθλητικό και Μορφωτικό Σύλλογο Μεδεών  Κατούνας 

     Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου στην ιστορική ομάδα του Α.Μ.Σ. Μεδεών Κατούνας για την παραμονή της, μετά από αγώνες μπαράζ, στη Β Κατηγορία της Β΄ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας.
   Αξίζουν πραγματικά τα συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στο Δ.Σ. και φιλάθλους της ομάδας μας γιατί παρότι ξεκίνησε να αγωνίζεται κάτω από αντίξοες και εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, με αρνητική βαθμολογία, κατάφερε αγωνιζόμενη με πείσμα και ψυχή που χαρακτηρίζει τον ξηρομερίτη, να κάνει την ανατροπή και να παραμείνει πανηγυρικά στην Β κατηγορία.......



       Εμείς ως δημοτική αρχή και εγώ προσωπικά ως δήμαρχος, τηρώντας την δέσμευσή μας έναντι των δημοτών, της νεολαίας και της ομάδας, έχουμε ήδη ξεκινήσει τις εργασίες  στο γήπεδο της Κατούνας, γιατί η δέσμευσή μας είναι λόγος τιμής, παρότι τα οικονομικά των Δήμων έχουν υποστεί μεγάλες περικοπές και η δυνατότητα πληρωμής των δημοτών στον Δήμο είναι εξαιρετικά περιορισμένη λόγω της οικονομικής κρίσης. 
    Σκοπός μας είναι, με την έναρξη του νέου πρωταθλήματος η ιστορική ομάδα Μεδεών Κατούνας να αγωνίζεται σε ένα άλλο γήπεδο σε σχέση με το χθες και η τελική διαμόρφωση του στο σύνολο να είναι αντάξιο της ιστορίας του Α.Μ.Σ.
       Πέρα όμως από τους δίκαιους πανηγυρισμούς και την ικανοποίηση μας, δεν πρέπει στιγμή να παραβλέψουμε η να ξεχάσουμε το ατυχές περιστατικό με τον βαρύ τραυματισμό του ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Προξενιά, στην οικογένεια του οποίου και τον ίδιο, ευχόμαστε από καρδιάς την γρήγορη ανάρρωσή του και επάνοδο στην οικογένειά του και την καθημερινότητά του.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΚΤΙΟΥ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

14 σχόλια:

  1. Να ενημερώσετε Δήμαρχε κ Αποστολάκη τους Δημότες πόσα χρήματα από 1-9-2014 μέχρι σήμερα πήγαν στις Αθλητικές εγκαταστάσεις του πρώην Δήμου Ανακτορίου, του πρώην Δήμου Παλαίρου και του πρώην Δήμου Μεδεώνος. Πόσα εντάλματα πληρωμής κόπηκαν για το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βόνιτσας; Το συνολικό ποσό που πήγε για το ποδοσφαιρικό γήπεδο της Βόνιτσας είναι εκτός λογικής αναγκών. Αν τολμάτε πείτε συγκεκριμένα ποσά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΣ ΤΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΙ ΚΑΤΟΥΝΙΩΤΕΣ.ΑΜΑΝ ..ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΙΩΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΛΛΑ ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοί που χρωστάνε πολλά χρήματα είναι και προ κρίσης. Πουλάνε το νερό, έχουν τις πλατείες τσάμπα, και για πολιτικούς λόγους η τωρινή και οι προηγούμενες Δημοτικές αρχές τους κάλυπταν. Οι επαγγελματίες πολιτικοί μέσω των απευθείας αναθέσεων και της μη είσπραξης από το 1995 και μετά διαμόρφωναν εκλογικά αποτελέσματα. Αυτή είναι η πραγματικότητα κ Αποστολάκη. Αν τολμάτε βγάλτε στη δημοσιότητα κατά αρχήν όσους χρωστάνε και από πότε 10.000 ευρώ και πάνω. Τότε θα δουν οι δημότες ότι τους λέτε ψέματα ,λέγοντας ότι δεν πληρώνουν λόγω κρίσης. Κυκλοφορούν με πανάκριβα αυτοκίνητα, έχουν 4-5 κινητά στην οικογένεια τους και δεν πληρώνουν στο Δήμο. Αυτά προς το παρόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το γήπεδο στη Κατούνα τι προϋπολογισμό έχει, ποιος έκανε τη τεχνική μελέτη, με απευθείας ανάθεση γίνεται, ποιο όργανο του Δήμου αποφάσισε να ανακαινιστεί; Μήπως έχει σχέση με το τέταρτο θέμα της ημερήσιας διάταξης, περί εκμίσθωσης των σφαγείων της Κατούνας; Καθαρές απαντήσεις θέλουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ας βγει ο πρόεδρος της ομάδας να μας πει αν στήριξε ο Δήμαρχος την ποδοσφαιρική ομάδα της Κατούνας . Τα υπόλοιπα είναι αισχρή ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μεγαλος προεδρος αυτος..Χαχαχχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Ναι θα μιλησει ο προεδρος της ομαδας που ειναι ο μεγαλυτερος κωλοτουμπας ολων τον εποχών και οτι του πει ο στουπας και ο αποστολακης κανει λες και ειναι στρατιωτακη χαχαχαχχα

      Διαγραφή
  7. Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα Θεόδωρε για την υπόθεση Λουτρά Τρύφου ποιος και πόσα διεκδικεί από το Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το καραβι βουλιαξε ο σωζος εξυπνα αποχωρησε στο πρωτο λιμανι ο στουπας εχει αγνοια κινδυνου για την καρεκλα ο κουνελης αβρεχος και οι αλλοι στον κοσμο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λυπον ο δήμος βοηθήσε παρά πόλη πήραν δυχτια για τα τέρματα φτιάξαμε αποδιτιρια όλα τα υδραυλικά ηλιακούς βαψιματα ντουλάπες χρήματα και με απόδειξης η αντιπολίτευση κάνη προπαγάνδα πος δεν θα γηνη γήπεδο.....Κύριε Ξηρόμερο αναρτισετο ένας από το ΔΣ της ομαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. λιγο ντροπη δεν βλαπτη αυτο το χωριο παει απο το κακο στο χειροτερο και παει να διχοτωμειθη για το ποιος ειναι προεδρος για το ποιος θα φτοιαξη το γηπεδο αν ειναι καλος ο προεδρος της ομαδας.Ο προεδρος ειναι μια χαρα και κανει αγωνα για την ομαδα γιατι πιστεψε σαυτη μαζι με τα αλλα τα παιδια .Τωρα απο οτι γνωριζω ο δημος και η δημοτικη αρχη και ο κοσμος ηταν και θα ειναι στο πλευρο της ομαδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα Ωωωω χαχαχαχα ωωω χαχαχα με έκανες και γελασα ακούς ο Δήμος. Χαχαχαχα

      Διαγραφή
  11. Να βάλουμε από 1 ευρώ να αγοράσουμε χαρτομάντηλα για όσους κλαίνε επειδή θα φτιαχτεί το γήπεδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο