Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Με έγγραφη σύσταση τιμωρήθηκε ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ από τον Αθλητικό Δικαστή για τον αγώνα με τον Χολαργό- Έκκληση στους φιλάθλους για κόσμια συμπεριφορά!

        Με ανακοίνωση του ο Αντιπρόεδρος του Αίολου Αστακού Αλέξανδρος Φραίμης, ενημερώνει οτι με έγγραφη σύσταση τιμωρήθηκε ο ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ από τον Αθλητικό Δικαστή για τα μικροεπεισοδια στον αγώνα με τον Χολαργό και απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους του Αίολου για κόσμια συμπεριφορά!
Αναλυτικά...
Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ

        Με  την με αριθμό 764/2017 απόφαση του το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο  της ΕΟΚ (αθλητικός δικαστής) επέβαλε στα αθλητικά  σωματεία ΑΜΣΑ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ  και ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΕ την όλως ελαφρά πειθαρχική ποινή της έγγραφης σύστασης καθόσον θεώρησε ότι το συμβάν με το διαπληκτισμό φιλάθλων που έγινε στο μεταξύ τους αγώνα στο ΔΑΚΑστακού  ήταν μικρής κλίμακας και  έντασης με αποτέλεσμα να μην στοιχειοθετηθεί δυσφήμηση του  αθλήματος. Η θετική αυτή απόφαση επιτεύχθηκε μετά τον επιμελή και επιτυχή χειρισμό τόσο του δικού μας διοικητικού συμβουλίου αλλά και εκείνου της ομάδος του ΧΟΛΑΡΓΟΥ το οποίο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε.

       Επειδή  τυχόν υποτροπή  θα φέρει σε δυσάρεστη θέση την ομάδα  μας  και τους υγιείς  φιλάθλους της, ενημερώνουμε -με ό,τι αυτό συνεπάγεται  -   ότι στο μέλλον δεν θα επιτραπούν ανάρμοστες συμπεριφορές που δυσφημίζουν την ομάδα και το άθλημα εντός και εκτός  αγωνιστικού χώρου. Το διοικητικό συμβούλιο είναι  αποφασισμένο να τις περιορίσει στο ελάχιστο με την σύμπραξη της επιβλέπουσας αστυνομικής δύναμης.  

Για  το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Αντιπρόεδρος
Αλέξανδρος Κ. Φραίμης 

2 σχόλια:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο