Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗ ΒΟΝΙΤΣΑ: Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου! Ευχαριστώ το Θεό που είμαι καλά! (ΦΩΤΟ)



Ευχαριστώ το Θεό που είμαι καλά. Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου.

Γράφει ο: Κώστας  Θ. Τριαντακωνσταντής
Μαθηματικός

     Aπο καρδιάς ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συγγενείς, φίλους και συναδέρφους μου για την αγάπη και τη συμπαράσταση σας στη πρόσφατη περιπέτεια μου. Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος παθών σε αυτό το δρόμο –παγίδα θανάτου. 
    Ευχαριστώ τους συνδημότες, το κ. Νώντα Ζαχαράκη και το κ. Χρήστο Ζήκα που έφτασαν αμέσως στο σημείο πρόθυμοι να προσφέρουν βοήθεια.
    Ευχαριστώ επίσης τον Αρχιφύλακα κ. Καράμπαλη Φώτιο και τον οδηγό του περιπολικού της τροχαίας που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα μου, έσπευσαν στο σημείο, εκτέλεσαν άψογα τα καθήκοντα τους και έδειξαν συγκινητική ανθρωπιά. 
      Το ατύχημα συνέβη  τη Καθαρά Δευτέρα 27-02-2017 στις 15:30 το μεσημέρι κοντά στη αερογέφυρα που βρίσκεται πλησίον στο κατάστημα Υλικά οικοδομών του κ Προδρομίτη και ενώ πήγαινα προς τη Βόνιτσα κινούμενος στη  εθνικό οδό Λευκάδας – Βόνιτσας με μικρή ταχύτητα ως συνηθίζω και φορώντας πάντα ζώνη ασφαλείας.............

 
  Αντιγράφω από το δελτίο οδικού τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών που μου χορηγήθηκε από τη τροχαία  για κάθε νόμιμη χρήση:

"ΕΚΤΡΟΠΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΕ ΓΚΡΕΜΟ 3 ΜΕΤΡΩΝ ΣΕ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΔΡΟΜΟ.ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΠΑΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ".   
Η τροχαία μου έκανε ως όφειλε έλεγχο μέθης το αποτέλεσμα,  του οποίου ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΟ Ο.      

Αγαπητοί Αναγνώστες
    Η δημοσίευση του συμβάντος θεωρώ ότι είναι υποχρέωση μου. Σχεδόν μεταφορικά μέσα στην αυλή των σπιτιών των κατοίκων  της έδρας του Δήμου μας υπάρχει αυτή η παγίδα θανάτου. Απροστάτευτοι περνούν χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα σε βοηθητικό δρόμο που δεν διαθέτει μπάρες ασφαλείας και βρίσκεται σε μεγάλο ύψος  από το έδαφος από τη μια πλευρά!!!!!!!

Θα κινηθώ σε τρία επίπεδα:
1)-Το νομικό 2)-το διοικητικό και 3)-το πολιτικό.
      Έχω δώσει εντολή ήδη στο δικηγόρου μου να προβεί στα δέοντα. Θα  κινηθώ νομικά προς πάσα κατεύθυνση. Θα ζητήσω αποζημίωση και παραδειγματική τιμωρία αυτών που έχουν ευθύνες. 
-Καλώ το Δήμαρχο κ. Αποστολάκη και τις υπηρεσίες του Δήμου να δώσουν στη δημοσιότητα τα έγγραφα που έχουν στείλει αν έχουν στείλει (από τη στιγμή που δόθηκε ο βοηθητικός αυτός δρόμος στη κυκλοφορία) στις αρμόδιες υπηρεσίες όπως Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ή αντίστοιχα υπουργεία, που να ενημερώνουν για τη μη ύπαρξη προστατευτικών μπαρών και την ανάγκη τοποθέτησης τους. Παράλληλα να δώσει στη δημοσιότητα τις τυχόν υπάρχουσες απαντήσεις τους . 
-Ανάλογη αίτηση εκ μέρους μου θα βρίσκεται στο Γραφείο του Δημάρχου κ. Αποστολάκη την Πέμπτη 2-3-2017. Ελπίζω τούτη τη φορά να μην μου απαντήσει, ως συνηθίζει,  ότι δεν έχω έννομο συμφέρον. 
  
    Το θέμα το έθεσα στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2017  και ο Δήμαρχος κ.  Αποστολάκης   είπε: 
"Κώστα  να πεταχτείς εκεί στο Μεσολόγγι στα Γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας να διαμαρτυρηθείς, ο Δήμος δεν έχει καμία ευθύνη και αρμοδιότητα και εγώ έχω διαμαρτυρηθεί". Αυτά μου μετέφεραν, γιατί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Μπαλατσούρας με είχε αποβάλει από την αίθουσα γιατί  θορυβούσα.
    Αυτά σας ζητάω Δήμαρχε κ. Αποστολάκη και επιφυλάσσομαι να σας προτείνω και ως μάρτυρα αν χρειαστεί για να επιβεβαιώσετε με στοιχεία τις διαμαρτυρίες σας.
    Βέβαια  Δήμαρχε κ. Αποστολάκη σε κάθε περίπτωση έχετε τεράστιες πολιτικές ευθύνες για την μη ύπαρξη των αναγκαίων προστατευτικών μπαρών. 
    Η ζωή των Δημοτών και των επισκεπτών της περιοχής μας προέχει και θα έπρεπε  να ήταν ΠΡΟΤΑΙΡΕΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΑΣ. Δυστυχώς περί άλλων τυρβάζετε.  

-Καλώ την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτ/νιας κ Σταρακά Χριστίνα, τον Αντιπεριφερειάρχη Δικτύων και Υποδομών κ Λύτρα Ιωάννη να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για την ΑΜΕΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΩΝ  ΜΠΑΡΩΝ ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ.
-Καλώ τον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Βουλευτή Αιτ/νιας κ Βερεμένο  Γεώργιο, το Βουλευτή Αιτ/νιας κ Μωραΐτη Νικόλαο και το Βουλευτή Λευκάδας κ Καββαδά Αθανάσιο να ασκήσουν τον ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ Κοινοβουλευτικό Έλεγχο και να προβούν σε οποιαδήποτε ενέργεια με στόχο τη λύση του προβλήματος.
     Κύριοι Βουλευτές  θεωρώ ότι η ανθρώπινη ζωή ΕΙΝΑΙ ΤΟ  ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΑΓΑΘΟ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΖΗΤΑΜΕ.
   Θα σας στείλω στο γραφείο σας το δελτίο οδικού τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών που μου έδωσε η τροχαία.

Αγαπητοί Αναγνώστες
   Είναι απαράδεκτη  η αδράνεια και η αμέλεια όλων των υπευθύνων! 
   Δυστυχώς Δήμαρχος και Δημοτική Αρχή  Δήμου Ακτίου Βόνιτσας που να ασχολείται και να επιλύει αποτελεσματικά θέματα ουσίας των Δημοτών ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επανεκλογή. Τους καταγγέλλω και τους παραδίδω στη κρίση σας.
     Σας έχω καλέσει να αφήσετε το καναπέ της τηλεόρασης και της μοιρολατρίας και να γίνεται ενεργοί πολίτες. Αυτοί που διοικούν τρίβουν τα χέρια τους από  χαρά όταν δεν αγωνιζόμαστε.  Τα προβλήματα  μας θα τα λύσουμε εμείς και μόνο εμείς.

     Εύχομαι να είμαι ο τελευταίος που παραλίγο να χάσω τη ζωή μου. Ευχαριστώ το Θεό που είμαι καλά.















9 σχόλια:

  1. Γιάννη Λύτρα πόσες φορές έχεις περάσει από το συγκεκριμένο σημείο; Μόνο τις ψήφους θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ντρέπεσαι Δήμαρχε Αποστολάκη , να λες δεν έχω καμία ευθύνη; Μέσα στην αυλή ΄παραμονεύει ο θάνατος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε έφαγε ο αποστολακης .τωρα θα σταματήσεις για λίγο καιρό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα να είσαι καλά, κάθισε τους όλους στο σκαμνί. Είναι απαράδεκτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δάσκαλε να είσαι καλά. Δυστυχώς ζούμε σε κράτος της πλάκας. Έχεις δίκιο πρέπει να αφήσουμε τη τηλεόραση και να αγωνιστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα να είσαι γερός και δυνατός. Είσαι ο μόνος που αγωνίζεσαι. Συνέχισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κώστα πάντα γερός και δυνατός. Με τη στάση σου δάσκαλε στη περιπέτεια σου μας δίδαξες τι θα πει ενεργός πολίτης και έδωσες μαθήματα ήθους, αξιοπρέπειας , αναγνώρισης της βοήθειας των συνανθρώπων μας. Εύχομαι να μην πάθεις ποτέ κάτι άσχημο και με αφορμή τις έξυπνες ενέργειες που κάνεις να τοποθετούν προστατευτικές μπάρες και σύ να αποζημιωθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δάσκαλε σιδερένιος. Δήμαρχε Αποστολάκη δώσε στη δημοσιότητα τα έγγραφα που έστειλες στις υπηρεσίες για τη τοποθέτηση μπαρών. Διαφορετικά λες ψέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα σου εύχομαι ποτέ ξανά τέτοιο συμβάν. Καλώς αγνόησες το Καραγκούνη που θα έπρεπε να έχει κάνει επερώτηση στη Βουλή εδώ και πολύ καιρό. Είναι παγίδα θανάτου μέσα στα σπίτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο