Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Μεγάλη γιορτή για τους Κωνωπινιώτες της Αθήνας. Εξέλεξαν πανηγυρικά νέο Δ.Σ. και έκοψαν την πίτα τους .Δείτε πολλές Φώτο






Την Κυριακή  19 Μαρτίου  2017 και ώρα 11.00 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, σε αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου ΑΜΑΛΙΑ  στο Σύνταγμα, η ετήσια Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου, η κατ’ έθιμο κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας καθώς και οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου......


     Η προσέλευση των μελών και φίλων, παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσε η διεξαγωγή του  6ου Ημιμαραθωνίου δρόμου, ήταν εντυπωσιακή, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία των διοργανωτών.
   Μέσα σε ένα θαυμάσιο εορταστικό περιβάλλον ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βασίλειος Σκούρτας,  καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά  και στη συνέχεια  απένειμε εκ μέρους του Δ.Σ. αναμνηστική πλακέτα στα απερχόμενα μέλη:  Νικόλαο Κορομηλά και Θεόδωρο Χολή, για την πολυετή προσφορά τους στο Σύλλογο.
    Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, προσφορά του χωριανού μας Αντώνη Καραμπέκιου, υπό τις ευλογίες του Πρωθιερέα του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά  αιδεσιμότατου Πόπη Βασιλείου, που μοιράσθηκε  σε όλους τους παρευρισκόμενους. 
    Στη συνέχεια, ξεκίνησε η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και αφού διαπιστώθηκε απαρτία εξελέγη ομόφωνα το Προεδρείο της Γ.Σ. που αποτελούσαν οι:  Σοφία Σκούρτα, Αρετή Καρατσόλα  και  Πένυ  Τσαμποδήμου.

    Αμέσως μετά  το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Σοφία  Σκούρτα, η οποία κήρυξε την έναρξη των εργασιών της Γ.Σ και έδωσε το λόγο στον απερχόμενο Πρόεδρο Βασίλειο Σκούρτα, ο οποίος έκανε Διοικητικό και οικονομικό απολογισμό πεπραγμένων.
    Ακολούθησε ψηφοφορία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου από την οποία εξελέγησαν:  ΒΕΝΕΤΗΣ  Ευάγγελος, ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟΣ Γεώργιος, ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ – ΜΕΡΑΝΤΖΑ Σοφία, ΚΑΡΑΤΣΟΛΑΣ Χριστόφορος,  ΛΟΥΝΤΖΗΣ Δημήτριος, ΣΚΟΥΡΤΑΣ  Βασίλειος,  ΤΣΑΜΠΟΔΗΜΟΣ Κωνσταντίνος.
    Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απεύθυναν χαιρετισμό : ο Πρωθιερέας του Ιερού ναού Αγίου Σπυρίδωνα Πειραιά  αιδεσιμότατος Πόπης Βασίλειος, η Αντιπερειφερειάρχης  Αιτ/νίας  κα Σταρακά Χριστίνα, ο Αντιπερειφερειάρχης Υποδομών και Δικτύων  κ. Γιάννης Λύτρας, ο Πρόεδρος του χωριού της Κωνωπίνας κ. Χρήστος Τίγκας,   ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Ξηρομέρου κ.  Δημήτρης Στεργίου, ο Πρόεδρος της  Ξηρομερίτικης Εταιρείας Λόγους και Τέχνης  και συγγραφέας κ. Μπάμπης Τσελεπής και ο Διευθυντής της εφημερίδας «Αιτωλοακαρνανική» κ. Χρυσόστομος Πατούλας,

     Ο Σύλλογος Κωνωπινιωτών Ξηρομέρου εκφράζει την ευαρέσκειά του, προς όλα τα Μέλη  και τους Φίλους του, που παρευρέθηκαν παρά τις απρόβλεπτες αντίξοες συνθήκες, που προέκυψαν  από την διεξαγωγή του  6ου Ημιμαραθωνίου δρόμου, στηρίζοντας έμπρακτα  την προσπάθεια των μελών του Δ.Σ.

    Και του χρόνου με υγεία…






























































































1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΑ ΑΛΛΟΝ ΙΕΡΕΑ ΑΠ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο