Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Νέο άρθρο του ΚΩΣΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗ, την ΤΕΤΑΡΤΗ, για τον "μερικό ανασχηματισμό" στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας!

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 θα δημοσιεύσουμε άρθρο με τίτλο:
"Ανοικτή Επιστολή στο νέο Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας κ Κουνέλη Γιάννη". Φίλε Γιάννη καλή επιτυχία.

    Ένα πρώτο σχόλιο για τους τέσσερις Αντιδημάρχους που όρισε ο Δήμαρχος κ Αποστολάκης Γιώργος.
   Έντονος προβληματισμός και ανησυχία επικρατεί για τη πορεία του Δήμου μας τα επόμενα δυόμισι χρόνια από τη διαπιστωμένη ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ τα πρώτα δυόμισι χρόνια της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου των κ. Στούπα Θεόδωρου, της κας Πανταζή Παναγιώτας, του κ. Φραδέλου Κων/νου και του κ. Προδρομίτη Σωτηρίου.
     Ο πολιτικά ανίσχυρος Δήμαρχος κ. Αποστολάκης διατήρησε στη θέση της Αντιδημάρχου την κα Πανταζή Παναγιώτα, που ανάμεσα στα άλλα, έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ.
    Από καρδιάς ευχόμαστε και στους τέσσερις να πετύχουν στο έργο τους για το καλό των Δημοτών και της ανάπτυξης της περιοχής μας.
    Έχουμε όμως βάσιμες επιφυλάξεις που ευθαρσώς τονίζουμε και ποικιλοτρόπως αν χρειαστεί θα στηρίξουμε. 
     Δυστυχώς ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και η Δημοτική του βάδισε στα ίδια χνάρια με τον αποτυχημένο προκάτοχο του Δήμαρχο και τη δημοτική του ομάδα.

Ένα μήνυμα με πολλούς αποδέκτες:
-Σεβαστείτε τη νομιμότητα.
-Σεβαστείτε το δημόσιο χρήμα των φορολογούμενων δημοτών.
-Επιβάλλετε την ισοπολιτεία και την ισονομία προς πάσα κατεύθυνση.

Κώστας Θ. Τριαντακωνσταντής 
Μαθηματικός



3 σχόλια:

  1. Γιάννη οφείλεις να είσαι Πρόεδρος όλου του Δημοτικού Συμβουλίου και όχι όργανο του Δημάρχου που σε πρότεινε ή σου είχε τάξει προεκλογικά για να σε πάρει από τη παράταξη Σολδάτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπαλατσούρας έπαιρνε μισθό, τα μισά οχήματα του Δήμου ήταν ασφαλισμένα στις εταιρείες που εκπροσωπεί, ο αδερφός του δουλεύει στο ΧΥΤΑ. Που να νοιαστεί για το Δήμο και τα προβλήματα του. Βέβαια με αυτούς τους όρους μπήκε στο ψηφοδέλτιο του Αποστολάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με το Κατσαμπιρη τα έχετε βρει ;γιατί δε κοιτάς τι κάνει στο φοσδα ;;;;η ήταν ο αγαπημένος σου μαθητής ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο