Παρασκευή 3 Μαρτίου 2017

Μια μόνο αλλαγή Αντιδημάρχου στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας. Έρχεται ο Σωτήρης Προδρομίτης και φεύγει ο Νίκος Πάντας

-Όλοι οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας 
-«Εκτός» ο Νίκος Πάντας, νέος αντιδήμαρχος ο Σωτήρης Προδρομίτης
-Άραγε πάνε όλα καλά, δεν έχει άξια στελέχη ή "φοβάται" ο Δήμαρχος;

      Αλλαγή σκυτάλης μόνο για έναν εκ των τεσσάρων αντιδημάρχων στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, με το Σωτήρη Προδρομίτη από την Κατούνα να συνεχίζει το έργο του Νίκου Πάντα.
    Συγκεκριμένα, ορίστηκαν με απόφαση του δημάρχου Γιώργου Αποστολάκη, οι τέσσερις αντιδήμαρχοι που θα αναλάβουν έργο από την 1η Μαρτίου και η θητεία τους θα διαρκέσει έως τις 31 Αυγούστου του 2019, για δυόμιση έτη, οι εξής:

1.-Θεόδωρος Στούπας 
2.-Παναγιώτα Πανταζή
3.-Φραδέλος Κωνσταντίνος
4.-Προδρομίτης Σωτήριος 

      Από τους οριζόμενους Αντιδημάρχους μισθό θα λαμβάνουν ο Φραδέλος Κωνσταντίνος και η Παναγιώτα Πανταζή, ενω δεν θα λαμβάνουν αντιμισθία ο Θεόδωρος Στούπας και ο  Προδρομίτης Σωτήριος.

       Είναι απορία άξιον πως ο δήμαρχος κ. Αποστολάκης όρισε και πάλι αντιδημάρχους τα ίδια πρόσωπα και ξένισε πολλούς που ο δημιουργικός Νίκος Πάντας ήταν ο μοναδικός ο οποίος αντικαταστάθηκε καθώς θεωρείται από πολλούς πολύ επιτυχημένος.
      Η παραμονή των τριών αντιδημάρχων στις ίδιες θέσεις δείχνει την φτώχεια που υπάρχει στη παράταξη του Δημάρχου.......



     Πιθανόν ο δήμαρχος θέλει να μεταφέρει το μήνυμα  ότι όλα πάνε περίφημα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και για αυτό κράτησε τα ίδια πρόσωπα (εκτός του Πάντα) ή ότι δεν υπάρχουν άλλα ικανά στελέχη για να αξιοποιηθούν ή ότι δεν υπάρχει το θάρρος για να αλλαχθούν (αυτό ας το απαντήσει το Γραφείο τύπου).
       Και αναρωτιέται κανείς. Όταν μιλούσε προεκλογικά στους δημότες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, ο κ. Αποστολάκης για πετυχημένους και ικανούς συνεργάτες εννοούσε μόνο τους 3 «εκλεκτούς» του για τις αντιδημαρχίες;

     Να τονίσουμε ότι η νέα θητεία των ιδίων αντιδημάρχων δεν αναμένεται να φέρει κάποια αλλαγή στην μέχρι σήμερα πολιτική διαχείρισης του δήμου.
    Οι δημότες δεν πρέπει να περιμένουν κάποια θεαματική αλλαγή, παρά μόνο ότι η θητεία τους αυτή τη φορά θα έχει έντονο το προεκλογικό άρωμα και την επιδίωξη μιας εκλογικής πελατείας που να είναι ικανή να τους επιτρέψει να διεκδικήσουν την επανεκλογή τους.

Δείτε αναλυτικά τους Αντιδημάρχους και τις αρμοδιότητες: 







53 σχόλια:

  1. Ο Στουπας να φύγει; δεν θυμάστε τι έγινε όταν δεν τον έβαλε αντιδήμαρχο ο; Σολδατος;; Δεν θέλει τέτοια ο Αποστολάκης του έδωσε ξανά καρέκλα ώστε να; μην έχει πόλεμο. Θέλει να; ξαναβάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αρχή του τέλους του Αποστολάκη.Με Σωτήρη αντιδήμαρχο κατούνας και Στούπα αναπληρωτή δημάρχου είναι βέβαιο οτι το Παρίσι με την Κατούνα είναι κοντά.Τόσα άτομα όπως Τζεφριός,Σώζος,Ασπρογέρακας που έχουν βγάλει το λύκειο τουλάχιστον γιτί λετε να απέχουν?Μήπως βλέπουν οτι δυο χρόνια δεν έγινε τίποτα και δεν έχουν να ελπίζουν σε τίποτα ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΕ ΜΠΑΛΑΦΑ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΛΑΙΡΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΧΘΙΑ.ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΔΕΙΤΕ....ΑΛΗΘΕΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΧΑΔΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΚΤΙΟΥ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αποστολακη που μας πας ρε αδερφε με ολους αυτους δεν ειναι ουτε για τα πανυγηρια εκτος και εισαι ετοιμος να την κανεις τι εχεις να βοηθηθεις απο δαυτους μπαζα και ντροπη γιατον δημο βγαζεις τον παντα που εχει και ενα πτυχιο γεωπονου και μας φορτωνεις τον σωτηρη ρωτα και δω στην κατουνα και θα καταλαβεις βαλτον να χειριστει το ΕΣΠΑ ειναι μαζι με τον Λακια ειδικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιωργο οπως τα εκανες στρωνεις το χαλι να επιστρεψουν οι προηγουμενοι στον δημο σε βλεπω να πας ακλαυτος προσωπικα σε ψηφισα το 2014 αντε γεια μεινε με τις ικανες επιλογες που κανεις αφηνοντας τους ικανους απεξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Κυρία Πανταζή που από απειρία ψήφισε απευθείας ανάθεση στην εταιρεία που είχε κώλυμα και έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό των ΟΤΑ παραμένει στη θέση της !!!! Που να βρεί το θάρρος να την αντικαταστήσει Ο Δήμαρχος Αποστολάκης αφού και ο κουνιάδος του Δημάρχου Μέλιας Τζεφριος δια χειρός του ιδίου και του ενάρετου Στούπα έχει λάβει ένα πολύ μεγάλο ποσό. Μπόχα και δυσωδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσα χρήματα κ Πανταζή με απευθείας αναθέσεις πήρε η εταιρεία Δημοσθένης Πανταζής &ΣΙΑ ΟΕ από 1-9-2014 μέχρι σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρετε όταν θα έρθουν τα δύσκολα τι θα πει ο Δήμαρχος Αποστολάκης . Εγώ σαν Δήμαρχος δεν ψήφιζα. Υπήρχαν η Εκτελεστική Επιτροπή , η Οικονομική Επιτροπή, το Δημοτικό Συμβούλιο, οι επιτροπές παραλαβής. Τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε. Ο Μέλιας Τζεφριός και οι άλλοι εκλεκτοί θα έχουν κονομήσει και σεις θα καθίσατε στο εδώλιο. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ασπρογέρακα Νίκο, Τζεφριέ Βασίλη, Κατσαμπίρη Γιώργο πως δέχεστε αυτή τη ξεφτίλα. Φοβάστε φαίνεται τον εισαγγελέα που σε λίγο θα σκάσει μύτη. Ολοι μαζί πήγατε στο μπάτο. Τότε που έπρεπε να μιλήσετε , καθίσατε και σας έκανε ρεζίλι ο Καρ.... Αντε γειά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κ Πανταζή ως μέλος της Επιτροπής Παραλαβής στο Κέντρο Μέριμνας πόσα εικονικά έχεις παραλάβει; Ο Πρόεδρος Παντελής το είπε. Κόβουμε τιμολόγια για να πληρώσουμε τους εργάτες. Που σημαίνει ότι κάποια έργα ή προμήθειες ήταν εικονικά. Φυσικά παράνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Αποστολάκης είναι παλιά καραβανα πέστε ότι θέλετε ρίξτε όσο λάσπη θέλετε στης επόμενες δεν θα υπάρχει εκλογικός αγώνας γιατί θανε ένας ο αρχηγός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ενω δεν θα λαμβανουν αντιμισθια ο θεοδωροσ στουπας και ο σωτηρησ προδρομιτης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ 31 ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟΕΒ ΚΑΝΙΟΝΙΣΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΒΛΑΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΝΕΙΣ ΣΑΚΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΧΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΓΝΟΕΙΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΖΟΠΑΝΑΡΑΙΟΥΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΜΙΣΘΟΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΗΡΗΣ ΑΣΤΟ ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΥΝΑ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτούς έχει, αυτούς βάζει και σε εμάς αυτοί μας αξίζουν αφού τους ψηφίσαμε. Όλοι τους με τερατώδες μόρφωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τρείς αγράμματοι Αντιδήμαρχος και μια Αντιδήμαρχος που παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό των ΟΤΑ αποτελούν τους Αντιδημάρχους. Και μη χειρότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΣΟΒΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ Ο ΚΑΡΥ!
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΣΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι αρπαχτες ειναι ο νόμος....η αξιοπρεπεια διωκεται.Συστημα Αποστολακη,χρονια τωρα.Οι ικανοι δεν επιτρεπονται...αμφισβητουν την παντοδυναμια του Ενος...οι μη εχοντες αποψη και αντιρησεις,αμοιβονται.Σωζος και Τζεφριος δεν ειναι πολιτικά ανόητοι να καουν μαζι με τους μέτριους..Η σημερινη δημοτικη αρχη,μετραει αντιστροφα.Περιμενετε και θα δειτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κ Πανταζή τα έργα που πήραν με απευθείας αναθέσεις από το Κέντρο Μέριμνας ο Παπανικολάου και ο Κορδάτος από το Αγρίνιο τα παραλάβατε και εσείς; Γεωπονικά μαγαζιά διαθέτει και ο Δήμος μας. Εξηγείστε πως ενισχύεται με τα λεφτά αυτά η τοπική αγορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Λάκια Στούπα πως απευθείας αναθέσεις πάνω από 24.600 ευρώ ετησίως έχεις υπογράψει; Να δούμε τι θα πεις στην απολογία σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Δήμαρχος Αποστολάκης εκτίμησε τις αναλύσεις του Φραδέλου μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη τουριστική ανάπτυξη της Παλαίρου, της Πογωνιάς, της Πλαγιάς, της Βόνιτσας και τον όρισε Ξανά Αντιδήμαρχο. Παρουσίαζε καταπληκτικές ιδέες που όλα τα μέλη του ΔΣ τον χειροκροτούσαν όρθια. Εσύ Μπαλάφα τρώγε τα κοψίδια σου , πίνε τις μπύρες σου και άφησε τους άλλους να λένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ΛΑΚΙΑΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ...ΓΛΥΚΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΟΛΔΑΤΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΛΑΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το πολιτικό τέλος του Δημάρχου Αποστολάκη και της Δημοτικής του Ομάδας. Πάντως ο Μέλιας Ο Τζεφριός κονόμησε και θα κονομήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κλέψτε και αν σας τσακώσουν ο Δήμαρχος Αποστολάκης θα σας καλύψει λέγοντας ότι έκλεψαν από απειρία. Από απειρία δίνει απευθείας αναθέσεις και στο κουνιάδο του Μέλια Τζεφριό. Που καταντήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ουτε στο τζακ ποτ του τζόκερ τοσα μηδενικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τωρα ξεκινάει η αναπτύξη ..... κλαίω από τα γέλια. καλό κουράγιο σε όλους μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι πρόκληση ο πρώην Δήμος Ανακτορίου να εκπροσωπείτε από μια κυρία που προκάλεσε με τη στάση της όλους τους Δημότες και είναι παραπεμπόμενη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ. Τι συμβαίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στο Δήμο Αγρινίου κάθονται στο εδώλιο 40 περίπου άτομα γιατί δεν εφάρμοσαν το νόμο για τις απευθείας αναθέσεις. Ελέγξανε οι αρμόδιοι τι γινόταν πριν πολλές τετραετίες, από το 2002 και μετά. Ρωτήστε και θα μάθετε. Σιμά κοντά είναι τα Γιάννενα και για μερικούς πρώην και νυν του Δήμου μας. Θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ FORUM ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΤΟΝ ΜΠΑΛΑΦΑ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ.ΘΑ ΤΡΕΛΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΑΙΣΕΜΠΛΟΥΜ ΜΠΛΟΥΜ ΜΠΛΟΥΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Νικος Πάντας: Το χρονικο ενος προαναγελθέντος θανάτου. τον είχαν προγράψει και τον έθαβαν και τον συκοφαντούσαν απο καιρό τα τσιρακια του δημαρχου που εμείς πληρώνουμε.Τωρα μπατε σκύλοι αλέστε!
    Να τα βλέπεις αυτά Αποστολάκη, να μη χαιδεύεις αυτιά, γιατί αν στραβοπατήσεις θα πάθεις χειρότερα, από τα τσιράκια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ολοι εσεις οι επιστημονες που σχολιαζετε, που ειστε και δε βαλατε υποψηφιοτητα? Γιατι χαραμιζεστε ολοι σας?. Οσο για σενα 9:54μ.μ. δες λιγο τι γραφεις πρωτα και μετα πες τους αλλους αγραμματους. <> αντε ξεκινα την πρωτη δημοτικου παλι και τα ξαναλεμε. ???????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Με λύπη βλέπω οτι δεν αξιοποίησε σαν αντιδήμαρχο το άξιο στέλεχος Παντελή. Αυτον τον κρατάει για εφεδρεία μηπως και κολλήσει κανένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σωτήρη Προδρομίτη ως Δημοτικός Σύμβουλος επί Σεραφή συμμετείχες στο Δημοτικό Συμβούλιο και ψήφισες θετικά στην αγορά του χωραφιού στη Κατούνα. Στο τρίτο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε στη Βόνιτσα και ψήφισε κατά πλειοψηφία την αγορά του χωραφιού με 214.000 ευρώ την ώρα της ψηφοφορίας ήσουν απέναντι στη καφετέρια δηλαδή δεν είχες το θάρρος να ψηφίσεις όχι. Αν είναι ψέματα , τόλμησε να τα διαψεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Νίκο Πάντα προχθές τη Τρίτη στο Δημοτικό Συμβούλιο είπες ότι ο Δήμος είναι ένα μαγαζί. Δεν ντρέπεσαι; Εκτός και αν εννοούσες κάτι άλλο......δηλαδή το μέλι είναι πολύ και γλυκό. Α ρε γλέντια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κυρία Πανταζή τα υδραυλικά και τα ηλεκτρικά στο σπίτι σας τα συντηρείτε κάθε δύο -τρείς μήνες; Σας ρωτώ γιατί αυτό συνέβαινε 2,5 χρόνια στο κτίριο του Παιδικού σταθμού της Βόνιτσας. Αυτά τα παραλαμβάνατε και υπογράφετε ως πραγματοποιθέντα έργα. Έτσι δεν είναι; Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κυρία Πανταζή ο κύριος που είναι τις εργάσιμες ώρες στο Γραφείο του Κέντρου Μέριμνας και εξυπηρετεί τους πολίτες πως λέγεται, πότε προσελήφθηκε και πως, πως αμείβεται και πόσα χρήματα λαμβάνει; Θύμιο Φερεντίνο ψάξε το θέμα. Έχεις υποχρέωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γιώργο Κατσαμπίρη Ο Δήμος Ξηρομέρου πόσα χρήματα έχει πληρώσει στο ΦΟΣΔΑ ; Μήπως χρωστάει και πόσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κάποιοι προμηθευτές και εργολάβοι λένε από εδώ και από εκεί ότι δεν παίρνουμε όλα τα λεφτά που γράφουν τα εντάλματα στο όνομα μας. Μας λένε ότι με αυτά πληρώνουν τους εργάτες. Δήμαρχε Αποστολάκη, Πρόεδρε του Κέντρου Μέριμνας, Αντιδήμαρχε Οικονομικών Στούπα είναι αλήθεια αυτό; Αν όχι κάντε δήλωση διάψευσης. Διαφορετικά..... η μαρμελάδα ......και το μέλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Είναι απλό. Έβαλε αυτούς τους άσχετους Αντιδημάρχους και θα τους βάλει και στην Οικονομική Επιτροπή να υπογράφουν ότι θέλει ο Δήμαρχος Αποστολάκης και να έχουν αυτοί την ευθύνη. Ο κουνιάδος του Μέλιας και οι άλλοι εκλεκτοί των Αποστολάκηδων να κονομάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τζεφριέ Βασίλη, Σώζο Βασίλη, Νίκο Ασπρογέρακα, Βαρβάρα Λίτου, θα αναχθείτε άλλα δύο χρόνια να κάνουν απευθείας αναθέσεις οι δύο Αποστολάκηδες Γιώργος και Παντελής; Ούτε οι τύποι δεν κρατιόνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο Γιώργος είναι πονηρός. Όλο αυτό το σχέδιο το έκανε, για οτι παράνομο γίνεται να το ρίχνει στους αντιδημάρχους και αυτός να βγαίνει λάδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ουάου...ο σύμβουλος του προηγούμενου μας ξέφυγε;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ποιοι υπέγραψαν ότι παρέλαβαν το έργο ψηφιακή σύγκλιση 300.000 ευρώ; Α ρε φαγοπότια. Δεν έχει ξαναγίνει. Μια ιστοσελίδα της πλάκας και μερικοί υπολογιστές πληρώθηκαν 300.000 ευρώ. Πολύ μέλι εεεε. Πρώην και νυν σε συνεργασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Νίκο Ασπρογέρακα και Νίκο Πάντα πόσα εικονικά έργα παραλάβατε; ¨Όταν θα βαράνε τα βολιά ο Γιώργος Αποστολάκης ξέρετε τι θα πει ανακρινόμενος , υπήρχε η επιτροπή παραλαβής που υπέγραφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Είναι όλοι συνένοχοι στο πάρτι που γίνεται με το χρήμα των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Με προδρομιτη παμε στην αναπτηξηπου ειναι αυτος διομυσι χρονια τωρα ερχετε νυχτα πινει τον καφε του κ εξαφανιζετε.μονο η καρελου υπαρχει στην κατουνα κ στα αλλα χωρια. Ντροπη σου κυριε αποστολακη δεν τρωμε κουτοχορτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Παντας κ καρελου θαλειψουν δεν βλεπεις καλα αποστολακη αλλα περιμεναμε απο σενα ακους ο προδρομιτης αντιδιμαρχος ειχε φαει λιγα με τον σεραφη αυτος ο ανθρωπος ειναι ανυπαρκτος δεν εχει γνωση των πραγματον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Τους έβαλε αυτούς να υπογράφουν ότι θέλει ο Δήμαρχος. Άσχετοι είναι δόξα και χρήμα θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ο Στούπας Ο Λάκιας βλάκας ή γυρίζει τη κουτάλα ή και τα δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 5 χρόνια ο Λάκιας υπογράφει και ο Γιώργος και ο Παντελής.......το μέλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μια λέξη χαρακτηρίζει τον Νίκο πάντα. Εργατικός και τίμιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο Κατσαμπιρης γιατί δεν έγινε αντιδημάρχος;;;;θα έχει πολύ μέλι στο Φοσδα φαίνεται ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ασπρογερακα πως ανέχεσαι να είναι αντιδήμαρχος ο ΠΡΟΔΡΟΜΙΤΗΣ και εσυ που αξίζεις να μην είσαι τίποτα ;κάτι συμβαίνει εδώ γιατί δε μιλάς;που σε κρατάνε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Μία αδίστακτη παρέα που διαχειρίζεται το Δήμο και τα χρήματα των Δημοτών χωρίς να σέβεται γραπτούς και άγραφους νόμους. Οι περισσότεροι κονομάνε. Οι άλλοι δεν μιλάνε. Θα πάνε στο μπάτο όλοι μαζί. Για μερικούς πρώην και νυν θα μιλήσει η δικαιοσύνη και για άλλους το Πειθαρχικό των ΟΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο