Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Νεαρός, Έλληνας με αθλητική περιβολή ο μανιακός που επιτίθεται στους οδηγούς ταξί! Αυτό είναι το προφίλ του

– Το προφίλ του μανιακού δολοφόνου οδηγών ταξί σκιαγράφησε η Ασφάλεια Αττικής
– Ερευνούν ψυχιατρεία και κλινικές, ψάχνοντας για ανθρώπους που να ταιριάζουν στο προφίλ
– Έχουν στα χέρια τους την εικόνα του, από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας
– Στην Κηφισιά επικεντρώνει τις έρευνές της η αστυνομία

Το προφίλ του μανιακού δολοφόνου των ταξιτζήδων έχουν ήδη σκιαγραφήσει στην Ασφάλεια Αττικής, με οδηγό τους τις καταθέσεις που έχει δώσει ο 32χρονος οδηγός που γλίτωσε στο πάρα πέντε την ζωή του, αλλά και την εικόνα που έχουν στα χέρια τους από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, την στιγμή που ο δράστης επιβιβάζεται στο ΤΑΞΙ του παρ’ ολίγον θύματός του.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για νεαρό Έλληνα, περίπου 25 ετών, μετρίου αναστήματος, ο οποίος φορά συνήθως αθλητικές φόρμες και μπλούζες με κουκούλα, την οποία φοράει ακόμα και μέσα στο ταξί που εμφανίζεται ως πελάτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί με το συγκεκριμένο προφίλ ανά χείρας, έχουν ερευνήσει ψυχιατρεία και ψυχιατρικές κλινικές, ψάχνοντας για άτομα με ψυχοπαθητικά προβλήματα και σχιζοφρενική εγκληματική συμπεριφορά, που είναι δυνατόν να ταιριάζουν στο προφίλ του δολοφόνου.
Οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας, έχουν καταφέρει από τις εικόνες που έχουν στα χέρια τους από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας να εντοπίσουν ένα αυτοκίνητο, για το οποίο εκτιμάται πως είναι το όχημα με το οποίο κινείται ο μανιακός.

Το μυστικό της Κηφισιάς

Πλέον το σύνολο των ερευνών βρίσκεται στα χέρια των έμπειρων αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι φαίνεται πως επικεντρώνουν το ερευνητικό τους ενδιαφέρον στην περιοχή της Κηφισιάς και κυρίως στην οδό Χ. Τρικούπη, που άλλωστε είναι ο τελικός προορισμός του μανιακού.
Και στις δυο επιθέσεις που έχει πραγματοποιήσει ο άγνωστος οπλοφόρος ζήτησε από τους οδηγούς των ταξί που μίσθωσε, να τον μεταφέρουν στην οδό Χ. Τρικούπη, στην Κηφισιά. Το ζήτησε επειδή γνωρίζει μόνο την συγκεκριμένη πολυσύχναστη οδό; Ή γιατί για τον ίδιο έχει κάποιο συμβολισμό ο συγκεκριμένος δρόμος;
Πρόκειται για ένα βασικό ερώτημα στο οποίο επίσης προσπαθούν να δώσουν απάντηση οι αστυνομικοί, καθώς είναι από τα κυριότερα κοινά σημεία των δυο επιθέσεων. Επίσης το γεγονός πως και τα δυο θύματα του μανιακού οδηγούσαν αυτοκίνητο μάρκας “Μερσέντες”, θεωρείται από τους Αστυνομικούς σημείο τις ψυχοπαθητικής κρίσεις του μανιακού, όπως και το γεγονός πως τα θύματα του τα έχει πυροβολήσει τρεις φορές.
Πρόκειται για κοινά σημεία που δίνουν μια αφετηρία και σημειολογία στις πράξης του δολοφόνου και για το λόγο αυτό έχουν μπει στο “μικροσκόπιο” των ερευνών. Παράλληλα δεν είναι δυνατόν να παραβλεφθεί το γεγονός πως και οι δυο οδηγοί ταξί εργάζονταν νύχτα, κυρίως στα Βόρεια Προάστια και ιδιαίτερα στην Κηφισιά.
Για τους πιο πάνω λόγους, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, αναζητούν κυρίως στην οδό Χ. Τρικούπη κάμερες, είτε διαχείρισης κυκλοφορίας είτε ιδιωτικές, σε μια προσπάθεια να αποκτήσουν οπτικό υλικό του δράστη, ο οποίος όσο κυκλοφορεί ελεύθερος, ένας θεός μόνο γνωρίζει το πότε, το που και πως θα χτυπήσει, αφαιρώντας άλλη μια ζωή.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο