FaceBook

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Ελλείψεις και ουσιώδη ελαττώματα στο ΧΥΤΑ ΠΑΛΑΙΡΟΥ - Διεκόπη η προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου - Ανεστάλη η έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ 
ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗ  ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. 
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.
-ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ από  ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
"Ελλείψεις και ουσιώδη ελαττώματα στο ΧΥΤΑ της 3ης ΓΕ που βρίσκεται στη Πάλαιρο. Διεκόπη  η προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου. Ανεστάλη η έγκριση του πρωτοκόλλου παραλαβής".

       Από μία τεράστια επιγραφή που υπήρχε παραπλεύρως της εισόδου του ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής  Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας αντιγράψαμε πριν χρόνια τα εξής:
Τίτλος συνολικού έργου: Διαχείριση στερεών αποβλήτων Αιτ/νιας 22.842.659 ευρώ.
Τμήμα έργου:  Κατασκευή ΧΥΤΑ 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας- Αποκατάσταση χωματερής Αμφιλοχίας και κατασκευή ΣΜΑ Αμφιλοχίας- Αποκατάσταση χωματερής Αστακού και κατασκευή ΣΜΑ Αστακού - 6.279.615 Ευρώ.

        Τονίζω ότι υπεύθυνος υλοποίησης-κατασκευής του έργου είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, υπεύθυνος για τη λειτουργία του ΧΥΤΑ της 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας που βρίσκεται και λειτουργεί στη περιοχή της Παλαίρου είναι ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας που μαζί με το Δήμο Ξηρομέρου έφτιαξαν το ΦΟΣΔΑ .

Σύντομες αλλά χρήσιμες πληροφορίες......       Το 2012 έγινε διοικητική παραλαβή του έργου ΧΥΤΑ 3ης Γεωγραφικής Ενότητας της ΠΕ Αιτ/νιας από το πρώην αποτυχημένο Δήμαρχο κ. Σολδάτο,  και τη δημοτική του ομάδα, που υπήρξε και ο πρώτος Πρόεδρος του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ, παραιτήθηκε ανέλαβε Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ ο κ. Κασόλας που παρέδωσε μετά τις εκλογές του 2014 στο τωρινό Πρόεδρο του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη. Ο ανάδοχος του έργου κατασκευής του ΧΥΤΑ στο Δήμο μας  ανέλαβε και τη λειτουργία του στο πρώτο χρονικό διάστημα λειτουργίας και στη συνέχεια τη λειτουργία ανέλαβε η εταιρεία ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ.

         Είναι γνωστό σε όλους ότι το  κομμάτι του έργου  που αφορά το Δήμο μας δεν ήταν κατά τη διοικητική παραλαβή και δεν είναι, όπως φάνηκε από το πρόστιμο που υπεβλήθηκε στο ΦΟΣΔΑ στον έλεγχο που έγινε την 13η Αυγούστου 2015 ύστερα από καταγγελία δική μου και δύο άλλων πολιτών,  ολοκληρωμένο. Απλή απόδειξη η μη  λειτουργία τότε του βιολογικού του ΧΥΤΑ και θα φανεί και  από τα παρακάτω.

Βασικά ερωτήματα: 
1)-Έγινε  και πότε   δοκιμαστική λειτουργία του ΧΥΤΑ με πραγματικό φορτίο;  
2)-Ποιος από τη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου μας παραβρέθηκε στην δοκιμαστική λειτουργία και τη διοικητική παραλαβή; Αυτά εύκολα μπορεί να βρεθούν από το αρχείο του Δήμου, της Τεχνικής Υπηρεσίας, του ΦΟΣΔΑ.
3)-Ποιος από το Δήμο ελέγχει τι είδους απορρίμματα εισέρχονται στο ΧΥΤΑ; 
4)-Τι αφορούσε ο εξωδικαστικός συμβιβασμός αν έγινε με τον ανάδοχο και αρχικά λειτουργούντα τον ΧΥΤΑ; 

Παρακαλώ προσέξτε τις ημερομηνίες:
        Με απόφαση του ΔΣ του ΦΟΣΔΑ  την 9η Ιανουαρίου 2017 ορίζει ως τακτικό μέλος για τη συγκρότηση Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου "Κατασκευή ΧΥΤΑ 3ης ΓΕΝ Αιτ/νιας αποκατάσταση χωματερής Αμφιλοχίας και κατασκευής ΣΜΑ Αμφιλοχίας, αποκατάσταση χωματερής Αστακού και κατασκευή ΣΜΑ Αστακού" το κ. Κατσαμπίρη Γεώργιο με αναπληρωτή του το κ. Στούπα Θεόδωρο.

Ερώτηση:
-Από τη Τεχνική υπηρεσία του Δήμου ποιος – ποια μέλη  έχουν οριστεί στην Επιτροπή;

     Την 27η  Ιανουαρίου 2017 έχουμε το έγγραφο με αριθμό πρωτ 26572/339 της Περιφέρειας Δυτ Ελλάδας της ΠΕ Αιτ/νιας Δ/νση Τεχν Εργων (ΑΔΑ: ΩΛΩΞ7Λ6-ΣΒ8) .
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ την διακοπή της προσωρινής και οριστικής παραλαβής και την αναστολή της έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου:  

Παρακαλώ προσέξτε το έγγραφο: -"αφορούν σε ελλείψεις και ελαττώματα του έργου, που κρίνονται ως ουσιώδη και τα οποία οφείλει ο ανάδοχος να αποκαταστήσει άμεσα".
-"Η εν λόγω αναστολή, ισχύει μέχρις ότου αποκατασταθούν από τον ανάδοχο οι ανωτέρω ελλείψεις-ελαττώματα".

Ερώτηση: 
    Πρόεδρε του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρη Γιώργο στην παραπάνω επιτροπή τι θέση πήρατε όσο αφορά, ποιος πρέπει να αποκαταστήσει τα ελαττώματα και τις ελλείψεις;

       Στα πολλά  άρθρα μου αγαπητοί αναγνώστες χαρακτήρισα το ΧΥΤΑ ως χωματερή πολυτέλειας ρισκάροντας πολλά πράγματα. Δεν το έκανα τυχαία. Γνώριζα πολύ καλά τι έγραφα. Αισθάνομαι πλήρως δικαιωμένος και ταυτόχρονα περήφανος γιατί έκανα το καθήκον μου απέναντι στους συνδημότες  μου και τον Έλληνα φορολογούμενο.
     Πολλοί άλλοι και κυρίως οι προερχόμενοι από το πρώην Δήμο Παλαίρου,  πρώην Δήμαρχος, πρώην και νυν Δημοτικοί Σύμβουλοι δεν έπραξαν τα δέοντα. Τους είχα καλέσει επανειλημμένως να το πράξουν. Τους παραδίδω στη κρίση σας.   
     Αντιδήμαρχε κ. Φραδέλο, και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παλαίρου, Στρατηγέ κ. Γεροκωστόπουλε και μετά από αυτά ορίστε: ΠΕΔΙΟΝ ΔΟΞΗΣ και ΔΡΑΣΗΣ ΛΑΜΠΡΟΝ. ΟΨΟΜΕΘΑ.

       Ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης στο Δημοτικό Συμβούλιο ανέφερε δειλά, γενικά και αόριστα τα παραπάνω περί διακοπής της παραλαβής. Η έκφραση του προσώπου του, όταν μιλούσε, με έβαλε σε βάσιμες υποψήφιες. Αμέσως κατάλαβα ότι κάτι πολύ σοβαρό, δεν πάει καλά. Ο Γιώργος υπήρξε μαθητής μου, με σπάνιο ήθος και γερό μαθηματικό μυαλό. Ξεκίνησε να ασχολείται με τη πολιτική όμως σε λάθος χρόνο . Στην αρχή της επαγγελματικής του καριέρας. 
     Στο σημείο αυτό θα επιτρέψετε ο δάσκαλος να πει στο πρώην του μαθητή του.
Γιώργο από καρδιάς σου λέω: Πρόσεχε, βαδίζεις επικίνδυνους ατραπούς που ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ. Είμαι στη διάθεση σου,  παρότι με πίκραινες.

   Με έκπληξη, πίκρα και αγανάκτηση μετά από έρευνα διαπίστωσα τα παρακάτω: 
        Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΦΟΣΔΑ (μέλη ο κ. Κατσαμπίρης, ο κ. Στούπας, και ο κ. Λαϊνάς) την 14η Φεβρουαρίου 2017 ενέκριναν το προϋπολογισμό του ΦΟΣΔΑ για το 2017 και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ την 15η Φεβρουαρίου 2017 (μέλη ο κ. Κατσαμπίρης, ο κ. Στούπας, ο κ. Κασόλας που ήταν παρόντα και ο κ Γαλούνης, ο κ Λαϊνάς απουσίαζαν), αποφασίστηκαν τα παρακάτω με θετικές τις ψήφους του κ. Κατσαμπίρη και του κ. Στούπα και την αρνητική ψήφο  του κ. Κασόλα σε σχέση με το Τεχνικό πρόγραμμα του ΦΟΣΔΑ για το 2017:

 Περίεργα, καταπληκτικά, πρωτοφανή πράγματα:  

        Ενώ η Επιτροπή αποφάσισε τη διακοπή της παραλαβής και την  αναστολή της έγκρισης του πρωτοκόλλου προσωρινής και οριστικής παραλαβής του έργου και έδειξε ως υπεύθυνο για τις ελλείψεις και τα ελαττώματα τον ανάδοχο, ο Πρόεδρος του ΦΟΣΔΑ κ. Κατσαμπίρης και το μέλος του ΔΣ ΦΟΣΔΑ, Αναπληρωτής Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Στούπας Θεόδωρος, πρότειναν και ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΤΟΥ ΦΟΣΔΑ ΤΟ 2017 ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ.!!!!!!!

Παρακάτω είναι ο προϋπολογισμός του ΦΟΣΔΑ για το 2017.

Το ποσό είναι αρκετά μεγάλο.

Αγαπητοί Αναγνώστες
    Η προσέγγιση του θέματος από τη πλευρά μου γίνεται από πολιτική σκοπιά. Μηχανικός ή εργολάβος δεν είμαι. Πολιτικά διαπιστώνω περίεργα πράγματα που χρειάζονται απαντήσεις. Κατά τη ταπεινή μου γνώμη αυτός που υποχρεούται να αποκαταστήσει τα ουσιώδη ελαττώματα του έργου και να  φροντίσει για τις ελλείψεις του έργου είναι ο ανάδοχος. Πάντως σε καμία περίπτωση οι Δημότες.
       -Προτείνω το σοβαρό αυτό  θέμα να είναι προς συζήτηση στην ημερήσια διάταξη του προσεχούς Δημοτικού Συμβουλίου.  Σε αντίθετη περίπτωση καλώ σύσσωμη την αντιπολίτευση να κάνει εφαρμογή το αντίστοιχο άρθρο  του κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων και να φέρει προς συζήτηση το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο.
    -Προτείνω να γίνει ονομαστική ψηφοφορία για να δούμε ο καθένας τι γνώμη έχει. Το θέμα είναι βαθιά πολιτικό και δυστυχώς τέτοιες πρακτικές ταλανίζουν τη χώρα μας.

ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ:
1)-Δήμαρχε κ. Αποστολάκη, κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι οφείλετε να  υπερασπίζετε τα συμφέροντα των Δημοτών και όχι των εργολάβων, των προμηθευτών  και των εταιρειών.
2)-Οφείλουν αυτοί που επί σειρά ετών πανηγύριζαν και έκαναν πολιτικά παιχνίδια στο πρώην Δήμο Κεκροπίας- Παλαίρου με τα τρία έργα 1)-ΧΥΤΑ 2)-Δρόμος Πογωνιά-Πλαγιά κα 3)-Εγκαταστάσεις, υποθαλάσσιος αγωγός και αποχετευτικό  Παλαίρου-ΔΕΠΟΣ-Πογωνιάς, ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ (ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΝΝΟΩ) γιατί και τα τρία έργα  ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΤΕΛΗ. 
         Οι οικούντες την Ιερουσαλήμ τα συμπεράσματα μας τα έχουμε βγάλει. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟΣ. Αν όχι Θεού θέλοντος στο μέλλον θα πούμε πολύ περισσότερα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
-Δημοτικέ Σύμβουλε κ. Κατσαμπίρη Γιώργο οριστήκατε από το Δημοτικό Συμβούλιο ως μέλος της επιτροπής για τη διοικητική παραλαβή του έργου Αποχετευτικό δίκτυο, υποθαλάσσιος αγωγός και εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων της περιοχής Παλαίρου ΔΕΠΟΣ, και Πογωνιάς.   Σας εφιστώ τη προσοχή. ΟΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΤΕ.  ΚΑΘΑΡΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.
-Το φάκελο που αποδεικνύει τον ανωτέρω  ισχυρισμό  μου τον έχω στείλει στη Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου. Σας συνιστώ να τον μελετήσετε.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο μαθητής σου δασκάλε ήταν άφραγκος πριν 3 χρόνια Κ τώρα είναι άνετος με πολλά λεφτά ,3 αμάξια ,καταθέσεις ,ταξίδια δεν αναρωτιέσαι τίποτα ;;;

Ανώνυμος είπε...

Φαγοπότια ατέλειωτα εργολάβων, αιρετών σε βάρος των Δημοτών που υποφέρουμε.

Ανώνυμος είπε...

Δήμαρχε Αποστολάκη , ο Κατσαμπίρης και ο Στούπας βλάκες είναι ή κάτι άλλο τρέχει; Που ξανακούστηκε ο αρμόδιος κατασκευής του έργου να λέει ο εργολάβος να αποκαταστήσει τις ελλείψεις και τα ελαττώματα και αυτοί να ψηφίζουν να τα πληρώσουν οι Δημότες; Βρωμιά και δυσωδία. Κουτάλα με μέλι.

Ανώνυμος είπε...

4:10, ο δάσκαλος Μαθηματικά μας δίδαξε, τις κομπίνες ο Κατσαμπίρης τις έμαθε από τα πολιτικά του αφεντικά.

Ανώνυμος είπε...

Ενήργησαν ο Κατσαμπίρης και ο Στούπας κατόπιν εντολής του Δημάρχου Αποστολάκη. Διαπλοκή καραμπινάτη.

Ανώνυμος είπε...

Καθαροί Δημοτικοί Σύμβουλοι αντιδράστε. Ο κόσμος βοά για λαμογιά.

Ανώνυμος είπε...

Η διαπλοκή ξεκίνησε από την αρχή του έργου, συνεχίστηκε κατά τη κατασκευή και συνεχίζεται και τώρα που πάει να παραδοθεί. Μπράβο στην επιτροπή που διέκοψε τη παραλαβή.

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλε μόνο από εσένα έχουμε ενημέρωση τι ακριβώς γίνεται στο Δήμο. Κατσαμπίρη σε ψήφισα. Από σήμερα απογοητεύτηκα από εσένα. Αντε γεια σου.

Ανώνυμος είπε...

Mυρίζει ύποπτη συναλλαγή από μακριά.Φυσικά με εντολή Δημάρχου Αποστολάκη.

Ανώνυμος είπε...

Αύτα που δίνει στον Εργολαβο ο Κατσαμπιρης 165000€ δεν τα είδατε ;;;εισαγγελέας δεν υπάρχει να πάει για κακούργημα απιστίας ;;;δάσκαλε σε σένα ποντάρουμε .εμας δε μας πληρώνει Ούτε τα Μέροκαματα Κ άλλου δίνει 165000€ .με το αζημίωτο ;;

Ανώνυμος είπε...

O Δήμος Ξηρομέρου πόσα λεφτά χρωστά στο ΦΟΣΔΑ; Αυτός ο Δήμος δεν πληρώνει;

Ανώνυμος είπε...

Στούπας ,αποστολακις ,Κατσαμπιρις μαζί τα κάνουν όλα .λακια από εσένα δε το περίμεναμαι να έχις το χέρι στο Μέλι και Εδώ δε έχουμε να πιούμε Τσίπρο.

Ανώνυμος είπε...

Αγόρασε ο Κατσαμπίρης 24.600 ευρώ χώμα !!!!! από ιδιώτη για το ΧΥΤΑ, έκοψε τιμολόγια 15.000 για συντήρηση δικτύου ύδρευσης!!! μέσα στο ΧΥΤΑ, διέγραψαν το λογαριασμό ύδρευσης του πατέρα του, χρέωσε το Δήμο 420 ευρώ !!!!! για δυο βράδια που πήγε στην Αλεξ/πη και τώρα με τον εργολάβο αντί με τους Δημότες. Εσύ Λάκια γιατί τα υπογράφεις αυτά; Μέλι πολύ παρά πολύ ή απέραντη βλακεία που δεν το βρίσκω.

Ανώνυμος είπε...

12:56 κάντε αίτηση να συζητηθεί το θέμα σας στο Δημοτικό Συμβούλιο και καταθέστε στο Πρωτόκολλο του Δήμου.

Ανώνυμος είπε...

Στρατηγέ καλά σου λέει ο Κώστας. Τι άλλο περιμένεις να κάνουν. Θρασέψανε τελείως.

Ανώνυμος είπε...

Ρε λαμόγια χαρίζετε τα λεφτά στον εργολάβο φίλο του πολιτικού σας αφεντικού εις βάρος των Δημοτών. Ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

Tα λεφτά στο ΧΥΤΑ είναι πολλά. Πρώην και νυν Δημοτικοί Άρχοντες έπεσαν σαν τα όρνια πάνω του. Φάγανε και τρώνε πολλοί.

Ανώνυμος είπε...

Του Κατσαμπίρη και του Στούπα οι παλιοί τους ΄εμαθαν τα κόλπα γρήγορα. Και αυτοί ανακατεύουν τη κουτάλα.

Ανώνυμος είπε...

Θύμιο Φερεντίνο γιατί δεν μιλάς; Φοβάσαι ή σε κρατάνε. Πήγαινε σπίτι σου ή κάνε αντιπολίτευση. Δεν βλέπεις το πάρτι που κάνουν σε όλους τους τομείς;

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρά αγόρασε χώμα 25000€;δε υπάρχει ποτάμι να πάρει ο Δήμος ;αεγεκ ;ρε τι είναι αυτοί ;είδε ο νηστικός φαΐ Κ έπεσε Κ με τα μούτρα .

Ανώνυμος είπε...

Δάσκαλε βγάλε όλα τα σκάνδαλα στον αέρα. Ευτυχώς που υπάρχεις εσύ και μαθαίνουμε τι γίνεται. Να είσαι καλά και μπράβο που δεν μασάς.

Ανώνυμος είπε...

Οποια πέτρα και να σηκώσεις υπάρχει η υπογραφή του Λάκια Στούπα. Λάκια όταν θα αρχίσουν να βαράνε τα βιολιά των ελέγχων και της δικαιοσύνης ο Δήμαρχος Αποστολάκης θα πει εγώ δεν υπέγραφα πουθενά. Ακόμη δεν το κατάλαβες πως σε χρησιμοποιεί ή είσαι και συ με τη κουτάλα στο μέλι; Διάλεξε και πάρε.

Ανώνυμος είπε...

Nαι το αγόρασε το χώμα αντί 24.600 Ευρώ για το ΧΥΤΑ από τον Ντουραντώνη Ανδρέα. Το δημοτικό εργολάβο παντός καιρού.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου. Πλάτων, 427-347 π.χ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ
Μια από τις τιμωρίες που δεν καταδέχεσαι να ασχοληθείς με την πολιτική είναι ότι καταλήγεις να σε κυβερνούν οι κατώτεροί σου. Πλάτων, 427-347 π.χ.

Ανώνυμος είπε...

9:15 Ήρθε ή ώρα , ωρίμασαν οι συνθήκες που οι υγιείς κοινωνικές δυνάμεις να βγούμε μπροστά και όλοι αυτοί οι πολιτικά φελλοί και αδίστακτοι καιροσκόποι - υποκριτές θα μπουν στο περιθώριο. Αυτοί οι λάθρα βιώσαντες, που για ίδιον όφελος(πλούτισαν οι περισσότεροι) συνεπικουρούμενοι από μια ομάδα εργολάβων και προμηθευτών που κονομάμε-πλούτισαν, θα τεθούν στη χλεύη και στη περιφρόνηση των Δημοτών. Οι δε αρμόδιοι της πολιτείας ήδη έχουν πιάσει δουλειά.