Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Ενημερωτική ημερίδα ΟΠΕΚΕΠΕ στον Αστακό

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

      Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πελοποννήσου-Δ.Ελλάδας-Ιονίου του ΟΠΕΚΕΠΕ σας προσκαλεί στην ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει, με θέμα την «Σωστή υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης - Δήλωσης ΟΣΔΕ 2017».
   Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 03/04/2017, ώρα 11:30-14:30, στην Αίθουσα Δημαρχείου του Δήμου Ξηρομέρου.

Στόχοι της ημερίδας είναι:
-H ενημέρωση των γεωργών και κτηνοτρόφων και των Φορέων Α’ σχετικά με τα σημεία που πρέπει να προσέξουν και τα παραστατικά που πρέπει να διαθέτουν τόσο κατά την υποβολή της Αίτησης όσο και κατά τους μετέπειτα ελέγχους της υπηρεσίας μας, έτσι ώστε να μειωθούν, όσο είναι δυνατό, τα λάθη και οι παραλείψεις που οδηγούν σε προβλήματα των πληρωμών τους.................



-Η ενημέρωση για άλλα θέματα που συνδέονται με τις μεταβιβάσεις δικαιωμάτων, συνδεδεμένες ενισχύσεις, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης κλπ.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 15/5/2017 αυστηρά. Επομένως, καλούμε όλους τους παραγωγούς, να σπεύσουν είτε στα πιστοποιημένα Κέντρα Υποβολής Δηλώσεως (Κ.Υ.Δ.) / Φορείς Α είτε μόνοι τους μέσω του δικτυακού τόπου www.opekepe.gr να υποβάλουν την αίτησή τους.
      Είμαστε βέβαιοι ότι η παρουσία των ενδιαφερόμενων παραγωγών καθώς και όλων των εμπλεκόμενων σε αυτή τη διαδικασία φορέων και υπηρεσιακών παραγόντων θα βοηθήσει ιδιαίτερα, καθώς ο ενημερωμένος παραγωγός δηλώνει σωστά και πληρώνεται έγκαιρα, χωρίς μειώσεις και καθυστερήσεις.

ΟΠΕΚΕΠΕ – ΠΔ Πελοποννήσου-Δ.Ελλάδας-Ιονίου
Αθηνών 18, Πάτρα, ΤΚ 26223
Τηλ.: 2610453537
Fax: 2610455221
Email: d.ellada@opekepe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο