Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Πολύ επικίνδυνη λακκούβα στη παράκαμψη Βόνιτσας - Λευκάδας (μετά το πρατήριο AEGEAN)


Επικίνδυνος ο δρόμος προς τον Άγιο Κωνσταντίνο ΒΟΝΙΤΣΑΣ 

        Λάβαμε σήμερα μήνυμα από αναγνώστη μας σχετικά με την ύπαρξη μιας μεγάλης και άκρως επικίνδυνης λακκούβας -τομή στην άσφαλτο- στο δρόμο για Άγιο Κωνσταντίνο Βόνιτσας και ήδη έχει προξενήσει ζημιές σε αρκετά αυτοκίνητα. (Στην παράκαμψη που συνδέει την Εθνική οδό Βόνιτσας Αγίου Νικολάου από το σημείο του πρατηρίου Aegean και οδηγεί στην ευθεία της Παλαίρου. Το σημείο είναι ακριβώς μετά το υποκαταστημα ΕΑΣ Αγρινίου παράρτημα Βόνιτσας).  
        Όπως μας ανέφερε ο αναγνώστης μας: "Όλα τα είχε ο πολύπαθος αυτός δρόμος Βόνιτσας - Λευκάδας που τρέμουμε κάθε μέρα που περνάμε, τώρα δημιουργήθηκε και μιά τεράστια λακκούβα- τομή στην άσφαλτο, η οποία είναι επικίνδυνη και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους ανυποψίαστους, διερχόμενους οδηγούς. Ας ενεργοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες προκειμένου να ληφθούν κάποια μέτρα για να αποφευχθούν τα χειρότερα..."...
          Απαράδεκτη εικόνα που αποτελεί κίνδυνο - θάνατο για κάθε όχημα που διέρχεται από το σημείο....






1 σχόλιο:

  1. Δηλαδή για ποιο λόγο να σκάψουνε τόσο μεγάλο πλάτος να περάσουν αποχέτευση? Καμία παροχή νερού Θα θέλανε και σακατεψαν το δρόμο. Μία καλή ευκαιρία να επέμβει εισαγγελέας και με αυτόφωρη διαδικασία να συλληφθεί αυτός που το έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο