Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Πρόσφυγες και στο Κανάλι Πρεβέζης – Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας: «Κεραυνός εν αιθρία»

Οι πρώτες αντιδράσεις για την εγκατάσταση προσφύγων σε ξενοδοχειακή μονάδα στην παραλία Καναλίου, ενόψει μάλιστα της καλοκαιρινής περιόδου σε λίγες εβδομάδες, έρχονται από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων Πρέβεζας.
«Με μεγάλη μας λύπη πληροφορηθήκαμε ότι θα εγκατασταθούν Σύριοι πρόσφυγες σε ξενοδοχειακή μονάδα της Παραλίας Καναλίου» αναφέρει στην ανακοίνωσή της με τίτλο «Κεραυνός εν αιθρία», η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωση «δεν είναι σύμφωνη για την κίνηση αυτή εν’ όψει τουριστικής περιόδου αλλά θα πρότεινε να μεταφερθούν σε ξενοδοχειακές μονάδες της ενδοχώρας για να μην επηρρεαστεί η ομαλή εξέλιξή της».
Στην ίδια ανακοίνωση η Ένωση αναφέρει: «Δεδομένου ότι τα μηνύματα είναι πολύ θετικά για την φετινή τουριστική περίοδο και στοχεύοντας στον ποιοτικό Τουρισμό οφείλουμε να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις επιλογές και συμφωνίες της κάθε ξενοδοχειακής μονάδας διότι μπορεί να έρθουν αποτελέσματα αρνητικά τόσο για τα καταλύματα όσο και για την περιοχή μας.
»Η Ένωση θα είναι παρατηρητής για να ελέγχει την ομαλή διεξαγωγή παραμονής των προσφύγων όπως επίσης θα πρέπει και οι αρχές του τόπου  να διασφαλίσουν την ισορροπία στην τοπική κοινωνία του Καναλίου τόσο για θέματα ασφαλείας όσο και για θέματα υγιεινής».
Κλίνοντας την ανακοίνωση η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας σημειώνει πως μετά από επικοινωνία που είχε με τον μισθωτή της ξενοδοχειακής μονάδας που θα φιλοξενηθούν οι πρόσφυγες, έλαβε την διαβεβαίωση ότι το συμβόλαιο έχει ισχύ ενός έως δυο μήνες.
pamepreveza.gr

2 σχόλια:

  1. Για ποιους δυο μηνες μιλανε? Για μονιμα ειναι αλλα οταν θα αρχισουν και θα πηγαινουν και θα κανουν οτι θελουν τοτε θα δειτε τι εχει να γινει. Κατσε να ερθουν και οι τουριστες και τα λεμε τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοτε θα φωναζουν το κρατος δε μας προστατευει,οι τουριστες θα βρουν αλλο προορισμο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο