Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Ευχαριστίες ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ για το Καρναβάλι

        Το 10ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι αποτελεί ήδη παρελθόν και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους, πραγματικά εθελοντικά, στήριξαν και βοήθησαν (εργασία, υλικά, ηθικά, οικονομικά), για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που όλοι είδατε, το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν πάρα πολύ καλό.
      Δεν θα αναφερθούμε ονομαστικά στην καθεμιά και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι κάτι που και οι ίδιοι δεν επιθυμούν. Άλλωστε δεν το έκαναν για να διαφημιστούν και να αυτοπροβληθούν.......



     Θα ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα, που εκτός από την συνεχή στήριξη, μας ενίσχυσε και οικονομικά. Οικονομική ενίσχυση πήραμε μόνο από μεμονωμένους πολίτες και από κανένα άλλο φορέα.
   Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο, ότι ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα είναι ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ για να βάλει και αυτός το δικό του μικρό λιθαράκι στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, έχοντας ήδη δώσει έμπρακτα δείγματα γραφής τα προηγούμενα χρόνια.
      Όσον αφορά το Καρναβάλι του Μύτικα, υποσχόμαστε ότι ο πολύ όμορφος αυτός θεσμός, θα συνεχίσει απρόσκοπτα, θα αναπτυχθεί και θα αποκτήσει την αίγλη που είχε και πριν, παρά τις απέλπιδες μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων, με πλάγιους τρόπους και με άλλες κινήσεις να βάλουν εμπόδια.
    Είναι λίγοι και μόνοι απέναντι στην πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας, που θέλει να δει αυτή την εκδήλωση να ακολουθεί αύξουσα και όχι φθίνουσα πορεία, όπως δυστυχώς είδαμε να συμβαίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε να το καταλάβουν.

Καλή Σαρακοστή και σας ευχαριστούμε όλους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο