Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΦΥΤΕΙΩΝ: Κριτική για τα πεπραγμένα των ημερών....

          Μετά την συνάντηση του δημάρχου με τους προέδρους των τοπικών, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για αυτά που δεν γράφτηκαν.
    Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι, βέβαια πριν τον ενθουσιασμό υπήρξε μια σύγχυση καθότι ο δήμαρχος ανακοίνωνε τα έργα που θα γίνουν στο δήμο λέγοντας συνέχεια για τον Aστακό, οι πρόεδροι αγχώθηκαν μήπως και δεν έχει καταλάβει ο δήμαρχος οτι πέραν του Aστακού υπάρχουν και άλλα χωριά στον δήμο Ξηρομέρου
       Στην συνέχεια βέβαια είχαμε τρελούς πανηγυρισμούς απο τους προέδρους όταν ο δήμαρχος είπε ότι θα τους αλλάξει τα φώτα...... και θα βάλει για εξοικονόμηση λάμπες led... 
     Οι πρόεδροι σιγουρεύτηκαν ότι μπήκαν στο σωστό συμβούλιο πήραν ανάσα και ήρεμοι άκουγαν τον δήμαρχο να μιλάει για ανάπτυξη, για σφαγεία για γήπεδα για βιολογικούς για σχολεία, αυτα δηλαδή που έλεγε και προεκλογικά. Αφού οι πρόεδροι των τοπικών άκουσαν τον δήμαρχο και πήραν εγγυήσεις οτι οι λάμπες θα αντικατασταθούν, ήρεμοι γύρισαν στα χωριά τους.....


Υ.Γ Φήμες θέλουν τα 100 ολόκληρα ευρώ που είχε στον προυπολογισμό για την Μαχαλά ο Γαλούνης, οι κύριοι Γαζέτας και Φλωρόπουλος να τα χαρίζουν για τον Αστακό.
  
      ***********
-ΚΥΡΙΕ Γαζέτα μιας και όπως είπες ΕΣΥ παραχώρησες το δημαρχείο στην ένωση, έπειτα από υπογεγραμμένο αίτημα δημοτών (έτσι αναφέρθηκε στο κείμενο που δημοσίευσες δεν ξέρω αν το διάβασες), (επιμένουμε δε να μάθουμε ποιοί είναι αυτός ο ένας που σου έκανε αίτημα)  των Φυτειών, οι οποίοι ζήτησαν να διευκολυνθούν για την κατάθεση των δηλώσεων ΟΣΔΕ από την ΕΑΣ Αγρινίου... 
    θα θέλαμε να δούμε αυτό το αίτημα αν υπάρχει και να μας απαντήσεις εφόσον σου στείλουμε εμείς αίτημα υπογεγραμμένο να διωχθεί η ένωση ή η ο κάθε ιδιώτης από το δημαρχείο θα το κάνεις?  
   Περιμένουμε την απαντησή σου μόλις την τελειώσει ο γραμματέας σου. Mία εβδομάδα χάρισες το δημαρχείο σε ιδιώτη (αυτό θα υπάρχει στην μνήμη μας στην πιο πέρα συνεργασία μας).

-Κύριοι Γαλούνη και Γαζέτα δεν ξεχνάμε και θα υπενθυμίζουμε πάντα ότι ειστε υπεύθυνοι που θεωρήσατε τα παιδιά μας κατώτερα από τάλλα παιδιά του Δήμου.
      Όσο για το αίτημα συνάντησης κύριε αντιδήμαρχε, όταν ο σόιμπλε γίνει φιλέλληνας ή όταν ο ερντογάν συμμορφωθεί με το προσφυγικό θα πιούμε και καφέ μαζί. Ειδικά την μέρα που θα καταλάβετε ότι διοικείτε ένα δήμο θα ψήσουμε και στην καινούρια μας πλατεία.
       Ο πρόεδρος Φλωρόπουλος κερνάει τα παιδιά της ένωσης καφέ καθώς ξημεροβραδιάζεται στο δημαρχείο μαζι τους η φέυγουν διψασμένα?
     Πόσο υπολογίζεται τον συνεταιρισμό των αγροτών έδειξε δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο, ο κόσμος έκρινε και απο το κείμενο σας και απο τις πράξεις σας.

Μυστική Κίνηση Πολιτών Πρώην Δήμου Φυτειών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο