Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Αθώος για τον θάνατο της μεθυσμένης γυναίκας στην Αμφιλοχία

 Μια ασυνήθιστη υπόθεση έφθασε σήμερα στα έδρανα του Μικτού Ορκωτού Κακουργιοδικείου Μεσολογγίου που αφορούσε στο θάνατο μιας γυναίκας στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, κοντά στην Αμφιλοχία.

Το Νοέμβριο του 2013 η γυναίκα βρέθηκε, από περιοχή της Αργολίδας στο Δοκίμι Αγρινίου, όπου αφού κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ έφυγε μέσα στη νύχτα με το αυτοκίνητο ενός άνδρα, ο οποίος θα τη μετέφερε στον προορισμό της. Ωστόσο φθάνοντας κοντά στην Αμφιλοχία τελείωσε η βενζίνη του αυτοκινήτου και αυτό ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου. Ο οδηγός ειδοποίησε την αστυνομία προκειμένου να τον βοηθήσει να μετακινήσει το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και στη συνέχεια να αναζητήσει βενζίνη. Οι αστυνομικοί βλέποντας την γυναίκα να είναι μεθυσμένη, του συνέστησαν να την προσέχει, διότι υπήρχε κίνδυνος. Ο ίδιος, παρόλο που δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο, βάσει των στοιχείων που ακούστηκαν στη δίκη, στην προσπάθειά του να βρει ένα δοχείο για να προμηθευτεί βενζίνη απομακρύνθηκε λίγο από το αυτοκίνητο την ώρα που η γυναίκα κοιμόταν μέσα σε αυτό.
 Όμως στο διάστημα αυτό, εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να περπατάει στο δρόμο όπου επικρατούσε σκοτάδι, και κάποια στιγμή βρέθηκε ξαπλωμένη στο οδόστρωμα. Εκείνη την ώρα διερχόταν από εκεί ένα ταξί με προορισμό τη Θεσσαλονίκη και ο οδηγός την τελευταία στιγμή κατάλαβε ότι υπήρχε κάτι μέσα στο δρόμο. Προσπάθησε να το αποφύγει, όπως ακούστηκε στη δίκη, αλλά δεν τα κατάφερε και έτσι τραυμάτισε θανάσιμα τη γυναίκα. Ο ταξιτζής είχε αθωωθεί σε άλλο δικαστήριο, ενώ σήμερα αθωώθηκε και ο άνδρας που ήταν μαζί με τη γυναίκα, ο οποίος κατηγορούνταν ως υπαίτιος, καθώς το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρχε δόλος για το θάνατό της.
 agrinionews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο