Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Συνελήφθη 62χρονος , ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (42) κιλά κάνναβης

Συνελήφθη 62χρονος ο οποίος μετέφερε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο πάνω από (42) κιλά κάνναβης
Ο δράστης είχε παραβιάσει άδεια από Κατάστημα Κράτησης της χώρας
Το αυτοκίνητο που ήταν έμφορτο με τα ναρκωτικά ήταν κλεμμένο και έφερε πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας

Συνελήφθη, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας, ένας 62χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών, απόδρασης κρατουμένου, πλαστογραφίας και αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον δράστη, διότι τον εντόπισαν να μεταφέρει με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο (38) δ έματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (42.570) γραμμαρίων.
Στο εσωτερικό του οχήματος και στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν επίσης και κατασχέθηκαν:
  • ένα πλαστό δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας
  • μία πλαστή άδεια οδήγησης
  • δύο (2) κινητά τηλέφωνα
Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του ανωτέρω δράστη προέκυψε ότι αυτός αναζητείτο από την 21-11-2011, καθόσον είχε παραβιάσει άδεια που του είχε χορηγηθεί, από το Κατάστημα Κράτησης Δομοκού, όπου εξέτιε ποινή ισόβιας κάθειρξης και φυλάκισης οκτώ ετών, για ανθρωποκτονία από πρόθεση, οπλοφορία και οπλοχρησία.
Επιπρόσθετα, σε βάρος του 62χρονου δράστη εκκρεμούσε και καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών για σωματική βλάβη από αμέλεια και παραβάσεις του ΚΟΚ.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ακόμη ότι το ανωτέρω όχημα είναι κλεμμένο και φέρει πλαστές πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ το ιδιοκτησιακό καθεστώς του οχήματος ερευνάται.
Τα ναρκωτικά και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο κατασχέθηκαν.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ η αστυνομική έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας.

 http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο