Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Παναγιώτης ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ - Ανδρέας ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΔΥΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΕΙΝΗ ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Παναγιώτης Κορδολαίμης

Παναγιώτης ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ - Ανδρέας ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: Κατάγονται από την Αιτωλοακαρνανία και πορεύονται στα ύπατα αξιώματα της Ελληνικής Αστυνομίας 

    Κατά τις κρίσεις που έγιναν τελευταία στην Ελληνική Αστυνομία, το Ανώτατο Συμβούλιο κρίσεων του Σώματος έκρινε προακτέους στο βαθμό του Υποστρατήγου δύο Ταξιάρχους έχοντες καταγωγή από το Αγρίνιο. 
    Συγκεκριμένα ο Ταξίαρχος ΚΟΡΔΟΛΑΙΜΗΣ Παναγιώτης προήχθη σε Υποστράτηγο και τοποθετήθηκε Διοικητής της Αστυνομικής Ακαδημίας. Γεννήθηκε στην Παλαιοκαρυά Τριχωνίδας, τελείωσε το Λύκειο στο Θέρμο και διατηρεί φιλικές και συγγενικές σχέσεις με τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας καθόσον οι γονείς του διαμένουν στο Αγρίνιο. 
    Ο Ταξίαρχος ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας προήχθη σε Υποστράτηγο και ανέλαβε Αναπληρωτής Γ.Α.Δ.Α. Κατάγεται από το κρύο Νερό Αγρινίου, όπου  πέρασε τα παιδικά του χρόνια και ολοκλήρωσε το Λύκειο στην Παραβόλα. 

Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο