Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Σπίρτζης: «Το Πάσχα θα έχουν ολοκληρωθεί η Πατρών – Κορίνθου και η Ιονία Οδός»

«Το Πάσχα οι Έλληνες θα πάνε να γιορτάσουν σε ολοκληρωμένους αυτοκινητόδρομους», υποστήριξε ο Χρήστος Σπίρτζης το πρωί της Πέμπτης (9/3) σε ραδιοφωνική συνέντευξη στον Realfm 97,8.

«Προφανώς με τους παραχωρησιούχους και τους εργολήπτες από την ημέρα που αναλάβαμε μέχρι σήμερα γίνεται μία συνεχή διαπραγμάτευση η οποία δεν θα σταματήσει και αφού τελειώσουν τα έργα. Ο δρόμος Κορίνθου – Πατρών θα είναι έτοιμος σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα. Θα υπάρχουν τρία σημεία τα οποία δεν θα είναι ολοκληρωμένα… Επιτέλους, θα έχουμε στις 31 Μαρτίου και έπειτα από πολλές δεκαετίες ολοκληρωμένο το όνειρο όλων μας και των παππούδων μας να υπάρχει ένας ασφαλής αυτοκινητόδρομος μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης, μεταξύ Αθήνας και Πάτρας και η Ιονία Οδός», σημείωσε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.
Ο κ. Σπίρτζης κλήθηκε να σχολιάσει και τις δηλώσεις που είχε κάνει ότι τελείωσε η λιτότητα και το εάν έχει αλλάξει άποψη, λέγοντας ότι: Δεν έχω αλλάξει την άποψη μου. Ούτε ποτέ πανηγύρισα ότι με ένα μαγικό ραβδί την άλλη μέρα η χώρα και ο ελληνικός λαός θα επανέλθει. Το τέλος της λιτότητας δεν σηματοδοτεί ότι ο ελληνικός λαός και η καθημερινότητα του καθένα από εμάς φεύγει και πηγαίνει σε μία άλλη εποχή. Αυτό που πηγαίνει σε άλλη εποχή είναι η πορεία της χώρας. Το άθροισμα των μέτρων θα είναι μηδενικό… Δεν επιβάλλονται νέα μέτρα και νέα χαράτσια στους Έλληνες πολίτες.
iefimerida.gr

2 σχόλια:

  1. Το Αγρίνιο θα συνδεθεί με την Ιόνια ή θα περάσουν καμιά δεκαριά χρόνια πάλι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΕΙΣΑΙ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο