Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Μεσολόγγι: Ξινές της βγήκαν οι φάρσες για βόμβα σε σχολείο για να εκδικηθεί δάσκαλο

Με δυο χρόνια φυλάκισης με αναστολή πλήρωσε μια γυναίκα τις φάρσες για βόμβα σε σχολείο του Μεσολογγίου.
Η υπόθεση έφθασε σήμερα στο ακροατήριο καθώς η γυναίκα εντοπίστηκε από την αστυνομία να βρίσκεται πίσω από την αναστάτωση που προκαλούσε με τα τηλεφωνήματά της για την ύπαρξη βόμβας σε συγκεκριμένο σχολείο της πόλης. Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΙΧΜΗΣ, η γυναίκα διατηρούσε στενή σχέση με έναν δάσκαλο, που το 2014 υπηρετούσε στο συγκεκριμένο σχολείο.
Όμως φαίνεται ότι η σχέση αυτή αντιμετώπισε προβλήματα και έτσι η γυναίκα προφανώς για να δημιουργήσει πρόβλημα στον άνδρα τηλεφωνούσε, είτε στο εν λόγω σχολείο, είτε σε γειτονικά, λέγοντας ότι έχει τοποθετηθεί βόμβα. Οι διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί με τη σειρά τους αναστατωμένοι τηλεφωνούσαν στην αστυνομία που έκανε τις έρευνές της διαπιστώνοντας ότι δεν υφίσταται θέμα. Επειδή, όμως, ο χώρος είναι ευαίσθητος κάθε φορά γινόταν εκκένωση του κτιρίου και τα παιδιά έμπαιναν σε ταλαιπωρία.

Οι έρευνες της αστυνομίας έφθασαν στην γυναίκα και, όπως κατέθεσε στο δικαστήριο ο αστυνομικός που χειρίστηκε την υπόθεση, βρέθηκε και μια τηλεκάρτα στο αυτοκίνητό της, η οποία επιβεβαίωσε ότι εκείνη κρυβόταν πίσω από τα τηλεφωνήματα που γίνονταν από διάφορα σημεία της περιοχής. Όπως είπε ο αστυνομικός, έγιναν τηλεφωνήματα από περίπτερα και από καρτοτηλέφωνα, ακόμα και από σημεία εκτός Μεσολογγίου και μάλιστα αρκετά μακριά από την πόλη. Η ίδια βέβαια δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και έτσι δικάστηκε ερήμην.
Πηγή: Βάσω Βήττα – aixmi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο