Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Ο Κώστας Κυριάκος Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου

ΑΠΟ MYTIKAS PRESS

Δημαιρεσίες στο Δήμο Ξηρομέρου. Ενημέρωση από εμάς και επώνυμη γνώμη.

      Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 5.3 στις 10:00 π.μ. οι δημαιρεσίες στον Δήμο Ξηρομέρου υπό την προεδρία στο Δημοτικό Συμβούλιο του κ. Απόστολου Πανταζή, ως ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας με τους περισσότερους σταυρούς. Με παρόντες 23 από τους 27 (απόντες κ. Μουρκούσης, κ. Σόμπολος, κ. Κατσιπάνος και κ. Μητσάνης) είχαμε:
Στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχτηκαν οι:
Πρόεδρος: κ. Κώστας Κυριάκος.
Αντιπρόεδρος: κ. Ιωάννης Ζορμπάς.
Γραμματέας: κ. Ηλίας Κακούρης....



Στην Οικονομική Επιτροπή με Πρόεδρο τον Δήμαρχο κ. Γαλούνη, τα νέα μέλη είναι:
1. κ. Θεόδωρος Λιβάνης.
2. κ. Παναγιώτης Γαζέτας.
3. κ. Θωμάς Ρετούλης.
4. κ. Ηλίας Κακούρης.
Αναπληρωματικοί: κ. Π. Γκόλιας, κ. Σ. Καϋμενάκης, κ. Β. Τσάρκος και κ. Π. Βραχάς. 
5. κα Ντίνα Σαμαρά.
6. κ. Θωμάς Καρφής.
Αναπληρωματικοί: κ. Χ. Κολοβός και κ. Α. Βελόνας.

Για την Οικονομική Επιτροπή υπήρξε παρέμβαση του κ. Αποστόλη Πανταζή, ο οποίος διαφώνησε με την προτεινόμενη τετράδα εκ μέρους της συμπολίτευσης και πρότεινε για μέλη της Οικονομικής Επιτροπής τους: κ. Σπύρο Λυμπεράτο, κ. Παναγιώτη Βραχά, κ. Σπύρο Καϋμενάκη και κ. Βασίλη Τσάρκο.
      Η πρόταση του όμως δεν πέρασε μιας και οι προτεινόμενοι δεν δέχτηκαν, αφού προηγουμένως ευχαρίστησαν τον κ. Πανταζή, κάτι που φανερώνει ότι ο κ. Πανταζής δεν την είχε προετοιμάσει την πρόταση του, αλλά ουσιαστικά με αυτή φανέρωσε τις έντονες ενστάσεις του για την οικονομική διαχείριση μέχρι τώρα στο Δήμο Ξηρομέρου, κάτι που έγινε και πεντακάθαρα εμφανές στο τελευταίο Δ.Σ. και αυτή είναι ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

Στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής με Πρόεδρο κάποιον Αντιδήμαρχο που θα οριστεί, τα νέα μέλη είναι:
1. κ. Παναγιώτης Γκόλιας.
2. κ. Παναγιώτης Βραχάς.
3. κ. Θεόδωρος Λιβάνης.
4. κ. Βασίλης Μουρκούσης.
Αναπληρωματικοί: κ. Π. Γαζέτας και κ. Η. Κακούρης.
5. κ. Χρήστος Κολοβός.
6. κ. Ηλίας Ταμπάκης.
Αναπληρωματικοί: κ. Α. Βελόνας και Θ. Καρφής.
 
Τώρα όσον αφορά τους Αντιδημάρχους οι οποίοι δεν εκλέγονται με ψηφοφορία μεταξύ των μελών του Δ.Σ., αλλά ορίζονται από τον Δήμαρχο, οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνονται 100% και παρότι ακόμα δεν έχουν οριστεί από τον κ. Γαλούνη, θα έχουμε:
-κ. Θόδωρος Λιβάνης (παραμένει).
-κ. Παναγιώτης Γαζέτας (παραμένει).
-κ. Παναγιώτης Γκόλιας.
-κ. Βασίλης Τσάρκος.

      Η δική μας γνώμη, την οποία έχουμε επικοινωνήσει δημόσια πολλές φορές, είναι ότι γι αυτή τη δημοτική αρχή, οι αλλαγές προσώπων δεν σημαίνουν πολλά πράγματα μιας και στην πράξη πρόκειται για ενός ανδρός αρχή, δηλαδή του κ. Γαλούνη, παρά τα αντιθέτως λεγόμενα και τις όμορφες διακηρύξεις.
       Αυτό που πρέπει να αλλάξει όχι σήμερα, αλλά χτες, είναι η περπατησιά της δημοτικής αρχής, ιδιαίτερα και επιτακτικά στο κομμάτι της οικονομικής διαχείρισης, η οποία δυόμιση χρόνια τώρα είναι σε επικίνδυνα για το μέλλον του Δήμου μονοπάτια και οδηγεί προς την οικονομική καταστροφή και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά το λένε καθαρά οι αριθμοί για όποιον τους παρακολουθεί. Εμείς αυτή την αλλαγή πορείας τη θεωρούμε αδύνατη, εξ αιτίας του επικεφαλής της δημοτικής αρχής.


http://mytikaspress.blogspot.gr/

10 σχόλια:

  1. ΕΑΣ αστακου.Λιβανης Κυριακος Κακκουρης.Γαλουνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΔΡΑ-ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ- ΧΑΝΕΤΑΙ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και τους : Λιβάνη ,Κυριάκο,Κακούρη ποιός τους έβγαλε συμβούλους αγαπητέ 12.20μ.μ ; η θείτσα μου απ΄τα Σούρμενα; έλεος ποιά με τις εξυπνάδες σας...ο λαός και μόνον αυτός έχει την ευθύνη για αυτούς που εκλέγει και ας τους λουστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κανεις λαθος 2:31 τους ψηφησα κ θα τους κρινο κ οχι μονο εγω αλλα κ κοινωνια ολη καταλαβες.γιατι οι κυριοι εναι στρατιωτακια του γαλουνη.οκυριακος εκανε κ καλα πως απηχε απ ολα εδω κ 2,5 χρωνια κ εκανε κ κριτικη,αλλα την εκανε την δουλεια του στα μουλοχτα.κ οδε Λιβανης μεχρι τα χτες ελεγε οτι το δημαρχειο εχει γινει κου κλοθεατρα.και τωρα τι κανεις??? Ο κουκλος στο καραισκακη ειναι καλυτερος.με λιγα λογια ο μμισθος σας κ το αξιομα.κολια πως την πατησες ετσι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O KYRIOS KYRGIAKOS BIKE ME TIN AKSIATOY SIGA MI PERIMENAME TON PANTAZI NA MAS ANAGNORISI EMEIS TON ANADIKSAME K MIS THA TON KSAFANISOYME ARKETA GIA PESTOY NA KATEBEI ME TA TZIRAKIA TOY THA TON BGALI O KOSTIAS THA TOY PAI PSIFOYS PAEI I PAREA TOY KALHNIXTA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρε τους ψηφησατε;πως βγηκαν;δουλευομαστε;φατε τους τωρα στην μαπα αιντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φίλε 6.32 μ.μ αυτό λέω εγω πιο πάνω [ 2.31μ.μ]; αυτό καταλάβατε ; αλλοίμονο να μην κάνετε κριτική. η κριτική αγαπητέ 6.32μμ επιβάλλεται . Όμως αυτά τα πρόσωπα είναι στο κουρμπέτι πάνω από 20 χρόνια !!! με την ίδια πολιτική συμπεριφορά... τι δεν καταλαβαίνεις ; κάνε , τότε , το ίδιο λάθος και στις ερχόμενες εκλογές. Φίλτατε η παρέμβαση μου είναι στο γεγονός ότι όλα τα αιρετά πρόσωπα (Δήμους , Νομαρχίες, Βουλευτές ) ΕΜΕΙΣ τα εκλέγουμε .Και όταν τους εκλέγουμε και επιβραβεύουμε διπλά και τριπλά , τότε έχουμε και ευθύνες. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Και αν , όντως αληθεύει, ότι τους ψήφισες έκανες λάθος επιλογή , γιατί είναι γνωστόν σε όλους ότι οι προαναφερόμενοι "πολιτεύονται" αρκετά χρόνια. Δεν ήξερες , αμ δεν ρώταγες βρε αδελφέ ; Θα τους ανεχτούμε έως την συνταγματική τους , χρονικά, εκλογή. Αλήθεια , αυτά τα άτομα ,μόνον , είναι η αιτία του κακού στο Δήμο Ξηρομέρου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ναι ρε μεγαλε τους ψηφισαμε και τους γουσταρουμε απο εκεινους που μας ειχατε μεχρι τωρα χλιες φορες αυτοι κι αμα δεν σας αρεσει παρτε με τη βαρκα τον πανταζη για ψαρεμα για να σας ετοιμασει το δημαρχο στις αλλες εκλογες αλλα εχετε ξεχασει οτι υπαρχουν δημοτες και πανω απο τηγεφυρα του αστακου κακομοιρηδες που ειστε απο τωρα με τα χερια ανοιχτα για κανενα ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι ρε μεγαλε τους ψηφισαμε και τους γουσταρουμε απο εκεινους που μας ειχατε μεχρι τωρα χλιες φορες αυτοι κι αμα δεν σας αρεσει παρτε με τη βαρκα τον πανταζη για ψαρεμα για να σας ετοιμασει το δημαρχο στις αλλες εκλογες αλλα εχετε ξεχασει οτι υπαρχουν δημοτες και πανω απο τηγεφυρα του αστακου κακομοιρηδες που ειστε απο τωρα με τα χερια ανοιχτα για κανενα ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 6:36 μάθε πρώτα σύνταξη και μετα μιλα .ολοι καταλάβαμε ότι εισαι μεγάλος παπαγάλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο