Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΣΤΑΚΟΥ: Φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!



 Ο Ηρακλής Αστακού έδωσε την τελευταία του φετινή αναμέτρηση, φιλοξενώντας την Δάφνη Μεγάλης Χώρας την οποία νίκησε με 4-0, για την 22η αγωνιστική, με την οποία ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα, ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για τους εορτασμούς της κατάκτησης του πρωταθλήματος απο τον Ηρακλή Αστακού.

    Πρωταθλητής και επίσημα σήμερα στην κατηγορία του ο Ηρακλής μας!!! Άνοδος στην Α' κατηγορία!! Τιμή και δόξα για τον Τόπο μας!.
      Συγχαρητήρια σε όλους!! Προπονητή, παίκτες αλλά και στο Δ. Σ. και στους οπαδούς!! Ως αντιπρόεδρος του Δ Σ εύχομαι καλή πορεία πλέον στην Α' κατηγορία!!! Και του χρόνου επιτυχίες!!


 Φωτορεπορτάζ:  Κωνσταντίνος Δημόπουλος....











4 σχόλια:

  1. Κ. ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΕ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΝΕΒΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ Α ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ. ΚΑΠΩΣ ΒΑΡΥΓΔΟΥΠΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 'ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ' ΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΧΙ Η ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 21.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ENA ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΕΙΣΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα τα χρόνια αυτό γίνεται στον Ηρακλή και μάλιστα σε ποιο δύσκολες εποχές για την ομάδα. Φέτος η διοίκηση έτρεξε πολύ αγωνιστικά όμως ο όμιλος ήταν της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντα οι παίκτες του Ηρακλή ήταν παιδιά του τόπου που παίζανε για την φανέλα και όχι μόνο φέτος έχοντας καταφέρει αρκετά σε επίπεδο νομού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο